•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 15:14 UT/GMT
  Sol232'53"19s35
  Måne439'45"1s51
  Merkur1613'31"23s20
  Venus544' 8"19s57
  Mars2735'45"18s54
  Jupiter209'44"16s44
  Saturn350'49"22s30
  Uranus2444'38"9n04
  Neptun1228'38"7s43
  Pluto1930'46"21s36
  Sand Månek.1458' 4"16n21
  Chiron2521' 3"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Frank W. Hyde [Adb], født 10 Marts 1909
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Fiskene, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 2. hus *Venus i 3. hus *Solen i 4. hus *Saturn i 4. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 10 Marts 1909 kl. 23:50 i Southend-On-Sea, England.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står også i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Fiskene, Månen i Skorpionen

Din natur har tilbøjelighed til at blive hård og selvisk, selvom du ofte bliver opfattet mere ubøjelig, end du i virkeligheden er. Din indre kerne er sensitiv og modtagelig, men du har rejst et omfattende forsvarssystem. Du besidder ægte forretningssans og den nødvendige energi til at få succes, hvis skæbnen samarbejder. På grund af din modtagelige, følsomme individualitet lader du dig ofte friste til at udføre handlinger, som du på ingen måde kan retfærdiggøre. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at koncentrere energien, før den får en chance for at spredes. Du ejer en medfødt evne til at undersøge ting, og den kan bruges til at granske din egen psyke og give dig den selvindsigt, som du søger.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 2. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Denne placering kendetegner et liv, hvor mange stridigheder vil kræve kampånd for at sikre dig et overskud og en fortsat indtjening. Du er meget selvhævdende og aggressiv af natur og opfindsom, når det gælder forretninger. Du elsker at iværksætte nye foretagender, især af en type, som kræver en vis originalitet. Du kan reagere emotionelt og voldsomt på krænkelser, især hvis krænkeren forsøger at fortrænge dig erhvervsmæssigt på en eller anden vis. Men når du ikke er så påvirket, kan du være en glimrende partner og en dynamisk medarbejder.

Pengene kan strømme relativt nemt, men du er også tilbøjelig til at bruge dem i samme tempo, som de ankommer. Vær forsigtig med drastiske handlinger og ubesindige investeringer.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Saturn i 4. hus

Saturn stod i dit 4. hus ved fødslen. Med denne placering kan du have følelsen af, at pligter og ansvar i din tidlige barndom var i modstrid med dine inderste, følelsesmæssige behov. Følgelig føler du dig frustreret og misforstået. Dette kan afstedkomme en følelse af frygt og mistillid til verden, som ikke virker fremmende på dine menneskelige relationer og din evne til kommunikation.

Men dette behøver ikke at være tilfældet. Selvom du måske føler, at din personlige frihed er blevet indskrænket, kan Saturn føre dig frem til en bedre forståelse af, hvad der har forvoldt denne følelse. Du ejer evnen til at lære meget om dit indre selv og om, hvad du behøver for at kunne opleve følelsesmæssig tryghed. Hvis du tager Saturns udfordringer på dig, vil du være i stand til at handle eller forlade tingene af egen fri vilje. Det er kun din indre pligtfølelse og ansvarlighed, som du står til ansvar over for.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Frank W. Hyde [Adb] (mand)
født den 10. marts 1909 lokaltid: 23:50
i Southend-On-Sea, ENG (UK) U.T.: 23:50
0e43, 51n33 sid. tid: 11:04:53

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 19°46'48 i hus 4 direkte
Måne Skorpion 2°05'15 i hus 11 direkte
Merkur Vandbærer 22°23'17 i hus 3 direkte
Venus Fisk 7°20'49 i hus 3 direkte
Mars Stenbuk 9°59'53 i hus 2 direkte
Jupiter Jomfru 8°15'31 i hus 9 retrograd
Saturn Vædder 10°08'45 i hus 4 direkte
Uranus Stenbuk 20°12'25 i hus 2 direkte
Neptun Krebs 14°22'16 i hus 8 retrograd
Pluto Tvilling 23°48'15 slutningen af hus 7 stationær (D)
Sand Måneknude Tvilling 21°04'44 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 23°27'37
2.Hus Skytte 24°44'20
3.Hus Vandbærer 5°19'15
Imum Coeli Fisk 15°02'05
5.Hus Vædder 14°55'15
6.Hus Tyr 6°36'29
Descendant Tyr 23°27'37
8.Hus Tvilling 24°44'20
9.Hus Løve 5°19'15
Medium Coeli Jomfru 15°02'05
11.Hus Vægt 14°55'15
12.Hus Skorpion 6°36'29

Større aspekter
Sol Sekstil Uranus 0°26
Sol Trigon Neptun 5°25
Sol Kvadrat Pluto 4°01
Sol Trigon Ascendant 3°41
Måne Trigon Venus 5°16
Måne Sekstil Mars 7°55
Måne Sekstil Jupiter 6°10
Merkur Trigon Pluto 1°25
Merkur Kvadrat Ascendant 1°04
Venus Sekstil Mars 2°39
Venus Opposition Jupiter 0°55
Mars Trigon Jupiter 1°44
Mars Kvadrat Saturn 0°09
Mars Opposition Neptun 4°22
Jupiter Kvinkuns Saturn 1°53
Saturn Kvadrat Neptun 4°14
Uranus Opposition Neptun 5°50
Uranus Sekstil Ascendant 3°15
Pluto Kvinkuns Ascendant 0°21
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt