•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 19:47 UT/GMT
  Zon2941'15"20s13
  Maan2940' 0"12s51
  Mercurius124'23"23s28
  Venus212'12"20s44
  Mars2551'39"18s29
  Jupiter1947'46"16s38
  Saturnus332'24"22s30
  Uranus2441'55"9n03
  Neptunus1223'32"7s45
  Pluto1925' 7"21s37
  Ware Knoop1454'42"16n22
  Cheiron2514'21"1n23
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Tom Bachman [Adb], geboren op 17 november 1947
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Toms geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Tom al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Tom lijkt soms niet betrokken op zijn directe omgeving, en kan nogal egocentrisch overkomen. Maar er ontgaat hem weinig in anderen, en hij heeft er aan het begin van zijn reis door het leven het meeste aan als zijn ouders bereid zijn om open en eerlijk te praten over alle [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Toms innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Wel beschikt hij over een krachtige en sterke persoonlijkheid, en hij moet zijn mentale en fysieke spieren regelmatig kunnen strekken om zijn kracht te testen, en te bewijzen dat hij heel wat in zijn mars heeft. De dichter William Ernest Henley schreef ooit: "Ik ben de meester [...]

[..] Misschien heeft hij het wel meer dan andere kinderen nodig om zich ergens "in te storten", omdat hij zo eigenzinnig is, en zo levenslustig. Maar waar hij het meest baat bij heeft zijn uitdagingen die hem helpen om zijn buitengewoon grote energie een beetje in het gareel [...]

Verborgen trekjes

[..] Tom is zelf zijn eigen scherpste criticus, en verwacht soms huzarenstukjes van zichzelf op een moment dat hij zich eigenlijk wat zou moeten ontspannen. Hij moet alles ook eens gewoon in het honderd durven laten lopen, net zoals andere mensen. Als hij broertjes of zusjes [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij voelt zich erg verantwoordelijk voor iemand van wie hij oprecht voelt dat hij of zij hem nodig heeft. Hij wordt echt gewaardeerd en aardig gevonden, zowel binnen het gezin als door vriendjes en vriendinnetjes op school. Dat komt, omdat hij altijd klaar staat voor een [...]

[..] Het is belangrijk dat Toms vader dan niet boos reageert of zich terugtrekt, want de zoon heeft in feite diep respect en grote bewondering voor zijn vader, ook al komt deze bewondering soms naar buiten als weerstand tegen zijn vaders autoriteit. Omdat deze relatie zo belangrijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst