•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 04:14 UT/GMT
  Zon029'45"0n12
  Maan1526'13"11n33
  Mercurius1640'57"9n25
  Venus1736'46"6n06
  Mars159'17"23s31
  Jupiter2259'50"r17s20
  Saturnus830'51"22s17
  Uranus2653'59"9n52
  Neptunus1433'25"6s55
  Pluto211'38"21s28
  Ware Knoop1352'53"r16n40
  Cheiron2825'57"2n31
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Heinz Kern [Adb], geboren op 30 december 1919
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Steenbok *Zon in het Vierde Huis *Maan in Ram *Maan in het Zevende Huis *Venus in Schorpioen *Venus in het Derde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 30 december 1919 om 23:36 in Rochlitz-Sachsen,.

Je zonneteken is Steenbok. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Weegschaal en je Maan staat in Ram.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Steenbok

Je bent veel serieuzer dan de meeste mensen van jouw leeftijd. Aan de ene kant wordt je graag serieus genomen en draag je met plezier verantwoordelijkheid. Aan de andere kant zie je dat andere jongeren minder worden opgezadeld met verantwoordelijkheden, waardoor je hen benijdt.

Je ontwikkelt een vrij droog, uniek gevoel voor humor. Door grappen en grollen laat je zien dat je de serieuze kanten van het leven inziet, maar ook wilt ontsnappen aan het overheersende effect ervan.

Je wilt later belangrijk worden en iets zinnigs bereiken. Iets waarvan iedereen zal erkennen dat jij er een aandeel in hebt. Je bent ambitieus in alles wat je doet en werkt hard om boven het maaiveld uit te steken.

Je bent praktisch en vraagt je altijd af wat de zin van iets is.

Adverteren
naar boven

Zon in het Vierde Huis

De warmte en veiligheid van je huis zijn erg belangrijk omdat je een plekje nodig hebt waar je jezelf kunt terugtrekken. Je ouders zijn erg belangrijk voor je en hun gedrag heeft heel veel invloed op jou.

Je bent waarschijnlijk een rustig type met sterke gevoelens en emoties maar je bemoeit je vooral met je eigen zaken. Dat is niet omdat je zo zwak of gereserveerd bent, maar door naarbinnen te keren doe je nieuwe kracht op.

Al heb je later wellicht veel succes als volwassene, het gaat er jou niet om beroemd te worden. Het is veel belangrijker om aan je eigen innerlijke maatstaven te voldoen en privé een dankbaar bestaan te leiden.

Voel je jezelf goed en zeker van jezelf, dan heb je graag mensen over de vloer die in een prettige sfeer en met positieve gevoelens meeleven.

naar boven

Maan in Ram

Je bent heel optimistisch en dapper. Je kunt fel reageren, al beseffen mensen dit vaak niet tot zij je een keer op de kast hebben gejaagd. Je bent heel onafhankelijk en het kan je niet schelen of iemand het met je eens is of niet.

Worden je gevoelens geraakt, dan ben je impulsief en rigoureus. Zodra je weer bent gekalmeerd vergeet je die boosheid heel snel en voel je geen rancune. Naarmate je ouder wordt, moet je leren om je zelfbeheersing te bewaren.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

naar boven

Venus in het Derde Huis

Je houdt van schoonheid in je directe omgeving en zelfs in je vroege jeugd heb je al veel interesse in kunst, theater of literatuur.

Je leert hoe je anderen kunt inpakken met charme en vleierij, maar leun niet al te vanzelfsprekend op dit talent. Mensen zullen vleien en meepraten uiteindelijk wantrouwen dus probeer oprecht te blijven, ook als je aardige dingen zegt.

Je hebt een goed gevoel voor vorm en kleur.

Heb je broers en zussen, dan ben je waarschijnlijk heel hecht met hen, net als met andere familieleden, want hun liefde is heel belangrijk voor je.

Adverteren
naar boven

Mars in Weegschaal

Deze stand van Mars kan twee verschillende uitwerkingen hebben. Waarschijnlijk werk je het liefst met iemand anders, want je hebt een sterk gevoel voor samenwerking. De wens om je zin te krijgen wordt gekleurd door de behoefte met anderen overweg te kunnen.

Maar soms zijn mensen met deze stand heel competitief ingesteld. In dat geval zie je elke ontmoeting als een kans om de competitiestrijd aan te gaan, in een vriendelijke of onvriendelijke sfeer.

Je gevoel voor rechtvaardigheid is sterk ontwikkeld en je haat het als iemand oneerlijk wordt behandeld.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Je bent zeer energiek en komt vol zelfvertrouwen voor jezelf op. Je gaat een conflict nooit uit de weg. Soms zoek je zelfs onenigheid als die er helemaal niet is. Pas op, want daardoor kunnen mensen een hekel aan je krijgen.

Heb je de leiding en die krijg je vooral later ongetwijfeld, dan functioneer je heel energiek.

Je kunt vrij impulsief en uiterst rusteloos zijn. Maar moet je ergens heel erg hard voor werken, met veel fysieke inzet, dan kun je je ei kwijt en heb je daar lol in.

Leer de tijd nemen om de kijk van anderen te begrijpen. Je hebt de neiging slechts van jezelf uit te gaan en kwaad te worden wanneer iemand jouw opvattingen aan de kaak stelt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Heinz Kern [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 30 december 1919 kloktijd: 23:36
in Rochlitz-Sachsen, Germany U.T: 22:36
12e48, 51n03 sterrentijd: 06:00:27

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Steenbok 8°12'10 in huis 4 direct
Maan Ram 17°16'23 in huis 7 direct
Mercurius Boogschutter 18°16'40 in huis 3 direct
Venus Schorpioen 24°47'22 in huis 3 direct
Mars Weegschaal 15°59'20 in huis 1 direct
Jupiter Leeuw 17°05'21 in huis 11 retrograde
Saturnus Maagd 11°37'37 in huis 12 stationair (R)
Uranus Waterman 28°55'24 in huis 5 direct
Neptunus Leeuw 10°59'06 in huis 11 retrograde
Pluto Kreeft 6°42'01 in huis 10 retrograde
Maanskn.(t) Schorpioen 23°52'07 eind van huis 2 direct
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 0°04'47
2de huis Weegschaal 24°04'17
3de huis Schorpioen 24°10'20
Imum Coeli Steenbok 0°06'11
5de huis Waterman 6°01'25
6de huis Vissen 6°06'25
Descendant Ram 0°04'47
8ste huis Ram 24°04'17
9de huis Stier 24°10'20
Medium Coeli Kreeft 0°06'11
11de huis Leeuw 6°01'25
12de huis Maagd 6°06'25

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 7°47
Zon Driehoek Saturnus 3°25
Zon Inconjunct Neptunus 2°47
Zon Oppositie Pluto 1°30
Maan Driehoek Mercurius 1°00
Maan Oppositie Mars 1°17
Maan Driehoek Jupiter 0°11
Maan Driehoek Neptunus 6°17
Mercurius Sextiel Mars 2°17
Mercurius Driehoek Jupiter 1°11
Venus Vierkant Uranus 4°08
Venus Sextiel Ascendant 5°17
Mars Sextiel Jupiter 1°06
Mars Sextiel Neptunus 5°00
Saturnus Sextiel Pluto 4°56
Uranus Inconjunct Ascendant 1°09
Uranus Driehoek Midhemel 1°11
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst