•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 06:10 UT/GMT
  Sol07'41"20s07
  Måne456'55"11s23
  Merkur1242'22"23s28
  Venus244'50"20s37
  Mars267'42"18s33
  Jupiter1951'13"16s39
  Saturn335'15"22s30
  Uranus2442'19"9n03
  Neptun1224'18"7s45
  Pluto1926' 0"21s37
  Sand Månek.1455' 8"16n21
  Chiron2515'21"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Russell D. Feingold [Adb], født 2 Marts 1953
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Fiskene *Solen i 5. hus *Månen i Vægten *Månen i 12. hus *Venus i Vædderen *Venus i 7. hus *Venus i opposition til Ascendanten *Mars i Vædderen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 2 Marts 1953 kl. 21:27 i Janesville WI, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står også i Vægt.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Fiskene

Gør en særlig indsats for at klargøre grænserne mellem din partners og din egen personlighed, for med dine medfødte psykiske og indfølende evner kan du i den grad blive blandet sammen med din partner, så du mister taget i dig selv.

Du bør lede efter en partner, som virkelig har benene på jorden, og som kan give dig en fast base, hvorfra du kan udfolde din kærlighed.

I et velafbalanceret forhold kan du blive fuldkommen opslugt af kærligheden, og kærlighedsaktens totale karakter er en oplevelse, som forvandler og opløfter din personlighed.

til top

Solen i 5. hus

For dig er elskovsakten en positiv og fornøjelig form for rekreation.

Du adskiller ikke skarpt dit kærlighedsliv fra resten af dine gøremål, og meget af den glæde, du får fra sex, vil du også få fra andre former for rekreation og social kontakt.

Din kæreste bør være lige så meget af en fri ånd, som du er, hvis du skal kunne gøre størst mulig brug af din personlige og seksuelle kreativitet. Blot du giver dig selv masser af plads, vil sex altid være dig en kilde til lykke og glæde.

til top

Månen i Vægten

Du har et særligt talent for at løse andres problemer, for du ser begge sider af en situation tydeligt.

I et forhold kan du befinde dig på en konstant oprydnings- og forbedringskampagne, som er gavnlig, men kun indtil et vist punkt. Koncentrer dig om de vanskeligheder, som aktivt plager jeres forhold.

Du forbedrer det generelle miljø ved at flytte om på tingene, både fysiske genstande og sociale situationer, og dermed skabe skønhed og en bedre balance.

Verden vil blive ved med at være en interessant udfordring for dig, især hvis du finder en partner, som er lige så villig til at konfrontere sandheden, som du er, og rede til at håndtere den direkte og klart.

til top

Månen i 12. hus

Du skal være forsigtig med ikke at reagere for hurtigt på en kæreste og bør altid tænke dig om en ekstra gang, før du direkte binder dig til noget som helst. Der vil være mange gange, hvor det vil være bedre at tage hensyn til din kærestes følelser ved ikke at fare ind og fortælle hele sandheden, også selvom du måske føler, at du burde gøre det.

Uanset hvilken slags forhold du befinder dig i, så skal der en hel del sjælegranskning til for at finde ud af din kærestes og dine egne dybeste, følelsesmæssige motiver. Skjulte handlinger og holdninger skal afdækkes og redes ud, men belønningen er en dyb, gensidig selvindsigt, som kun få andre opnår.

For dig er et virkelig vellykket kærlighedsforhold et, som er intenst opløftende, ja ligefrem katarsisk.

til top

Venus i Vædderen

Din appetit efter kærlighed bliver hurtigt skærpet, og du ønsker at besidde genstanden for din hengivenhed uden udsættelse.

På den anden side bliver dit begær mættet usædvanlig hurtigt. Dette gør dig i stand til grundigt at nyde en kortvarig, men hed affære. Men i et længerevarende forhold vil du måske føle, at din partner mangler den intensive lidenskab, som du ønsker.

Du skal muligvis gøre en indsats for at styre tempoet i dit begær og få din smag til at passe mere vedholdende til din partners. Selvom det kan tage tid at udvikle sådan et forhold, vil du blive lykkeligst sammen med en tålmodig og forstående kæreste, som kan tilpasse sig din timing.

til top

Venus i 7. hus

Du har ikke særlig stor glæde af sex, hvis din partner er utryg eller fysisk utilfreds med, hvad der foregår. Du er derfor en særdeles betænksom elsker, for det er en af dine primære interesser at sørge for, at din partner har det fornøjeligt, så du også kan have det godt.

Du bliver mest stimuleret af en kæreste, som faktisk på mange måder er meget anderledes end dig, i det mindste personlighedsmæssigt.

Men sørg for, at du er en jævnbyrdig partner i alle forhold, og lad ikke nogen udnytte dit behov for en kæreste ved at give dig mindre, end du fortjener.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Venus i opposition til Ascendanten

Det er yderst vigtigt for dig at have en partner og et tæt parforhold, for det giver dig mulighed for at tilfredsstille de fleste af dine personlige behov, både seksuelt og følelsesmæssigt.

Du er en glimrende og meget kærlig partner, som øser sin kærlighed ud over den elskede. Pas blot på, at din partner ikke udnytter din hjertelige og gavmilde natur, og sørg for, at han eller hun gengælder dig med tilsvarende mængder af gavmildhed.

Vær selektiv i din generøsitet, og dit forhold vil blomstre smukkere og vare længere. Hvis du er tolerant over for fejltagelser på kort sigt, men kræver, at de bliver rettet i tide, vil I begge få det bedre i sidste ende. Under alle omstændigheder har du større mulighed end de fleste andre for at få et solidt, kærligt parforhold, som vil være dit livs største belønning.

til top

Mars i Vædderen

Selvom du muligvis ikke er specielt fremfusende i din sociale adfærd, er du sædvanligvis den, der tager initiativet, når det gælder fysisk kærlighed.

Du er spontan og ivrig, og du kan godt lide at deltage aktivt i elskovslegen. Men midt i al din iver skal du passe på, at du ikke lader dig rive med og efterlader din partner følelsesmæssigt på et tidligere stadium i kærlighedsakten. Det er din opgave at lære tilbageholdenhed og vedholdenhed.

Lad ikke din impulsivitet få dig til at binde dig for tidligt eller handle overilet ud fra enten kærlighed eller vrede.

til top

Mars i 6. hus

Din elskovsstil er noget speciel, idet indhold og teknik er ret tæt knyttet sammen.

Du kan til tider mangle spontanitet, og faktisk har du det bedst, når du kan trække på dette hos din partner.

Du nyder sandsynligvis nogle helt specifikke og detaljerede fantasi-scenarier og vil være mest tilfreds med en partner, som kan deltage i sådanne lege med kreativitet og veloplagthed. Tag dig ikke af, hvis dine fantasier ligger uden for rammerne af såkaldt normal udfoldelse. Først når hele din seksualitet bliver fuldkommen levende, vil du finde den tilfredsstillelse og selvindsigt, som du søger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Russell D. Feingold [Adb] (mand)
født den 2. marts 1953 lokaltid: 21:27
i Janesville WI, USA U.T.: 03+27
89w01, 42n41 sid. tid: 08:13:24

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 12°15'46 i hus 5 direkte
Måne Vægt 7°50'18 i hus 12 direkte
Merkur Vædder 0°18'13 i hus 5 direkte
Venus Vædder 24°26'55 slutningen af hus 6 direkte
Mars Vædder 17°21'22 i hus 6 direkte
Jupiter Tyr 16°00'47 i hus 7 direkte
Saturn Vægt 26°43'03 i hus 1 retrograd
Uranus Krebs 14°36'28 i hus 9 retrograd
Neptun Vægt 23°31'05 slutningen af hus 12 retrograd
Pluto Løve 21°34'29 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Vandbærer 12°05'36 i hus 4 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 25°52'33
2.Hus Skorpion 23°37'09
3.Hus Skytte 25°53'01
Imum Coeli Vandbærer 1°07'16
5.Hus Fisk 4°33'15
6.Hus Vædder 2°52'52
Descendant Vædder 25°52'33
8.Hus Tyr 23°37'09
9.Hus Tvilling 25°53'01
Medium Coeli Løve 1°07'16
11.Hus Jomfru 4°33'15
12.Hus Vægt 2°52'52

Større aspekter
Sol Sekstil Jupiter 3°45
Sol Trigon Uranus 2°21
Måne Opposition Merkur 7°32
Måne Kvadrat Uranus 6°46
Venus Opposition Saturn 2°16
Venus Opposition Neptun 0°56
Venus Trigon Pluto 2°52
Venus Opposition Ascendant 1°26
Mars Kvadrat Uranus 2°45
Mars Trigon Pluto 4°13
Jupiter Sekstil Uranus 1°24
Jupiter Kvadrat Pluto 5°34
Saturn Konjunktion Neptun 3°12
Saturn Sekstil Pluto 5°09
Saturn Konjunktion Ascendant 0°51
Neptun Sekstil Pluto 1°57
Neptun Konjunktion Ascendant 2°21
Pluto Sekstil Ascendant 4°18
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt