•    
  Planetpositioner
  16-Jan-2018, 15:12 UT/GMT
  Sol2626'15"20s52
  Måne2125'40"19s39
  Merkur728'23"23s25
  Venus2811'27"21s30
  Mars2353'13"17s59
  Jupiter1921'35"16s32
  Saturn311' 9"22s31
  Uranus2439'20"9n02
  Neptun1217'57"7s47
  Pluto1918'39"21s37
  Sand Månek.1456' 0"r16n21
  Chiron257' 8"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Dennis Eckersley [Adb], født 3 Oktober 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden for en stor del hører sammen med ideer, inspirationer og forestillinger om det, der kunne være, vil du sandsynligvis føle, at nogle af dine følelser og møder med andre i det kommende år er stimulerende, spændende og umådeligt kreative. Det betyder ikke, at du ikke vil få nogle vanskelige udfordringer og måske oplever en vis bedrøvelse eller ængstelse på grund af en atmosfære, der er gennemsyret af ustabilitet. Men hvis du er ærlig over for dig selv, vil du hilse den nedbrydning af [...]

Omvæltning og forandring

prog. Måne kvadrat Uranus: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Din vante måde at opfatte din rolle i samfundet på kan nu blive udfordret, og du kan blive viklet ind i stridigheder på dit arbejde eller ændringer i din målsætning, dit arbejdsliv og din sociale position, som afspejler et behov for større uafhængighed. Måske keder [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du har muligvis en tendens til at føle dig så speciel og heldig, at du mister kontakten med virkeligheden og ender i vanskeligheder på grund af uforsigtighed, ekstravagance, arrogance eller en tilbøjelighed til at udstille dig selv for at få opmærksomhed. Prøv at [...]

Et åbent hjerte

Jupiter konjunktion Venus: Midten af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] De kreative projekter, som måtte dukke op, kan vise sig økonomisk udbytterige eller kan måske bringe dig tættere på dine eftertragtede, langsigtede mål. Denne periode vil sandsynligvis ikke passere uden at byde på visse følelsesmæssige, materielle, intellektuelle eller [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Opfarende temperament

prog. Måne kvadrat Mars: Slutningen af marts 2018 indtil midten af maj 2018

[..] Du vil formentlig også føle dig oplagt til at konkurrere og nærer et stærkt ønske om at blive anerkendt som den første og bedste. Dette er en af grundene til, at du vil få mest muligt ud af denne periode ved at være ærlig omkring dine egne ønsker. Din kappelyst [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Følelsen af hjemløshed

Saturn konjunktion IC: En transit der nærmer sig, fra midten af december 2018, indtil begyndelsen af oktober 2019

[..] De beslutninger, du træffer nu, kan få en dyb indvirkning på din kurs i livet mange år frem. Mens det forgangne år sandsynligvis har været præget af en gradvis tilbagetrækning, så kan du nu langsomt begynde at vise ansigt og opdage nye muligheder og nye ting, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

En disciplineret tankegang

Saturn sekstil Merkur: Begyndelsen af januar 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] Jo mere villig du er til at arbejde med periodens nøgterne energi, desto større er sandsynligheden for, at du kan afstedkomme nogle håndgribelige belønninger i form af forbedrede færdigheder, fornuftige fremtidsplaner og en øget dialog med andre. Der er tale [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Afklaring af din tro

Chiron trigon Jupiter: Begyndelsen af maj 2016 indtil slutningen af januar 2019

[..] Du vil kunne opleve en intuitiv åbenbaring af meningen med dine oplevelser i livet og en erkendelse af, at dit liv indeholder et mønster og en kontinuitet, som du måske ikke tidligere har erkendt. Du kan blive i stand til at opfatte smertefulde hændelser som værdifulde, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Frygt for mørket

Pluto konjunktion Chiron: Slutningen af marts 2018 indtil begyndelsen af december 2021

[..] Men forhåbentlig vil du indse, at du her har en afgørende mulighed for at ændre nogle destruktive holdninger, så du kan omgås andre mennesker og tilværelsen på en gladere, mere fleksibel og mere medfølende måde. Valget er dit. Prøv at indse, at sårede følelser ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt