•    
  Planetpositioner
  18-Mar-2018, 04:40 UT/GMT
  Sol2731'50"0n59
  Måne517'24"1s35
  Merkur1520'37"8n28
  Venus1355' 6"4n35
  Mars017'11"23s28
  Jupiter235'43"r17s21
  Saturn822'25"22s18
  Uranus2644'39"9n49
  Neptun1426'47"6s58
  Pluto2058'41"21s28
  Sand Månek.1415'29"r16n33
  Chiron2815'17"2n27
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jiddu Krishnamurti [Adb], født 12 Maj 1895
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Skytten *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 9. hus *Solen i 3. hus *Venus i 5. hus *Saturn i 9. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 12 Maj 1895 kl. 0:30 i Madanapalle, India.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Skytten

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Skytten. Dit indre selv søger fred, en naturlig livsstil og en akkumulation af tilstrækkelig ejendom til at sikre din tilværelse og et godt udkomme. Inderst inde er du beslutsom, uforanderlig og fast.

Det, som andre mennesker ser, er et helt andet billede. Din personlighed viser dig som et rastløst, uroligt menneske, som er hurtigt til at omstille sig. Du er en religiøs natur, og selvom du måske erklærer dig helt og holdent som ateist, hævder du din overbevisning med en religiøs fanatikers ildhu.

Modstridende mål udgør kilden til dine indre spændinger. På den ene side søger du rodfæstethed, stabilitet og selvsikkerhed, men på den anden side reagerer du på stimuli fra omverdenen. I en søgen efter det universelle kaster du dig ud på en intellektuel rejse uden hensyntagen til dine materielle besiddelser.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 9. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 9. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Annoncering
En stor del af dit liv vil være orienteret imod rejser i udlandet. Intellektuelt er du meget begavet og ualmindeligt kvik. Intuition er et andet af dine medfødte talenter. Du når meget ofte frem til en løsning på problemerne på en dramatisk og hurtig måde. Du vil hele livet være tiltrukket af det usædvanlige; mærkværdige og ubekræftede teorier vil virke særligt fascinerende på dig.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.

til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jiddu Krishnamurti [Adb] (mand)
født den 12. maj 1895 lokaltid: 0:30
i Madanapalle, INDIA U.T.: 19-09
78e30, 13n33 sid. tid: 15:40:15

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 20°47'52 i hus 3 direkte
Måne Skytte 25°18'04 i hus 11 direkte
Merkur Tyr 28°52'39 i hus 4 direkte
Venus Tvilling 28°26'18 i hus 5 direkte
Mars Krebs 11°48'03 i hus 5 direkte
Jupiter Krebs 5°11'35 i hus 5 direkte
Saturn Skorpion 2°38'55 i hus 9 retrograd
Uranus Skorpion 17°47'59 i hus 9 retrograd
Neptun Tvilling 14°33'59 i hus 4 direkte
Pluto Tvilling 10°46'25 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Fisk 19°50'50 i hus 1 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 18°53'05
2.Hus Fisk 24°13'07
3.Hus Vædder 27°55'53
Imum Coeli Tyr 27°20'47
5.Hus Tvilling 23°38'38
6.Hus Krebs 19°42'53
Descendant Løve 18°53'05
8.Hus Jomfru 24°13'07
9.Hus Vægt 27°55'53
Medium Coeli Skorpion 27°20'47
11.Hus Skytte 23°38'38
12.Hus Stenbuk 19°42'53

Større aspekter
Sol Opposition Uranus 3°00
Sol Kvadrat Ascendant 1°55
Måne Opposition Venus 3°08
Måne Sekstil Saturn 7°21
Måne Sekstil Ascendant 6°25
Venus Trigon Saturn 4°13
Mars Trigon Uranus 6°00
Jupiter Trigon Saturn 2°33
Uranus Kvadrat Ascendant 1°05
Neptun Konjunktion Pluto 3°48
Neptun Trigon Ascendant 4°19
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt