•    
  Planetpositioner
  23-Mar-2018, 08:29 UT/GMT
  Sol239'27"1n03
  Måne1542'16"18n20
  Merkur1654' 1"r9n42
  Venus2018'26"7n11
  Mars313'18"23s32
  Jupiter2254'30"r17s18
  Saturn836'30"22s17
  Uranus270'55"9n55
  Neptun1438'12"6s53
  Pluto213'38"21s27
  Sand Månek.1342'53"r16n42
  Chiron2833'44"2n34
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Francis Ford Coppola [Adb], født 7 April 1939
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Skorpionen *Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 3. hus *Mars i konjunktion med Ascendanten *Venus i 2. hus *Solen i 3. hus *Saturn i 3. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 7 April 1939 kl. 1:38 i Detroit, Michigan.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Stenbuk, og din Måne står i Skorpion.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Skorpionen

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Skorpionen. Det generelle indtryk, du udsender, antyder en selvberoende og viljestærk person.

Din indre natur kræver frihed og eventyr. Når du har taget en beslutning, er der ikke meget, andre kan gøre for at ændre den. Du anser detaljer for at være irriterende, fordi de hæmmer din handlefrihed. Du er mest tilfreds, når du følger din egen dømmekraft i alle konfliktsituationer. Du kan sædvanligvis stole på dine instinkter; kærlighed og emotioner styrer mange af dine handlinger.

Du bliver tiltrukket af intense glæder, og du byder næsten enhver risiko velkommen. Til tider virker det, som om du savner dømmekraft og skelneevne, fordi du søger det usædvanlige. Men i kraft af dine følelser vil du finde det, du søger.

En udfoldelse af større selvbeherskelse vil gøre dig til et mere afbalanceret menneske. Under alle omstændigheder tager du aldrig fejl, når du lytter til din samvittighed, for rent psykisk ejer du et solidt fundament.

til top

Ascendanten i Stenbukken, Saturn i 3. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Stenbukken op i horisonten. Dets hersker, Saturn, er placeret i 3. hus.

Stenbukkens tegn tyder på en tilværelse, hvor temperamentet i meget vigtigt. Du giver indtryk af ambitioner, ihærdighed, viljestyrke, bestandighed og udholdenhed. Du blev født med en tendens til at søge materiel, social, ja måske endda politisk magt.

Stenbukken giver tendens til en udfordrende tilværelse, som tvinger dig til at bruge alle dine resurser for at sejre. På grund af din takt og klogskab vil du være begunstiget med betydningsfulde personers velvilje.

Dit sind er egocentrisk og rationelt, og du har en medfødt tendens til skepsis. Du er i stand til at arbejde hårdt og vil tålmodigt udholde forhindringer og skuffelser.

Kærlighedsmæssigt og i alle andre aktiviteter vil du gå frem med forsigtighed. Du vil seriøst overveje alle et forholds forgreninger, især vedrørende din egen uafhængighed, og du vil ikke binde dig til en partner, før du er sikker i dit valg. Herefter vil der imidlertid være tendens til en fredelig og stille tilværelse.

Du er meget sparsommelig i dine daglige gøremål, og hvis du ikke får kontrol over dette karaktertræk, kan du komme til at virke temmelig nærig.

Du er mest egnet til en stilling af regeringsmæssig, kommunal eller politisk karakter eller inden for en stor forretningsorganisation, hvor hierarkiet er nøje defineret. Nøglebegrebet i din professionelle orientering er ansvarlighed.

Annoncering
Denne placering tyder på, at din tilværelse er orienteret mod tilfredsstillelsen af dine medfødte intellektuelle behov. Din tankegang er langsom, rationel, egocentrisk, modløs, omhyggelig, taktfuld, forsigtig og en smule ængstelig. Du er den ideelle diplomat og et menneske, som man kan betro en hvilken som helst hemmelighed. Intellektuelle aktiviteter, som kræver tålmodighed og vedholdenhed, er dit ideelle valg. Problemet er blot, at du nærer mistillid til alt og alle.

Pas på dine subjektive og negative tilbøjeligheder; Saturn på dette sted tyder på en stærk tendens til melankoli, meget modtagelige humørsvingninger, mental skyhed og en evne til klar og direkte kommunikation.

til top

Mars i konjunktion med Ascendanten

Mars i konjunktion med Ascendanten giver dig en utrættelig forsyning af energi. Du er i konstant bevægelse, men sommetider er det bevægelse uden mening. Du savner selvdisciplin og tager vovede og unødvendige chancer, når du bliver udfordret. Du ønsker mest af alt, at andre mennesker skal anerkende din overlegenhed.

Det image, som du frembyder over for omverdenen, skjuler et vedholdende mindreværdskompleks. Du vinder sandsynligvis dine skænderier ved at lave mest larm og trætte dine modstandere med uophørlig chikane. Men du behøver ikke at spilde energien på denne måde, for du har nogle kolossale, kreative evner, som blot skal gives retning og mål. Gør du det, vil ingen andre kunne få succes så nemt, som du kan, og endda have energi til overs.

Positivt set er du uafhængig og fuld af selvtillid. Du ved, hvordan du kan mobilisere andre mennesker og deres resurser for at nå dine mål.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Saturn i 3. hus

Saturn stod i dit 3. hus ved fødslen. Denne planet bibringer alle mentale funktioner et skær af objektivitet og opfindsomhed; din generelle indstilling er reserveret, alvorlig og udviser en mangel på dynamik, varme og fleksibilitet. Du tænker meget og er en langsom, men beslutsom planlægger.

Kampen for at virkeliggøre dine planer i livet kan blive vanskelig, og du vil ikke få megen hjælp fra dine nærmeste.

Du har tendens til at bekymre dig unødigt eller være overdrevent optaget af planer, som kun vil give et meget beskedent afkast i forhold til den indsats, som du investerer i dem. Det må tilrådes, at du planlægger tingene omhyggeligt og realistisk, men uden at overdrive det.

Saturn på dette sted repræsenterer forpligtelser, som du må efterkomme, og som er af en intellektuel art. Det peger også på, at der på kritiske tidspunkter kan forekomme tests af din karakter i forbindelse med menneskelige relationer, tests, som du kun kan "bestå" ved at udvikle en menneskekærlig og medfølende natur, som muliggør undskyldning og tilgivelse.

Annoncering
til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 10 og tolkes derfor i hus 11.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Francis Ford Coppola [Adb] (mand)
født den 7. april 1939 lokaltid: 1:38
i Detroit, MI (US) U.T.: 06:38
83w03, 42n20 sid. tid: 14:04:22

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 16°33'28 i hus 3 direkte
Måne Skorpion 26°05'43 slutningen af hus 10 direkte
Merkur Vædder 9°32'45 i hus 3 retrograd
Venus Fisk 8°10'34 i hus 2 direkte
Mars Stenbuk 9°13'11 i hus 1 direkte
Jupiter Fisk 22°36'18 i hus 2 direkte
Saturn Vædder 20°26'24 i hus 3 direkte
Uranus Tyr 16°02'00 i hus 4 direkte
Neptun Jomfru 21°18'07 i hus 8 retrograd
Pluto Krebs 29°13'38 i hus 7 stationær (D)
Sand Måneknude Skorpion 8°28'50 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 7°24'23
2.Hus Vandbærer 19°12'13
3.Hus Vædder 1°22'14
Imum Coeli Tyr 3°19'03
5.Hus Tyr 27°06'07
6.Hus Tvilling 17°10'18
Descendant Krebs 7°24'23
8.Hus Løve 19°12'13
9.Hus Vægt 1°22'14
Medium Coeli Skorpion 3°19'03
11.Hus Skorpion 27°06'07
12.Hus Skytte 17°10'18

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 7°01
Sol Kvadrat Mars 7°20
Sol Konjunktion Saturn 3°53
Måne Trigon Jupiter 3°29
Måne Sekstil Neptun 4°48
Måne Trigon Pluto 3°08
Merkur Kvadrat Mars 0°20
Merkur Kvadrat Ascendant 2°08
Venus Sekstil Mars 1°03
Venus Sekstil Ascendant 0°46
Mars Konjunktion Ascendant 1°49
Jupiter Opposition Neptun 1°18
Saturn Kvinkuns Neptun 0°52
Uranus Trigon Neptun 5°16
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt