•    
  Planetpositioner
  16-Jan-2018, 14:07 UT/GMT
  Sol2623'30"20s52
  Måne2053'35"19s41
  Merkur724'32"23s25
  Venus288' 3"21s31
  Mars2351'33"17s58
  Jupiter1921'12"16s32
  Saturn310'51"22s31
  Uranus2439'18"9n02
  Neptun1217'52"7s47
  Pluto1918'33"21s37
  Sand Månek.1456' 5"r16n21
  Chiron257' 2"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jennifer O'Neill [Adb], født 20 Februar 1948
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Fiskene *Solen i 3. hus *Månen i Tvillingerne *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Vædderen *Venus i 4. hus *Mars i Løven *Mars i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 20 Februar 1948 kl. 1:00 i Rio de Janeiro,.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skytte, og din Måne står i Tvilling.

I det tilfælde, at du undrer dig over, at du bliver kaldt Fisk i denne rapport: Hvis du var blevet født 10 ur 24 minutter tidligere, ville din Sol have stået i det foregående tegn Vandbærer. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra det ene tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Fiskene

Du er et meget sensitiv og følsomt menneske, som hurtigt fornemmer stemninger og følelser hos andre mennesker og gør dem til dine egne. Dette træk gør det meget nemt for andre at komme til at såre dig følelsesmæssigt. Fordi du ejer evnen til at sætte dig i en andens sted, har du en usædvanlig god fornemmelse af andre menneskers behov. Når der er mulighed for det, forsøger du at hjælpe andre, fordi det også betyder, at du får det godt med dig selv.

Du holder meget ofte af at fortrække ind i din egen private fantasiverden og tænke på ting, som udelukkende betyder noget for dig. Men lad være med at tilbringe så meget tid derinde, at du mister fornemmelsen af, hvad der foregår ude i virkeligheden.

Du er muligvis lidt sky, fordi du føler, at du må kunne stole på mennesker, før du for alvor åbner dig for dem. Men selvom du er sky, så har du brug for andre, for uden dem føler du dig ensom, selv i din egen private verden.

til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Månen i Tvillingerne

Dine følelser skifter meget hurtigt, og du er temmelig rastløs. Du kommer hurtigt til at kede dig, og tankerne har tendens til at vandre, hvis du er tvunget til at fastholde opmærksomheden for længe ved én bestemt ting. Men du er meget nysgerrig og ivrig efter at prøve alle nye oplevelser.

Du nyder at rejse, fordi det giver mulighed for nye oplevelser. Og du har det på samme måde med nye ideer, for du ønsker at vide alt, der er at vide.

Et meget positivt aspekt ved denne Måne-placering er, at du formentlig vil lære at lade intellektet styre følelserne. I situationer hvor andre handler vildt og følelsesladet, bevarer du roen og er i stand til at se, hvad der i virkeligheden foregår.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

til top

Venus i Vædderen

Du er meget kærlig over for andre, men du hader at være bundet af nogen. Du er hverken genert eller reserveret, men udtrykker frit dine kærlige følelser, og du har brug for at være fri til at elske, hvem du måtte vælge. Du er uvillig til at bøje af for din partner, fordi du altid ønsker tingene på din måde. Dette kan blive et problem i dine venskaber. Men nu er tiden inde til, at du kan lære at give og at indgå kompromis med venner, familiemedlemmer og andre mennesker.

Mennesker vil som regel kunne lide dig, fordi du er dig selv, ikke fordi du er charmerende. Du ved, hvad du ønsker, og du er villig til at gå efter det.

til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 9. hus

Du er stærkt knyttet til dine egne synspunkter, og hvis du bliver udfordret, vil du kæmpe hårdt for dine meninger. Men det er langt mere sandsynligt, at du vil kæmpe for et ideal end for dig selv. På den ene side kan du være ganske selvretfærdig og snævert fanatisk i dine standpunkter, men du kan også være modig i forsvaret af rettighederne for dem, der trædes under fode.

Du engagerer dig ikke kun mentalt; du handler ud fra det, du tror på. Gør et forsøg på ikke at blive så opslugt af dine egne synspunkter, at du end ikke vil overveje andres.

Når du bliver ældre, vil du muligvis have lyst til at rejse rundt og se lidt af verden, hvilket kan blive en god oplevelse for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jennifer O'Neill [Adb] (kvinde)
født den 20. februar 1948 lokaltid: 1:00
i Rio de Janeiro, Brazil U.T.: 04:00
43w14, 22s54 sid. tid: 11:03:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 0°26'11 i hus 3 direkte
Måne Tvilling 26°56'56 i hus 7 direkte
Merkur Fisk 0°19'57 i hus 3 retrograd
Venus Vædder 10°00'04 i hus 4 direkte
Mars Løve 26°56'06 i hus 9 retrograd
Jupiter Skytte 24°32'05 slutningen af hus 12 direkte
Saturn Løve 18°21'08 i hus 9 retrograd
Uranus Tvilling 22°08'59 i hus 6 retrograd
Neptun Vægt 12°38'18 i hus 10 retrograd
Pluto Løve 13°23'15 i hus 8 retrograd
Sand Måneknude Tyr 17°32'26 i hus 5 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 26°37'00
2.Hus Stenbuk 20°36'19
3.Hus Vandbærer 15°39'24
Imum Coeli Fisk 14°33'24
5.Hus Vædder 18°12'16
6.Hus Tyr 23°38'25
Descendant Tvilling 26°37'00
8.Hus Krebs 20°36'19
9.Hus Løve 15°39'24
Medium Coeli Jomfru 14°33'24
11.Hus Vægt 18°12'16
12.Hus Skorpion 23°38'25

Større aspekter
Sol Trigon Måne 3°29
Sol Konjunktion Merkur 0°06
Sol Opposition Mars 3°30
Sol Sekstil Jupiter 5°54
Sol Sekstil Ascendant 3°49
Måne Trigon Merkur 3°23
Måne Sekstil Mars 0°01
Måne Opposition Jupiter 2°25
Måne Konjunktion Uranus 4°48
Måne Opposition Ascendant 0°20
Merkur Opposition Mars 3°24
Merkur Sekstil Jupiter 5°48
Merkur Sekstil Ascendant 3°43
Venus Opposition Neptun 2°38
Venus Trigon Pluto 3°23
Mars Trigon Jupiter 2°24
Mars Sekstil Uranus 4°47
Mars Trigon Ascendant 0°19
Jupiter Opposition Uranus 2°23
Jupiter Konjunktion Ascendant 2°05
Saturn Sekstil Uranus 3°48
Saturn Sekstil Neptun 5°43
Saturn Konjunktion Pluto 4°58
Uranus Opposition Ascendant 4°28
Neptun Sekstil Pluto 0°45
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt