•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 18:08 UT/GMT
  Zon2835'57"20s26
  Maan1644'19"15s59
  Mercurius1031' 5"23s28
  Venus051'34"21s00
  Mars2512' 1"18s19
  Jupiter1939' 9"16s36
  Saturnus325'19"22s30
  Uranus2441' 0"9n02
  Neptunus1221'38"7s46
  Pluto1922'58"21s37
  Ware Knoop1454' 8"16n22
  Cheiron2511'53"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Marlene Cummings [Adb], geboren op 25 september 1935
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Weegschaal *Zon in Weegschaal *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Maagd *Maan in het Elfde Huis *Venus in Maagd *Venus in het Elfde Huis *Mars in Boogschutter *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 25 september 1935 om 7:35 in Indianapolis IN, Alaska.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat ook in Weegschaal en uw Maan staat in Maagd.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Weegschaal

Met de Ascendant in Weegschaal bent u zo goed als verslingerd aan schoonheid en stijl, ook op seksueel gebied.

Zou er al een nadeel kleven aan deze stand, dan is het wellicht dat u de liefde zo hevig idealiseert dat het voor elke partner moeilijk wordt om, zowel fysiek als emotioneel, aan uw verwachtingen te voldoen. Stel uzelf zo nu en dan wat aardser op, anders legt u de lat te hoog voor een realistische relatie.

In de meeste relaties bent u degene die de ideeën uitvoert, niet zo zeer degene die ze bedenkt. Geeft u uw geliefde echter de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vermijdt de verleiding te manipuleren om uw zin te krijgen.

Is de relatie in balans, dan kunt u deze subtiel vormen en bijvijlen tot het punt waarop anderen u samen zien als "een prachtig stel".

naar boven

Zon in Weegschaal

In een relatie bent u voornamelijk uit op doorlopende groei en ontwikkelingen.

Vermijd daarom een geliefde die zich lekker wil nestelen in een warme, comfortabele verhouding. Zoek liever een avontuurlijk type dat steeds uit is op nieuwe invalshoeken om uw relatie vurig en actief te houden.

De ultieme test voor een gelukkige relatie is de juiste koers weten te varen tussen evolutie en stabiliteit en de valkuilen aan beide zijden slim te kunnen vermijden.

Als u dat lukt, bent u een ware avonturier in het rijk der emoties en persoonlijke communicatie. U leert meer dan de meeste mensen over wat een relatie doet slagen of mislukken.

Bent u beiden creatief en reactief binnen de relatie, dan belooft uw liefdesleven een eindeloos avontuur te worden.

naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Maagd

U stelt hele specifieke eisen aan een geliefde en hebt de neiging er uiterst behoedzaam een te selecteren.

Ook bent u heel expliciet over de omgeving en omstandigheden waarin u de liefde bedrijft, zomaar ergens willekeurig is niets voor u.

Probeer uzelf niet al te bezitterig op te stellen naar uw partner en kunt u dat niet laten, zoek dan iemand die absoluut trouw is.

U bent een enorme steun bij het oplossen van problemen van uw partner en anderen en weet praktische adviezen te geven over hoe zijzelf beter tot hun recht komen.

naar boven

Maan in het Elfde Huis

U voelt zich het meest aangetrokken tot een vriendschappelijke geliefde van bijzondere komaf en u doet er alles voor om degene van wie u houdt te helpen om werelds succes te bereiken. Uw eigen aanwezigheid en stijl hebben al effect, al hebt u ook bewegingsruimte nodig.

U verstaat de kunst sociale harmonie te creëren onder zeer uiteenlopende mensen en van een uitgebluste boel een groot feest te maken. Het is prima dat u dol bent op dit soort sociale gelegenheden, maar ook intieme momenten alleen met uw geliefde zijn belangrijk, vergeet dat niet.

Waarschijnlijk gaat u relaties met oude vlammen tijdelijk opnieuw aan in uw leven.

naar boven

Venus in Maagd

U voelt zich waarschijnlijk het meest op uw gemak bij een vertrouwde geliefde die uw gewoontes en verlangens goed kent. Om optimaal van de liefde te kunnen genieten moet uw partner precies op de hoogte zijn van uw voor- en afkeuren. Laat achterhaalde morele taboes u er niet van weerhouden om uw liefdespotentieel optimaal aan te boren.

Het kan een feest zijn voor u en uw geliefde om uw fantasieën tot in details op te schrijven en uit te wisselen. Dan kan het liefdesspel, op een heel eigen manier, een droom zijn die uitkomt.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

naar boven

Mars in Boogschutter

U benadert elke relatie, seksueel of anders, met veel plezier want u duikt onbezorgd in alles wat er aan de hand is.

U verstaat door uw open en positieve houding de kunst om een overbezorgde of melancholieke geliefde uit de goot te trekken en mee te sleuren in een vrolijke liefdessessie.

Uw seksuele aanpak grenst aan atletiek en is dan ook een energieke en gezonde manier om uzelf fit te houden. Let wel op dat u de tedere vormen van communicatie in de liefde niet over het hoofd ziet.

Zorg ervoor dat uw partners fantasieën en die van uzelf niet onvervuld blijven. Een geliefde die de details weet in te vullen van uw seksuele expressie zou in feite ideaal zijn.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Uw liefde uit u bij vookeur op tastbare wijze, niet lichamelijk, maar door uw geliefde te omringen met een scala aan fysieke luxe, cadeautjes en tekenen van genegenheid.

Deze stand geeft uw talent op het gebied van seksuele stimuli aan. Eindeloos veel afwisseling creëert u eenvoudigweg door uw fysieke omgeving te veranderen en deze sensueler en aangenamer te maken.

Negatief gezien bent u fysiek bezitterig naar uw geliefde, met alle problemen die jaloezie met zich meebrengt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Marlene Cummings [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 25 september 1935 kloktijd: 7:35
in Indianapolis IN, USA U.T: 13:35
86w09, 39n46 sterrentijd: 08:04:10

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 1°32'58 in huis 12 direct
Maan Maagd 8°01'07 in huis 11 direct
Mercurius Weegschaal 27°35'14 in huis 1 direct
Venus Maagd 6°56'54 in huis 11 retrograde
Mars Boogschutter 6°09'39 in huis 2 direct
Jupiter Schorpioen 20°59'05 eind van huis 1 direct
Saturnus Vissen 5°00'35 in huis 5 retrograde
Uranus Stier 4°44'18 in huis 7 retrograde
Neptunus Maagd 14°58'05 in huis 11 direct
Pluto Kreeft 27°10'17 eind van huis 9 direct
Maanskn.(t) Steenbok 19°23'01 in huis 3 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 24°46'42
2de huis Schorpioen 22°42'01
3de huis Boogschutter 24°31'14
Imum Coeli Steenbok 28°54'26
5de huis Vissen 2°04'40
6de huis Ram 0°55'01
Descendant Ram 24°46'42
8ste huis Stier 22°42'01
9de huis Tweelingen 24°31'14
Medium Coeli Kreeft 28°54'26
11de huis Maagd 2°04'40
12de huis Weegschaal 0°55'01

Majeure aspecten
Zon Sextiel Mars 4°37
Zon Sextiel Pluto 4°23
Maan Conjunct Venus 1°04
Maan Vierkant Mars 1°51
Maan Oppositie Saturnus 3°01
Maan Driehoek Uranus 3°17
Maan Conjunct Neptunus 6°57
Mercurius Vierkant Pluto 0°25
Mercurius Conjunct Ascendant 2°49
Venus Vierkant Mars 0°47
Venus Oppositie Saturnus 1°56
Venus Driehoek Uranus 2°13
Mars Vierkant Saturnus 1°09
Mars Inconjunct Uranus 1°25
Saturnus Sextiel Uranus 0°16
Pluto Vierkant Ascendant 2°24
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst