•    
  Planetpositioner
  18-Jun-2018, 16:24 UT/GMT
  Sol2723'10"23n25
  Måne434'37"12n07
  Merkur1149'50"24n52
  Venus533'16"20n49
  Mars848'26"22s00
  Jupiter144' 1"r14s57
  Saturn630'17"r22s25
  Uranus134'40"11n31
  Neptun1629'33"6s13
  Pluto2034'57"r21s39
  Sand Månek.630'56"18n38
  Chiron218'13"4n08
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Russell D. Feingold [Adb], født 2 Marts 1953
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Russell D.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Russell D. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Den næsten overnaturlige evne til at se lige igennem en situation, kan til tider bringe personer i hans omgangskreds ud af fatning eller gøre dem forlegne, for han er næsten umulig at føre bag lyset, hvad angår det, der i virkeligheden foregår imellem familiens medlemmer [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Russell D.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Ingen eller intet vil nogensinde have held med at omforme Russell D. til noget andet end den individualitet, han er. Skønt han har behov for kærlighed og påskønnelse, som alle børn (og voksne) har, vil han vise en bemærkelsesværdig stærk vilje og beslutsomhed til at være [...]

[..] Hvis han får besked på at gøre noget, vil han nægte det bare for at opleve den salige fornemmelse af magt, som en manifestation af hans vilje giver ham. Den bedste måde at gribe denne tilbøjelighed an på er simpelthed at lade Russell D. være og overlade det til ham selv [...]

Skjulte træk

[..] Derfor vil han hurtigt kunne lære at skjule sin følsomhed og sine behov og vil kæmpe for at undertrykke periodiske udbrud af ængstelse og tvivl på sig selv. På overfladen kan han synes at være et modigt, til tider næsten dumdristigt barn, selvsikker og afvisende over for [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Frem for alt er ord og idéer af stor betydning for Russell D., og kommunikation ­ selv "overfladisk" eller "ubegavet" ­ er helt afgørende for, at han kan føle sig tryg i sine forhold til andre. Han er intelligent og æstetisk sensitiv, og man bør aldrig opfatte hans trang [...]

[..] Russell D. søger også til sin far for at opleve, at det er muligt at være opfindsom og original samt uafhængig nok til at foretage ændringer i sit liv, også når andre misbilliger det. Konflikter imellem forældrene bør aldrig blive brugt som grund til indgreb i udviklingen [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - FAQ - Forum - Kontakt - Databeskyttelsespolitik - Brugsbetingelser - Sitemap