•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 17:01 UT/GMT
  Sol292'14"0n23
  Måne2526'29"5n18
  Merkur1610'26"9n01
  Venus1547'43"5n21
  Mars19' 9"23s29
  Jupiter232'56"r17s21
  Saturn826'48"22s17
  Uranus2649'22"9n51
  Neptun1430'10"6s56
  Pluto210'12"21s28
  Sand Månek.143'48"r16n36
  Chiron2820'42"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Mario Adorf [Adb], født 8 September 1930
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skytten *Solen i Jomfruen *Solen i 8. hus *Månen i Fiskene *Månen i 2. hus *Venus i Skorpionen *Venus i 10. hus *Venus i konjunktion med MC *Mars i Krebsen *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 8 September 1930 kl. 15:10 i Zurich,.

Dit soltegn er Jomfru. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skytte, og din Måne står i Fisk.

til top

Ascendanten i Skytten

Du er et meget åbent og udadvendt menneske, ganske ligefrem og ærlig; faktisk kan du være så ligefrem, at det nærmer sig det indiskrete. Men mennesker, som bliver såret over dine ligefremme bemærkninger, får det bedre, når de indser, at du faktisk ikke har til hensigt at såre.

Du har masser af energi, og du nyder friheden uhyre meget. Hvis du ikke kan styre dit eget liv så meget, som du ønsker, føler du dig fanget og fastlåst.

Du er sandsynligvis interesseret i sport og udendørsaktiviteter.

til top

Solen i Jomfruen

Du er meget omhyggelig i alt, hvad du foretager dig, og du tillægger sirlighed stor værdi. Du forventer også, at andre lever op til samme høje standard, og du bliver nemt skuffet, hvis de ikke gør det. Når du ser noget, der er forkert hos noget eller nogen, tøver du ikke med at påpege det. Men du må lære at være hensynsfuld, når du gør det, for kritik af andre skaber negative følelser.

Du er meget interesseret i at lære mest muligt om verden. I alt hvad du foretager dig, anvender du de samme normer for perfektion, som du ønsker, at også andre mennesker skal leve op til.

Du holder af at hjælpe andre, for du har det godt, når du føler, at du gør nytte. Du er i stand til at udsætte dine egne behov for at hjælpe en, du holder af, med at gøre det som han eller hun ønsker. Det vil andre mennesker respektere dig for.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Som det alvorlige menneske du er, kommer du til at gennemgå mange vigtige forandringer i løbet af din opvækst. Du bliver tiltrukket af mysterier og ønsker at lære selv de dybeste sider af tilværelsen at kende.

Som ung er du måske ikke i stand til at skelne mellem, hvad der er dit, og hvad der tilhører andre. Men som voksen vil du muligvis gøre det til en karriere at håndtere andre menneskers ejendele eller penge; hvis du har lært din ungdoms lektie, vil du være usædvanligt ansvarlig vedrørende håndteringen af ejendom - din egen såvel som andres.

til top

Månen i Fiskene

Du er et meget sensitivt menneske med nogle stærke følelser. Hvis nogen fremsætter en barsk bemærkning, tager du det meget tungt. En af dine opgaver i livet vil faktisk være at blive lidt mere tykhudet. Men din følsomhed er også en god ting, for den gør dig venlig og mere hensynsfuld mod andre. Du bør dog holde dig fra folk, som altid er negative, for du opfanger deres følelser meget hurtigt og reagerer på dem.

Du har en rig og livlig fantasi, som kan gøre dig meget kreativ.

Når du bliver ældre, vil du muligvis udvikle en interesse for det okkulte og overnaturlige.

Du undgår helst konflikter, også når du burde forsvare dine egne ideer. Hvis du ikke lærer at forsvare dig, kan du komme til at tiltrække mennesker, som vil misbruge og udnytte dig.

til top

Månen i 2. hus

Du har et stærkt behov for følelsesmæssig tryghed, som afspejles i et ønske om at eje ting. Men du bør passe på ikke at tillægge dine ejendele for stor betydning, for du kan blive selvisk og besiddende, især hvis du føler dig usikker og bange.

Hvis du føler dig meget positiv og tryg, kan du være generøs og givende, men når du er overilet og impulsiv, er du tilbøjelig til at være ødsel med penge, og hvad du ellers måtte eje.

I relationer til andre knytter du stærke bånd, hvilket kan gøre dig besiddende over for dem. Hvis du er villig til at løbe den risiko at miste dine venner, så vil du faktisk få nemmere ved at holde på dem.

til top

Venus i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser over for mennesker; enten kan du vældig godt lide dem eller også slet ikke.

Kun dybe forhold giver mening for dig. Du har en smule vanskeligt ved at fortælle en person, at du kan lide ham eller hende, for du er bange for at blive afvist. Du har svært ved at sætte ord på følelserne, fordi de forekommer så komplicerede. Og det forholder sig da også sådan, at ikke alle vil kunne forstå dig og dine følelser, men det bliver du bare nødt til at acceptere.

til top

Venus i 10. hus

Dette betyder sædvanligvis, at du har et varmt forhold til din far eller til din mor, hvis hun har påtaget sig faderrollen i dit liv. I begge situationer vil den pågældende forælder lære dig om tilværelsen på en så varm og kærlig måde, at du lærer at opfatte verden som smuk og venlig.

Når du bliver ældre, vil den karriere, du vælger, sandsynligvis afspejle din sorgløse oplevelse af tilværelsen. Hvis du er et mere alvorligt indstillet menneske, kan din karriere indebære et arbejde med andre på en eller anden måde. Du burde være god til det, for du er den fødte diplomat.

Annoncering
til top

Venus i konjunktion med MC

I bedste fald betyder denne placering, at du er fuld af kærlighed og hengivenhed over for andre, men samtidig er du i stand til at følge din egen vej og udelukkende tiltrække dem, der er i stand til at gå den sammen med dig.

Du vil afgjort nyde og værdsætte skønhed, og du er i stand til at føre skønhed ind i din hverdag.

Du nyder fred og harmoni, og du kommer vældig godt ud af det med andre. Kernen i denne evne til at omgås andre er, at du både er tro mod dig selv og retfærdig over for andre.

I en hvilken som helst karriere vil din evne til at omgås andre på en ubesværet måde ligge bag en vigtig del af din succes.

til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Mario Adorf [Adb] (mand)
født den 8. september 1930 lokaltid: 15:10
i Zurich, Switzerlan U.T.: 14:10
8e32, 47n23 sid. tid: 13:51:47

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Jomfru 15°11'24 i hus 8 direkte
Måne Fisk 20°23'48 i hus 2 direkte
Merkur Vægt 6°47'14 i hus 9 stationær (R)
Venus Skorpion 1°25'29 i hus 10 direkte
Mars Krebs 6°52'26 i hus 7 direkte
Jupiter Krebs 15°07'27 i hus 7 direkte
Saturn Stenbuk 5°15'32 i hus 1 stationær (D)
Uranus Vædder 14°28'58 i hus 3 retrograd
Neptun Jomfru 3°46'14 i hus 8 direkte
Pluto Krebs 20°30'22 i hus 7 direkte
Sand Måneknude Vædder 24°06'22 i hus 3 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skytte 29°49'58
2.Hus Vandbærer 12°29'13
3.Hus Fisk 27°20'44
Imum Coeli Tyr 0°02'25
5.Hus Tyr 23°11'56
6.Hus Tvilling 11°52'56
Descendant Tvilling 29°49'58
8.Hus Løve 12°29'13
9.Hus Jomfru 27°20'44
Medium Coeli Skorpion 0°02'25
11.Hus Skorpion 23°11'56
12.Hus Skytte 11°52'56

Større aspekter
Sol Opposition Måne 5°12
Sol Sekstil Jupiter 0°04
Sol Kvinkuns Uranus 0°42
Sol Sekstil Pluto 5°19
Måne Trigon Jupiter 5°16
Måne Trigon Pluto 0°07
Merkur Kvadrat Mars 0°05
Merkur Kvadrat Saturn 1°32
Venus Trigon Mars 5°27
Venus Sekstil Saturn 3°50
Venus Sekstil Neptun 2°21
Venus Sekstil Ascendant 1°36
Venus Konjunktion Medium Coeli 1°23
Mars Opposition Saturn 1°37
Mars Sekstil Neptun 3°06
Jupiter Kvadrat Uranus 0°38
Jupiter Konjunktion Pluto 5°23
Saturn Trigon Neptun 1°29
Saturn Konjunktion Ascendant 5°26
Saturn Sekstil Medium Coeli 5°13
Neptun Trigon Ascendant 3°56
Neptun Sekstil Medium Coeli 3°44
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt