•    
  Planetpositioner
  19-Feb-2018, 02:47 UT/GMT
  Sol023'55"11s20
  Måne753'10"0n45
  Merkur142' 1"12s38
  Venus1011'43"9s06
  Mars1421'11"22s06
  Jupiter2243' 1"17s20
  Saturn632' 0"22s24
  Uranus2530'51"9n22
  Neptun1325'30"7s21
  Pluto2021'48"21s31
  Sand Månek.1454'14"r16n22
  Chiron2641' 2"1n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Margherita Zalaffi [Adb], født 7 April 1966
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Vædderen *Solen i 7. hus *Månen i Skorpionen *Månen i 2. hus *Venus i Fiskene *Venus i 5. hus *Mars i Vædderen *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 7 April 1966 kl. 17:30 i Siena, Italy.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vægt, og din Måne står i Skorpion.

til top

Ascendanten i Vægten

Med dette opstigende tegn virker du sandsynligvis tiltrækkende på andre og er sikkert populær. I stedet for at bruge karakterstyrke til at overtale andre til at gøre tingene på din måde bruger du din charme.

Du afskyr ubehageligheder af enhver art, så du gør dit bedste for at bevare freden.

Den samme trang får dig til at klæde dig elegant, måske endda modepræget. Muligvis vil du tidligt udvikle en sans for kunst, musik og litteratur.

Med din trang til at være til behag bør du sørge for, at du ikke går på kompromis med ting, som er vigtige for dig. Sommetider er det nødvendigt at kæmpe, og du bør lære, hvornår og hvordan du skal gøre det.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

Annoncering
til top

Solen i 7. hus

Du har det bedst sammen med andre, enten i forbindelse med et arbejde eller blot for at have det fornøjeligt. Du er i stand til at tilpasse dine egne behov efter en anden, således at I kommer til at udgøre et par, som arbejder bedre, end I ville gøre hver for sig.

Du er meget social, og du har tidligt i livet lært at komme godt ud af det med andre. Af den grund er du i stand til at hjælpe andre som mægler i en diskussion, fordi du kan se begge sider af kontroversen.

Nogle mennesker udfolder en anden side af det 7. hus. Du kan i virkeligheden have stor lyst til at skændes og slås med andre i stedet for at forsøge at komme godt ud af det med dem. Gør det ikke til en vane, for alle bliver i sidste instans trætte af at slås.

Du bør lære at blive mere selvstændig. Og også at undlade at indgå kompromisser, som kræver, at du opgiver noget væsentligt blot for at beholde en ven.

til top

Månen i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser, som kan udgøre en stærk drivkraft i dit liv. Men du kan måske have svært ved at forstå dine følelser, fordi de er så komplicerede og dybe. Du ønsker, at hele dit liv skal være intenst og meget dybfølt.

Hvis du ikke modtager betydelig bekræftelse fra andre mennesker, som står dig nær, vil du føle dig ensom og misforstået.

Du er meget glad for alt, der er hemmeligt og mystisk, f.eks. historier om det overnaturlige. Dit behov for at lære dit inderste jeg at kende vil også hjælpe dig med at komme til at forstå andre mennesker.

Men prøv at undgå at blive fuldkommen opslugt af dine følelser. Det er bedst ikke at tage dem alt for højtideligt.

til top

Månen i 2. hus

Du har et stærkt behov for følelsesmæssig tryghed, som afspejles i et ønske om at eje ting. Men du bør passe på ikke at tillægge dine ejendele for stor betydning, for du kan blive selvisk og besiddende, især hvis du føler dig usikker og bange.

Hvis du føler dig meget positiv og tryg, kan du være generøs og givende, men når du er overilet og impulsiv, er du tilbøjelig til at være ødsel med penge, og hvad du ellers måtte eje.

I relationer til andre knytter du stærke bånd, hvilket kan gøre dig besiddende over for dem. Hvis du er villig til at løbe den risiko at miste dine venner, så vil du faktisk få nemmere ved at holde på dem.

til top

Venus i Fiskene

Som den drømmende og fantasifulde person du er, holder du af bøger, som appellerer til din romantiske sans for eventyr. Ofte virker dine private fantasier langt mere interessante og smukkere end virkeligheden, men du bliver nødt til at lære også at håndtere virkelighedens verden.

Det positive ved dette er, at du har en meget kreativ fantasi, som kan være særdeles nyttig ved alle former for kunstnerisk arbejde eller design.

Du er meget uselvisk over for mennesker, som du holder af. Du ønsker det bedste for dem og vil give af dig selv, når som helst en ven har brug for hjælp. Dit eneste problem er, at du måske bruger en masse energi og opmærksomhed på mennesker, som ikke rigtig er det værd. Det ville være godt, om du kunne være en smule mere omhyggelig, når du vælger dine venner.

til top

Venus i 5. hus

Du nyder morskab og fornøjelige stunder, især hvis du ikke behøver at bruge en masse fysisk energi. Du holder af aktiviteter, hvor du kan forkæle sanserne og have det godt. Når du bliver ældre, vil du blive usædvanligt tiltrukket af dine potentielle kærlighedspartnere. Hvis du har kunstneriske evner, kan denne placering hjælpe dig med at udtrykke dig kreativt.

Annoncering
til top

Mars i Vædderen

Du er et meget uafhængigt og selvhævdende menneske.

Du foretrækker at handle på egen hånd og at gå frem i dit eget tempo uden at vente på mennesker, som arbejder mere langsomt. Du kan også lide at være den første til at kaste sig over en ny aktivitet.

Du har intet ønske om at påføre dine venner din egen vilje, så længe de ikke forsøger at påtvinge dig deres måde at gøre tingene på. Men du nyder konkurrencen, når nogen udfordrer dig. Du bliver ret nemt vred, men du køler også hurtigt af og bærer ikke nag.

Dit største problem er tydeligvis at lære at samarbejde med andre. Du må lære at bøje af nu og da.

Du er også tilbøjelig til at være overilet og impulsiv og handle uden at tænke dig om. Hvis du bruger lidt tid på at være mere forsigtig, vil du få færre problemer.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Margherita Zalaffi [Adb] (kvinde)
født den 7. april 1966 lokaltid: 17:30
i Siena, Italy U.T.: 16:30
11e21, 43n19 sid. tid: 06:17:23

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 17°23'58 i hus 7 direkte
Måne Skorpion 17°10'15 i hus 2 direkte
Merkur Fisk 23°16'52 i hus 6 direkte
Venus Fisk 1°00'38 i hus 5 direkte
Mars Vædder 22°21'01 i hus 7 direkte
Jupiter Tvilling 25°16'07 i hus 9 direkte
Saturn Fisk 23°13'58 i hus 6 direkte
Uranus Jomfru 16°21'42 i hus 12 retrograd
Neptun Skorpion 21°40'32 i hus 2 retrograd
Pluto Jomfru 16°24'01 i hus 12 retrograd
Sand Måneknude Tyr 25°47'08 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 3°21'40
2.Hus Vægt 29°13'32
3.Hus Skorpion 29°48'07
Imum Coeli Stenbuk 3°59'14
5.Hus Vandbærer 7°58'35
6.Hus Fisk 8°06'37
Descendant Vædder 3°21'40
8.Hus Vædder 29°13'32
9.Hus Tyr 29°48'07
Medium Coeli Krebs 3°59'14
11.Hus Løve 7°58'35
12.Hus Jomfru 8°06'37

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 0°14
Sol Konjunktion Mars 4°57
Sol Sekstil Jupiter 7°52
Sol Kvinkuns Uranus 1°02
Sol Kvinkuns Pluto 1°00
Måne Trigon Merkur 6°07
Måne Trigon Saturn 6°04
Måne Sekstil Uranus 0°49
Måne Konjunktion Neptun 4°30
Måne Sekstil Pluto 0°46
Merkur Kvadrat Jupiter 1°59
Merkur Konjunktion Saturn 0°03
Merkur Trigon Neptun 1°36
Venus Trigon Jupiter 5°45
Venus Kvinkuns Ascendant 2°21
Venus Trigon Medium Coeli 2°59
Mars Sekstil Jupiter 2°55
Mars Kvinkuns Neptun 0°40
Jupiter Kvadrat Saturn 2°02
Saturn Trigon Neptun 1°33
Uranus Sekstil Neptun 5°19
Uranus Konjunktion Pluto 0°02
Neptun Sekstil Pluto 5°17
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt