•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 20:05 UT/GMT
  Zon2840'55"20s25
  Maan1742'58"15s46
  Mercurius1038' 9"23s29
  Venus057'42"20s59
  Mars2515' 2"18s20
  Jupiter1939'48"16s36
  Saturnus325'51"22s30
  Uranus2441' 4"9n02
  Neptunus1221'47"7s46
  Pluto1923' 7"21s37
  Ware Knoop1454' 9"16n22
  Cheiron2512' 4"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Dave Gahan [Adb], geboren op 9 mei 1962
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Stier *Zon in Stier *Zon in het Eerste Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Vierde Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Tweede Huis *Mars in Ram *Mars in het Twaalfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 9 mei 1962 om 5:00 in Chigwell, England.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Stier en uw Maan staat in Kreeft.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Stier

U ziet er in vrijetijdskleding net zo aantrekkelijk uit als in uitgaanstenue en dat is niet voor iedereen weggelegd. Uw stemming, niet uw kleding, bepaalt uw aantrekkingskracht, al houdt u nog zo van dure of sensuele outfits.

U geeft de voorkeur aan een nuchtere partner die rechtstreeks vanuit het hart communiceert. Hebt u eenmaal zo iemand gevonden, dan overlaadt u hem of haar met genegenheid.

Ook de manier waarop u de liefde bedrijft is vermoedelijk direct en fysiek; voor u geen woorden, maar daden. U ontleent veel seksueel plezier aan fysiek comfort en de veiligheid die uw partner biedt.

Uw ideale geliefde is iemand die meteen uw hart steelt, iemand aan wie u uw hart en ziel kunt toevertrouwen.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

naar boven

Zon in het Eerste Huis

Deze stand geeft aan dat u iemand bent die de aandacht trekt. Door dit opvallende kenmerk hoeft u geen moeite te doen om een krachtige indruk te maken wanneer u iemand ontmoet die u aantrekkelijk vindt.

Omstandige versiertechnieken zijn niets voor u. Omdat u zo eerlijk bent, beginnen en eindigen uw affaires vrij abrupt, want het heeft voor u geen zin om door te gaan met een relatie die niet langer werkt.

Het grootste voordeel van deze positie is dat het een krachtige, dynamische persoonlijkheid aangeeft. Gebruik die macht echter zorgvuldig in uw liefdesrelaties.

naar boven

Maan in Kreeft

U hebt een uiterst vriendelijke inborst en bent altijd bereid te luisteren naar andermans problemen en ellende. In uw jeugd was u wellicht nauw betrokken bij mensen met emotionele problemen, wat een enorme druk heeft gelegd op uw persoonlijke kracht.

U put voldoening uit het troosten en helpen van een verdrietige geliefde. Dat is prima zolang uw partners problemen niet de hele relatie overschaduwen.

Hebt u eenmaal een relatie opgebouwd, dan bloedt die nooit dood, al zal de kwaliteit en aard van uw liefde voortdurend en aanzienlijk wisselen.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

naar boven

Venus in Tweelingen

In de liefde houdt u van delicate en subtiele details en u koestert de aanrakingen van een ervaren en zorgzame geliefde. Hoe zachter en spiritueler de fysieke kwaliteit van het liefdesspel, hoe sterker uw reacties.

Ook hoort u graag in woorden hoe geliefd u bent. Niet iedereen is in staat om liefdevolle gevoelens vloeiend te formuleren, dus voel uzelf niet afgewezen als uw geliefde verbaal niet zo affectief is.

Opperste liefde is een vrolijk, soms gecompliceerd spel van voortdurend wisselende impulsen. Voor u is ze gebaseerd op een onderliggend, simpel, emotioneel fundament van wederzijdse vriendschap en kameraadschap.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

U wordt graag omringd door mooie objecten van waarde. Een overdadige entourage draagt ongekend bij aan uw plezier in de liefde.

Het meest op uw gemak bent u in een veilige omgeving waarin u niet wordt lastig gevallen. Te veel spontaniteit voelt voor u niet plezierig en leidt u af van het genot.

Al hecht u bepaalde waarde aan een partner met een goed voorkomen en van goede huize, vergeet niet dat een ruwe diamant veel meer waard kan zijn dan glimmende stenen, als u maar de tijd neemt om ze te polijsten.

naar boven

Mars in Ram

U bent sociaal gezien wellicht niet zo direct, maar als het op fysieke affectie aankomt bent u meestal de initiator.

U bent spontaan en gretig en u neemt graag actief deel aan het liefdesspel. Zorg ervoor dat u er niet te snel in opgaat met al uw gulzigheid en dat u uw geliefde niet emotioneel in de steek laat in een te vroege fase van het spel. De lessen die u moet leren zijn zelfbeheersing en bestendigheid.

Laat uw impulsiviteit u niet misleiden door voorbarige verbintenissen aan te gaan, of als een kip zonder kop van de ene liefde naar de andere te rennen.

naar boven

Mars in het Twaalfde Huis

U verlangt er hevig naar uw idealistische en hoogst ongebruikelijke motivaties te realiseren, zowel seksueel als anderszins. U bent bereid om veel op te geven voor een relatie opdat u het onbekende kunt induiken.

Dwaal niet rond op vreemd terrein zonder eerst zorgvuldig uit te zoeken waar het om gaat, want uw neiging om overhaaste stappen te zetten kan problemen opleveren.

Bent u voorzichtig dan zal het risico de moeite waard zijn en kan de voldoening die deze ervaring oplevert uniek voor u zijn.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Dave Gahan [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 9 mei 1962 kloktijd: 5:00
in Chigwell, ENG (UK) U.T: 04:00
0e05, 51n38 sterrentijd: 19:06:18

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 18°03'31 in huis 1 direct
Maan Kreeft 21°21'17 in huis 4 direct
Mercurius Tweelingen 8°51'56 in huis 2 direct
Venus Tweelingen 13°07'33 in huis 2 direct
Mars Ram 14°59'37 in huis 12 direct
Jupiter Vissen 8°19'10 in huis 12 direct
Saturnus Waterman 11°15'55 in huis 11 direct
Uranus Leeuw 26°24'15 in huis 5 stationair (D)
Neptunus Schorpioen 11°57'36 in huis 7 retrograde
Pluto Maagd 7°32'50 in huis 6 retrograde
Maanskn.(t) Leeuw 12°48'38 in huis 5 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 7°07'43
2de huis Tweelingen 8°27'08
3de huis Tweelingen 27°49'49
Imum Coeli Kreeft 15°16'25
5de huis Leeuw 5°41'25
6de huis Maagd 7°20'30
Descendant Schorpioen 7°07'43
8ste huis Boogschutter 8°27'08
9de huis Boogschutter 27°49'49
Medium Coeli Steenbok 15°16'25
11de huis Waterman 5°41'25
12de huis Vissen 7°20'30

Majeure aspecten
Zon Sextiel Maan 3°18
Zon Vierkant Saturnus 6°48
Zon Oppositie Neptunus 6°06
Maan Vierkant Mars 6°22
Mercurius Conjunct Venus 4°16
Mercurius Vierkant Jupiter 0°33
Mercurius Driehoek Saturnus 2°24
Mercurius Vierkant Pluto 1°19
Venus Sextiel Mars 1°52
Venus Vierkant Jupiter 4°48
Venus Driehoek Saturnus 1°52
Venus Inconjunct Neptunus 1°10
Venus Vierkant Pluto 5°35
Mars Sextiel Saturnus 3°44
Jupiter Driehoek Neptunus 3°38
Jupiter Oppositie Pluto 0°46
Jupiter Sextiel Ascendant 1°11
Saturnus Vierkant Neptunus 0°42
Saturnus Vierkant Ascendant 4°08
Neptunus Sextiel Pluto 4°25
Neptunus Oppositie Ascendant 4°50
Pluto Driehoek Ascendant 0°25
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst