•    
  Planetpositioner
  22-Apr-2018, 21:08 UT/GMT
  Sol240'51"12n24
  Måne220'20"18n52
  Merkur73'20"0n55
  Venus2747'30"20n08
  Mars1932' 6"23s00
  Jupiter2020'57"r16s36
  Saturn97'48"r22s14
  Uranus2843'53"10n32
  Neptun1538'28"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Sand Månek.1114'10"r17n24
  Chiron017'43"3n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Seymour Hersh [Adb], født 8 April 1937
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tvillingerne *Solen i Vædderen *Solen i 11. hus *Månen i Fiskene *Månen i 10. hus *Venus i Tyren *Venus i 12. hus *Mars i Skytten *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 8 April 1937 kl. 8:05 i Chicago, Illinois.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tvilling, og din Måne står i Fisk.

til top

Ascendanten i Tvillingerne

Du er et meget aktivt menneske, som kan lide at komme omkring, at møde andre mennesker og få så mange forskellige oplevelser som muligt.

Du kan lide at kommunikere med andre, og faktisk kan du måske have svært ved at tie stille, når du skal. Sommetider antager det form af et skrivetalent eller en glæde ved bøger, hvad som helst der holder tankerne beskæftigede.

Du vil altid virke yngre, end du er, og endnu vigtigere, du vil altid være åben over for nye ideer og oplevelser.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

Annoncering
til top

Solen i 11. hus

Du er meget social og nyder at være sammen med venner frem for at være alene. Du forsøger at finde og betone de ting, som du selv og andre har til fælles, i stedet for at lade dig fange af forskellighederne. Du er en holdspiller, som ved, hvordan man yder det bedst mulige bidrag til gruppens funktion. Du er fuldkommen i stand til at fungere som leder, fordi du forstår, hvad der er bedst for alle parter, ikke bare for dig selv, og du er også i stand til at få andre til at samarbejde med dig om gruppens målsætning.

Du er også en idealist og har store forhåbninger til tilværelsen.

Dit mest positive træk er din interesse for dem, der står dig nær, samt for mennesker i al almindelighed.

til top

Månen i Fiskene

Du er et meget sensitivt menneske med nogle stærke følelser. Hvis nogen fremsætter en barsk bemærkning, tager du det meget tungt. En af dine opgaver i livet vil faktisk være at blive lidt mere tykhudet. Men din følsomhed er også en god ting, for den gør dig venlig og mere hensynsfuld mod andre. Du bør dog holde dig fra folk, som altid er negative, for du opfanger deres følelser meget hurtigt og reagerer på dem.

Du har en rig og livlig fantasi, som kan gøre dig meget kreativ.

Når du bliver ældre, vil du muligvis udvikle en interesse for det okkulte og overnaturlige.

Du undgår helst konflikter, også når du burde forsvare dine egne ideer. Hvis du ikke lærer at forsvare dig, kan du komme til at tiltrække mennesker, som vil misbruge og udnytte dig.

til top

Månen i 10. hus

Din mor vil have stor indflydelse på dit liv, forme dine grundlæggende holdninger og dine forestillinger om, hvilke værdier der betyder noget, og hvad der er værd at beskæftige sig med i livet. Hun vil også påvirke dig til at være meget sensitiv over for dine egne og andre menneskers følelser, og du vil kunne bruge denne følsomhed i din karriere senere i livet. Fordi du forstår, hvordan mennesker føler og reagerer, vil du kunne få succes i en karriere, som anbringer dig foran et publikum.

Muligvis vil du komme til at rejse en del i forbindelse med dit erhverv.

Du bør være på vagt over for en tendens til at gruble over andre menneskers følelser, for den afholder dig fra at være dig selv.

til top

Venus i Tyren

Du er et meget varmt menneske, som danner varige bånd til andre. Det eneste problem er, at du ønsker, at den ven, som du er sammen med, udelukkende skal være opmærksom på dig. Du kommer til at lære at være mindre besiddende.

Du er meget glad for smukke ting og luksus.

Prøv at lade være med at forkæle dig selv for meget, ikke blot når det gælder madvarer, men også indkøb af ting. Du må indse, at du må arbejde for at få de ting, du ønsker, også selvom de synes at komme lidt nemmere til dig end til så mange andre. Mennesker holder tilstrækkeligt af dig til, at de er villige til at gøre dig visse tjenester, hvilket kan styrke din tendens til dovenskab. Men du bør selv tage affære og ikke gøre dig afhængig af andre.

til top

Venus i 12. hus

Du er sandsynligvis ret sky og reserveret med hensyn til at vise dine kærlige følelser. Det betyder ikke, at du er ukærlig, for du kan være ganske venlig og hengiven over for andre, hvis du stoler på dem. Men generthed kan afholde dig fra mange gavnlige relationer, fordi du ikke er i stand til at lære andre at kende, som er lige så generte som du selv. Og de er måske de eneste, som virkelig forstår din sensitivitet. Prøv at være lidt mere udadvendt, så du kan komme til at indlede venskaber med mennesker, som du tiltrækkes af.

Positivt set betyder denne placering, at du kan være meget givende over for de mennesker, som du holder af. Til tider kan du endda give efter på tidspunkter, hvor du burde forsvare dine egne holdninger, blot for at bevare et venskab.

Annoncering
til top

Mars i Skytten

Dine handlinger er motiverede af dine idealer. Du er villig til at arbejde hårdt for at forbedre verden i overensstemmelse med dine idealer og mindre optaget af at få din vilje. Hvis du arbejder sammen med andre, ønsker du at befinde dig i forreste linje, hvor handlingen foregår.

At være udendørs giver dig en følelse af frihed og giver en god kanal for din rigelige, fysiske energi. Denne frihedsfølelse er meget vigtig for dig. Du vil gøre oprør imod alle former for restriktioner.

Du har en stærk retfærdighedssans og er ikke villig til at se nogen blive behandlet uretfærdigt.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Seymour Hersh [Adb] (mand)
født den 8. april 1937 lokaltid: 8:05
i Chicago, IL (US) U.T.: 14:05
87w39, 41n51 sid. tid: 21:20:03

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 18°19'18 i hus 11 direkte
Måne Fisk 12°17'49 i hus 10 direkte
Merkur Tyr 2°52'50 i hus 12 direkte
Venus Tyr 3°01'09 i hus 12 retrograd
Mars Skytte 5°18'55 i hus 6 direkte
Jupiter Stenbuk 25°14'37 i hus 9 direkte
Saturn Fisk 28°05'19 i hus 11 direkte
Uranus Tyr 8°20'38 i hus 12 direkte
Neptun Jomfru 16°47'08 slutningen af hus 4 retrograd
Pluto Krebs 26°29'40 i hus 3 stationær (D)
Sand Måneknude Skytte 16°56'46 i hus 7 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 13°04'26
2.Hus Krebs 4°45'35
3.Hus Krebs 24°50'31
Imum Coeli Løve 17°33'57
5.Hus Jomfru 17°32'08
6.Hus Vægt 28°45'05
Descendant Skytte 13°04'26
8.Hus Stenbuk 4°45'35
9.Hus Stenbuk 24°50'31
Medium Coeli Vandbærer 17°33'57
11.Hus Fisk 17°32'08
12.Hus Vædder 28°45'05

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 6°55
Sol Kvinkuns Neptun 1°32
Sol Sekstil Ascendant 5°15
Sol Sekstil Medium Coeli 0°45
Måne Kvadrat Mars 6°59
Måne Sekstil Uranus 3°57
Måne Opposition Neptun 4°29
Måne Kvadrat Ascendant 0°47
Merkur Konjunktion Venus 0°08
Merkur Kvinkuns Mars 2°26
Merkur Konjunktion Uranus 5°28
Venus Kvinkuns Mars 2°18
Venus Konjunktion Uranus 5°19
Jupiter Sekstil Saturn 2°51
Jupiter Opposition Pluto 1°15
Saturn Trigon Pluto 1°36
Neptun Kvadrat Ascendant 3°43
Neptun Kvinkuns Medium Coeli 0°47
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt