•    
  Actuele planetaire posities
  24-maa-2018, 04:43 UT/GMT
  Zon329'37"1n23
  Maan2733'19"19n42
  Mercurius1649' 1"r9n44
  Venus2121' 0"7n36
  Mars341'51"23s32
  Jupiter2252'13"r17s17
  Saturnus838'34"22s17
  Uranus273'38"9n56
  Neptunus1440' 3"6s53
  Pluto214'22"21s27
  Ware Knoop1341'37"r16n43
  Cheiron2836'45"2n35
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Sarah Bernhardt [Adb], geboren op 23 oktober 1844
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Sarahs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Sarah al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Maar er ontgaat haar weinig in anderen, en zij heeft er aan het begin van haar reis door het leven het meeste aan als haar ouders bereid zijn om open en eerlijk te praten over alle conflicten en problemen die zich binnen het gezin voordoen. Een ander uiterst positief punt [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Sarahs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

Sarah is een kind met een onstuimige, onversaagde en eigenzinnige instelling. Ook al is zij nog heel klein, zij zal zich steeds instinctief verzetten tegen allerlei beperkingen die haar worden opgelegd, en koppig proberen om haar wensen en verlangens er bij de buitenwereld [...]

[..] Al heel jong zal blijken dat er iets in haar zit waardoor zij zich alleen sterk, krachtig en vol leven kan voelen, als er iets is om het tegenop te nemen ­ personen of bepaalde dingen ­ en waar zij zich mee kan meten. Zij zal voortdurend testen wat haar ouders precies met [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar als zij wat ouder wordt zal zij vermoedelijk deze regelmatig terugkerende periodes van verlegenheid en verwarring proberen te verbergen, omdat zij er zich zo diep voor schaamt. Sarah is zelf haar eigen scherpste criticus, en verwacht soms huzarenstukjes van zichzelf [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Zij meent het niet kwaad, maar haar manier van omgaan met anderen lijkt soms op eenrichtingverkeer ­ zij voert aan, leidt en inspireert, en anderen mogen volgen en haar vertellen hoe fantastisch zij wel niet is. Sarahs impulsief en in emotioneel opzicht ietwat veeleisend [...]

[..] Maar heel diep van binnen verwacht zij toch van haar moeder dat die een echte vriendin is, die zich ook in geestelijk opzicht met haar verbonden voelt en die haar inspireert ­ een relatie van twee individuen die elkaar oprecht aardig vinden en belangstelling voor elkaar [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst