•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 19:42 UT/GMT
  Sol042' 7"20s00
  Måne1152'58"9s19
  Merkur1332' 6"23s27
  Venus327'21"20s28
  Mars2628'35"18s38
  Jupiter1955'41"16s40
  Saturn338'57"22s30
  Uranus2442'50"9n03
  Neptun1225'19"7s44
  Pluto1927' 8"21s36
  Sand Månek.1455'47"16n21
  Chiron2516'41"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Mitt Romney [Adb], født 12 Marts 1947
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er uhåndgribelig og forankret i følelser og fantasier og fornemmelsen af livets enhed, vil nogle mystiske hændelser og møder gennem det kommende år sandsynligvis blive forstået og hilst velkommen og ikke frygtet. Det betyder ikke, at du ikke får nogle vanskelige udfordringer eller oplever en vis bedrøvelse eller skuffelse. Men den slækkelse af de personlige grænser, som gennemsyrer din udvikling i denne periode, er noget, som du har de nødvendige resurser til at kunne [...]

Forvirrede tanker

Neptun konjunktion Merkur: Slutningen af maj 2016 indtil slutningen af februar 2019

[..] Du kan skabe større klarhed, hvis du er indstillet på at tage hensyn til, at dine oplevelser og trosforestillinger i øjeblikket sandsynligvis er farvet af nogle ubevidste følelser og derfor ikke er helt pålidelige. Dette kan hjælpe dig med at undgå at binde dig eller [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Prøv at lade være med at vende ryggen til mulighederne, blot fordi du ikke ønsker at gøre andre vrede eller er bange for at virke selvisk i deres øjne. Så længe du holder hovedet koldt og bevarer en objektiv indstilling, kan du have udbytte af lidt åbenlys [...]

Klar til handling

prog. Måne sekstil prog. Mars: Begyndelsen af april 2018 indtil slutningen af maj 2018

[..] Selvom du sandsynligvis vil komme til at nyde denne tid, også selvom du ikke bevidst gør noget for det, vil du kunne opnå endnu mere ved at formulere nogle aktuelle mål, som du kan rette energien mod. Du vil sikkert føle stor selvtillid og være i stand til at hævde [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Bevidst om adskiltheden

Saturn opposition prog. Måne: Slutningen af juli 2017 indtil begyndelsen af juli 2020

[..] Tidligere har du måske haft tendens til at være afhængig af, at dit arbejdsliv og dine daglige gøremål bibragte dig en følelse af tryghed. Nu oplever du måske, at du er ude af stand til at bruge denne afstivningsmekanisme til selv at få det bedre. Enten reagerer [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En periode med sindsligevægt

Jupiter trigon Saturn: Begyndelsen af november 2018 indtil slutningen af november 2018

Din intuition og sans for realisme og disciplin samarbejder sandsynligvis på en harmonisk måde lige nu, og du er muligvis i stand til at lægge nogle effektive planer og arbejde dig frem mod dine mål med en helt speciel energi og ihærdighed. Det kan være et glimrende [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Den positive tankes magt

Jupiter trigon Merkur: Slutningen af november 2017 indtil slutningen af august 2018

[..] Der kan bryde en opportunistisk, men sund og positiv indstilling frem. Du kan blive interesseret i at udvikle din kreds af kontakter, så du kan dele dine tanker og idealer med ligesindede, og du kan også betragte vanskeligheder eller konflikter med andre og [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Trang til forandring

Uranus konjunktion prog. Venus: Midten af juni 2018 indtil slutningen af marts 2021

[..] Måske har du et stærkt behov for at opleve en form for kærlighed, som er forbundet med dine inderste mål og aspirationer, og det er muligt, at du møder en person, som synes at leve op til disse krav. Men det vil nok være klogt af dig at holde øjnene åbne og begge [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Nye ansigter, nye steder

Jupiter konjunktion Descendant: Slutningen af oktober 2018 indtil slutningen af november 2018

[..] Du kan muligvis også indlede et nyt forhold i denne tid, som ser ud til at kunne ændre dit livssyn og åbne mange døre. Dette kan på mange måder være yderst positivt med hensyn til dine muligheder, selvom der måske ikke eksisterer nogen garanti for fremtidig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt