•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 15:36 UT/GMT
  Zon2728'24"20s40
  Maan330'25"18s21
  Mercurius855'28"23s27
  Venus2928'10"21s16
  Mars2430'59"18s08
  Jupiter1930' 4"16s34
  Saturnus317'57"22s31
  Uranus2440' 6"9n02
  Neptunus1219'42"7s46
  Pluto1920'43"21s37
  Ware Knoop1454'33"r16n22
  Cheiron259'23"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Arabella Kiesbauer [Adb], geboren op 8 april 1969
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Arabella's geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Arabella al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Een ander uiterst positief punt in haar kleurrijk en individualistisch ingesteld karakter is haar aangeboren gevoel voor rechtschapenheid. Dit geeft aan, hoezeer zij zich vereenzelvigt met de normen en waarden die in sprookjes voorkomen. Prinsen zijn edelmoedig en prinsessen [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Arabella's innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Deze regels zijn beslist op Arabella van toepassing, want zij is iemand die het hoofd hoog heeft, en zij wil zich graag overal voor inzetten. Zij hongert gewoon naar kansen om alles wat zij potentieel kan ook daadwerkelijk en voor honderd procent te realiseren. Haar behoefte [...]

[..] Zij wil zichzelf bewijzen dat zij iets beter kan dan wie dan ook, en zonder hulp van buitenaf. Soms lijkt het er zelfs op dat zij hooghartig de liefdevolle bescherming afwijst die haar ouders haar bieden, hoewel zij die diep van binnen net zo hard nodig heeft als alle andere [...]

Verborgen trekjes

[..] In feite is zij stiekem veel afhankelijker van anderen dan zij ooit bereid is toe te geven. Zolang zij nog heel klein is, heeft zij daar nog geen verdediging tegen. Maar als zij wat ouder wordt zal zij vermoedelijk deze regelmatig terugkerende periodes van verlegenheid en [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Op emotioneel niveau heeft Arabella constant de zekerheid nodig dat het leven verloopt langs ordelijke regels, waar zij helemaal op kan vertrouwen. In al haar contacten met anderen zal zij dan ook steeds proberen die zekerheid te krijgen. Bescherming, betrouwbaarheid, loyaliteit [...]

[..] De wereld die het meisje met haar moeder wil ontdekken gaat verder dan het oppervlakkige "Ik hoop dat je vandaag een leuke dag hebt, schat", waarmee het voor de meeste mensen emotioneel gezien wel ophoudt. Arabella is sensitief, en weet dat mensen veel ingewikkelder in elkaar [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst