•    
  Planetpositioner
  19-Jun-2018, 07:45 UT/GMT
  Sol2759'49"23n25
  Måne1333'46"9n21
  Merkur133'11"24n45
  Venus617'47"20n38
  Mars852' 6"22s01
  Jupiter141'35"r14s57
  Saturn627'31"r22s25
  Uranus136' 6"11n32
  Neptun1629'33"r6s13
  Pluto2034' 6"r21s40
  Sand Månek.631'44"18n38
  Chiron218'45"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Dodi Fayed [Adb], født 15 April 1955
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus *Saturn i 7. hus *Saturn i opposition til Ascendanten *Månen i 9. hus *Venus i 11. hus *Solen i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 15 April 1955 kl. 6:45 i Alexandria, Egypt.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tyr, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Stenbukken. Dette giver dig en umådeligt ambitiøs natur og nogle kolossale energireserver, som kan anvendes til at realisere dine mål.

Dit største ønske er at blive leder og få magt over andre. Når tiden er inde til at handle, kaster du dig direkte ud i det, for du er grundigt forberedt. Men alle dine grundige forberedelser er ingen garanti for, at du fuldfører projektet. Selv når du er omgivet af store menneskeflokke, betyder din uafhængighed og målrettethed, at du befinder dig i en ensom position.

I dit indre bevarer du friskheden og originaliteten. Men i din fremtræden for omverdenen forbliver meget af denne indre gnist skjult. Du er temmelig reserveret, en smule egoistisk og til tider besat af småting. Hvis du kan skabe balance mellem disse to sider, vil din personlighed blive fuldkommen hel.

I andres øjne er du ofte et totalt paradoks. Nu og da kan du udvise et glimt af impulsivitet og en ligegyldighed over for konventioner. Andre gange er du umådeligt usmidig og forsigtig. Mennesker bliver forvirrede over din adfærd og holder sig forsigtigt på afstand for ikke at fornærme dig.

til top

Ascendanten i Tyren, Venus i 11. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, var Tyrens tegn på vej op over horisonter. Dets hersker, Venus, er placeret i 11. hus.

Tyren er det andet tegn i Dyrekredsen, og under dens styre hersker der beslutsomhed, sund fornuft, ejendomsfølelse og en tendens til at søge materiel velstand.

Du virker som en solid, sikker, ja ligefrem langsom person, som holder af at styre efter det håndgribelige og ikke bryder sig om abstrakte spekulationer.

Du er loyal og vedholdende i kærlighed. Din generelle indstilling er venlig, og du udviser stor tålmodighed i omgangen med andre. Du er et sanseligt menneske og kan lide at fordybe dig i sunde, men altid fornøjelige aktiviteter. Trods dette besidder du imidlertid en kolossal evne til at udøve både viljefasthed og fysisk styrke. En større vanskelighed i dit liv skyldes din mangel på smidighed; når først du har truffet en beslutning, lukker du af over for alle andre forslag eller meninger.

Annoncering
Venus, som styrer dit liv, står i 11. hus, som handler om ambitioner, venskaber og muligheder. Dit liv vil på godt og ondt i et eller andet omfang være konstant påvirket af held og uforudsigelige hændelser, hvoraf de fleste vil være gunstige for dig. Du lever for dine venner; du stræber efter at føre mennesker sammen og skabe harmoni og fred blandt dine mange bekendte.

Du vil finde en særlig fornøjelse ved selskabelighed, og du kan se frem til et frugtbart liv.

til top

Saturn i 7. hus

Saturn stod i dit 7. hus ved fødslen. I omgangen med andre mennesker vil du fremtræde som en meget forsigtig person, og du vil langsomt arbejde dig frem mod en opnåelse af tryghed og sikkerhed. Omgivelserne vil udgøre en begrænsende faktor i dit liv; de samme begrænsninger, som hæmmer dit forhold til andre, vil ytre sig i form af en begrænset modtagelse af dine tanker og følelser. Dette tyder på, at nøglen til større spirituel og materiel udvikling ligger i din reaktion på de mange prøvelser, som skæbnen udsætter dig for, og vil handle om tålmodigt at udholde de vanskeligheder, som du kommer til at opleve i menneskelige relationer.

Du bør huske, at Saturn ikke giver tendens til at være demonstrativ i følelsesmæssig henseende. Den vil fremkalde en følelse af forpligtelse og følelsesmæssig stabilitet hos de mennesker, med hvem du indgår i et livslangt forhold. Men du vil også gennem hele livet komme til at opleve sorg i forbindelse med et forhold. Denne sorg vil hovedsagelig gælde de mange begrænsninger, som denne tilstand sætter for din personlige frihed.

Nøglen til større integration ligger i evnen til at betragte disse forhindringer og bånd med filosofisk resignation.

til top

Saturn i opposition til Ascendanten

Saturns opposition til Ascendanten viser, at du er defensiv i dine relationer med andre.

Du er tilbøjelig til at være så optaget af dine egne affærer, at du ikke rigtig kan tage dig af nogen andres. Men samtidig beskylder du folk for at være ligeglade med dig. Sandheden er, at du er så tilbageholdende med hensyn til at påvirke andre menneskers tilværelse, at du kan skabe det indtryk, at du tror, at du er bedre end dem. Derfor lægger de afstand til dig og spiller ikke op til dig. Selvom du har dine egne meninger, er du aldrig sikker på, at du kan give udtryk for dine ideer og få den gunstige respons, som du har så desperat behov for.

Da du er mere kompetent end de fleste af dine konkurrenter, vil du aldrig påtage dig en opgave, som du ikke kan klare. Men før du prøver det, er du selvfølgelig ikke klar over det. Du nærer i virkeligheden en vis frygt for ansvar, men du er faktisk rigeligt i stand til at udføre dine opgaver og leve op til dine forpligtelser, både over for dig selv og over for andre.

til top

Månen i 9. hus

Månen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit højere sind rummer evnen til på sagkyndig vis at reflektere over læresætningerne i den ophøjede kundskab, som du måtte modtage i løbet af dit liv. Du vil også være i stand til hurtigt at omstille dig til forskellige vilkår.

Du er begavet med en klog og opfindsom forestillingsevne og et sind, som er modtageligt over for idealer, højere tænkning og måske endda metafysiske emner.

Gennem hele livet vil du kunne løse mange kritiske situationer ved hjælp af din sindrige og opfindsomme tankegang, som indeholder et væld af nye, humanistiske planer og ideer.

til top

Venus i 11. hus

Venus stod i dit 11. hus ved fødslen. Dine længsler i livet er meget æstetisk orienterede.

Du stræber efter fred og harmoni, og hvis det var op til dig, ville hele verden blive mere human, venlig og betænksom. I dine mere personlige relationer giver Venus dig en mulighed for at opnå betydelig vinding og hjælp via dine venner, som vil nære et ønske om at støtte dig i den bedste hensigt.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Solen stod i dit 12. hus ved fødslen. Dette kan tyde på et liv fuldt af begrænsninger, forhindringer og modstand fra mennesker, men samtidig masser af indre styrke og energi.

Du bliver tvunget til at standse op og reflektere over din egen livshistorie. Giv dig tid til introspektion. Det vil kunne resultere i en renselsesproces, ledsaget af visse samvittighedskvaler.

Indvendigt er du ganske anderledes end den måde, hvorpå du fremtræder i det ydre. Du besidder nogle kolossale energiresurser, som kan være delvist skjult også for din egen bevidsthed.

Din indre konstitution er stærk, bydende, åben og generøs i sjælden grad. Du bør i højere og højere grad forsøge at lade disse egenskaber komme til åben udfoldelse, så de kan overskygge nogle af de mindre ønskelige sider af din personlighed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Dodi Fayed [Adb] (mand)
født den 15. april 1955 lokaltid: 6:45
i Alexandria, EGYPT U.T.: 04:45
29e54, 31n12 sid. tid: 20:14:54

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 24°27'04 i hus 12 direkte
Måne Stenbuk 21°31'14 i hus 9 direkte
Merkur Vædder 15°50'54 i hus 12 direkte
Venus Fisk 18°42'08 i hus 11 direkte
Mars Tvilling 2°51'40 i hus 1 direkte
Jupiter Krebs 21°13'04 i hus 3 direkte
Saturn Skorpion 19°35'55 i hus 7 retrograd
Uranus Krebs 23°40'41 i hus 3 direkte
Neptun Vægt 26°56'43 i hus 6 retrograd
Pluto Løve 24°24'37 i hus 4 retrograd
Sand Måneknude Skytte 28°33'58 i hus 8 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 16°45'37
2.Hus Tvilling 14°44'45
3.Hus Krebs 8°01'41
Imum Coeli Løve 1°29'03
5.Hus Løve 29°11'01
6.Hus Vægt 4°55'06
Descendant Skorpion 16°45'37
8.Hus Skytte 14°44'45
9.Hus Stenbuk 8°01'41
Medium Coeli Vandbærer 1°29'03
11.Hus Vandbærer 29°11'01
12.Hus Vædder 4°55'06

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 2°56
Sol Kvadrat Jupiter 3°14
Sol Kvadrat Uranus 0°46
Sol Opposition Neptun 2°30
Sol Trigon Pluto 0°02
Måne Kvadrat Merkur 5°40
Måne Sekstil Venus 2°49
Måne Opposition Jupiter 0°18
Måne Sekstil Saturn 1°55
Måne Opposition Uranus 2°09
Måne Kvadrat Neptun 5°25
Måne Kvinkuns Pluto 2°53
Måne Trigon Ascendant 4°46
Merkur Kvadrat Jupiter 5°22
Venus Trigon Jupiter 2°31
Venus Trigon Saturn 0°54
Venus Trigon Uranus 4°59
Venus Sekstil Ascendant 1°57
Jupiter Trigon Saturn 1°37
Jupiter Konjunktion Uranus 2°28
Jupiter Kvadrat Neptun 5°44
Jupiter Sekstil Ascendant 4°27
Saturn Trigon Uranus 4°05
Saturn Kvadrat Pluto 4°49
Saturn Opposition Ascendant 2°50
Uranus Kvadrat Neptun 3°16
Neptun Sekstil Pluto 2°32
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap