•    
  Actuele planetaire posities
  22-jan-2018, 09:14 UT/GMT
  Zon217'37"19s39
  Maan128'24"2s56
  Mercurius1551' 8"23s22
  Venus525'17"20s02
  Mars2726'30"18s52
  Jupiter207'50"16s43
  Saturnus349'11"22s30
  Uranus2444'22"9n04
  Neptunus1228'10"7s43
  Pluto1930'16"21s36
  Ware Knoop1457'47"16n21
  Cheiron2520'27"1n25
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Joseph McCarthy [Adb], geboren op 14 november 1908
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Josephs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Joseph al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dat zal onvermijdelijk heel wat storm en onweer opleveren, maar langzaam maar zeker zal hij de beperkingen leren accepteren die anderen hem opleggen, evenals de eisen die de buitenwereld stelt. Zijn heel goed ontwikkelde intuïtie maakt het mogelijk dat hij snel mensen, situaties [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Josephs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Zijn behoefte aan zelfstandigheid en onafhankelijkheid is van invloed op zijn hele ontwikkeling, vanaf het moment dat hij zijn eerste stapjes zet tot aan het op school tot de uitblinkers behoren. Hij voelt zich gelukkig en zelfverzekerd, elke keer als hij er opnieuw in slaagt [...]

[..] Hij zal voortdurend testen wat zijn ouders precies met hem voor hebben, en hun pogingen om hem wat discipline bij te brengen dwarsbomen ­ niet omdat hij echt honderd procent vrijheid wil hebben (dan zou hij zich erg bang en ongemakkelijk voelen), maar omdat hij probeert [...]

Verborgen trekjes

[..] In feite is hij stiekem veel afhankelijker van anderen dan hij ooit bereid is toe te geven. Zolang hij nog heel klein is, heeft hij daar nog geen verdediging tegen. Maar als hij wat ouder wordt zal hij vermoedelijk deze regelmatig terugkerende periodes van verlegenheid en [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als gevolg daarvan zal hij uitermate edelmoedig en zorgzaam zijn voor jongere broertjes of zusjes en voor vriendjes of vriendinnetjes, die afhankelijk van hem zijn en die tegen hem opkijken. Hij zal ook heel gauw zijn bewondering laten blijken voor iemand die hij als voorbeeld [...]

[..] Het is van het grootste belang dat Josephs vader zijn best doet om te zorgen dat deze emotionele band in stand blijft, ook als materiële problemen of familieleden, die zich er mee bemoeien, dit moeilijk maken. Door samen met zijn zoon de wereld van de fantasie te verkennen, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst