•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 22:28 UT/GMT
  Sol214'36"0n54
  Måne951'37"17n22
  Merkur1654'27"9n40
  Venus1947'27"6n59
  Mars259' 9"23s32
  Jupiter2255'36"r17s18
  Saturn835'27"22s17
  Uranus2659'35"9n54
  Neptun1437'17"6s54
  Pluto213'16"21s27
  Sand Månek.1344' 3"r16n42
  Chiron2832'14"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Weston Cage [Adb], født 26 December 1990
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Stenbukken *Solen i 1. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Månen i Vædderen *Månen i 4. hus *Venus i Stenbukken *Venus i 1. hus *Mars i Tyren *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 26 December 1990 kl. 6:57 i Los Angeles CA, Alaska.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står også i Stenbuk, og din Måne står i Vædder.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Stenbukken

Du er tilbøjelig til at tage et personligt forhold meget seriøst og involverer dig i almindelighed ikke, medmindre du er temmelig sikker på, at det bliver permanent. I så fald kaster du dig helhjertet ind i det.

Når du vælger en partner, har du en beroligende, stabiliserende indflydelse. Ideelt set bør du finde en mere flagrende partner, som har brug for din beroligende effekt.

Det vil være klogt af dig at følge partneren i kærlighedsakten. Lær at lukke op og afprøve nye ideer for at få gnisten til at tænde igen.

Hvis forholdet ikke går godt, bør du undgå at bruge sex til at dominere din partner. I stedet for at klynge dig til en hendøende affære bør du gøre en effektiv indsats for at ændre forholdet eller se at komme ud af det.

til top

Solen i Stenbukken

Du er en meget stabil og pålidelig partner i et kærlighedsforhold. Når du binder dig i et forhold, har du i sinde at holde dig til det. Men du forhaster dig ikke med hensyn til at binde dig.

Når du gør det, ønsker du, at din kæreste skal leve op til alle dine forventninger, ligesom du er villig til at give dig selv fuldstændigt.

Af hensyn til din lykke på længere sigt vil det faktisk være godt for dig at søge efter en kæreste, som til stadighed kan indgyde forholdet et element af friskhed og originalitet. Du kan tjene som stabiliserende faktor og følelsesmæssig base for sådan en partner.

Du er tilbøjelig til at holde igen på de følelser, som du gerne vil udtrykke, så du har brug for en smidig og følsom partner, som kan udforske din personligheds dyb uden at træde på følsomme områder, som du endnu ikke er parat til at dele.

Annoncering
til top

Solen i 1. hus

Denne placering antyder, at du er en person, som skiller sig ud fra mængden. På grund af denne iøjnefaldende egenskab behøver du ikke at stræbe efter at gøre et stærkere indtryk, når du møder en, der tiltaler dig.

Detaljeret kurmageri er ikke din boldgade. På grund af din ærlighed begynder og slutter dine kærlighedsaffærer ganske pludseligt, eftersom du ikke nærer noget ønske om at fortsætte et forhold, som ikke længere fungerer ordentligt.

Den største fordel ved denne placering er, at den indikerer en stærk og virkningsfuld personlighed. Men du bør bruge denne styrke med omtanke i dine kærlighedsforhold.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Eftersom du blev født ved solopgang, er du tydeligvis tidligt ude og får som regel dit valg af foretrukken partner opfyldt, når der er konkurrence om det.

Du har tendens til at dominere et forhold simpelthen i kraft af dit stærke nærvær. Dit talent for at sælge dig selv vil gøre det muligt for dig at få din vilje, men du bør bruge dette talent med respekt, ikke misbruge det. Du har midlerne til enten at være en levende, glødende personlighed eller et vanvittig kedsommeligt bekendtskab, afhængigt af hvor klogt du bruger denne evne.

Når du søger en partner, bør du derfor ikke foretage unødvendige erobringsforsøg; søg i stedet efter en, som giver en ægte mulighed for et kreativt forhold.

til top

Månen i Vædderen

Du er et meget sympatisk indstillet menneske, som har tendens til at træffe lynhurtige beslutninger i hjerteanliggender.

Med dig bliver et forhold sædvanligvis ikke opbygget gradvist; det begynder for fuld kraft og fortsætter med højspændt intensitet. Din kæreste har muligvis ikke lige så meget energi og kan efter nogen tid finde dit tempo trættende.

Du har et særligt talent for at holde ånden levende i et forhold.

Som den naturlige leder du er i kærlighedsanliggender, finder du altid nye og interessante måder at udtrykke dig og dine kærlige følelser på. Vær blot sikker på, at din partner kan holde trit med dig.

til top

Månen i 4. hus

For dig er det ideelle forhold et, som danner et følelsesmæssigt bolværk i perioder med vanskeligheder eller bekymringer. Du er lykkeligst sammen med en partner, som er absolut trofast over for dig, og som altid er der, når der er behov for det.

Til dels af denne grund vil du formentlig slå dig ned i et samlevende forhold, fordi dette giver de bedste muligheder for varme og kærlighedsmæssigt udtryk. Du er ikke i stand til at give alt, hvad du har, på en enkelt nat, og både du og din partner vil opleve det langt mere tilfredsstillende at bo sammen 24 timer i døgnet.

Ideelt set bør din partner skatte den rigdom af omsorg og betænksomhed, som du kan give.

til top

Venus i Stenbukken

Du kræver ikke særlig meget fysisk opmærksomhed, for du kan indsamle masser af materiale i noget, som for andre forekommer at være meget beskedent.

Du vil muligvis kunne opnå tilfredsstillelse i et forhold, hvor den ene part dominerer den anden, eller hvor den enkelte partners myndighedsområde er tydeligt aftegnet inden for en samlet balance.

Selvom du ønsker en bekræftende og sikker hengivenhed fra din kæreste, foretrækker du en, som er relativt diskret og ikke behandler jeres forhold skødesløst, men med respekt og anstændighed.

Annoncering
til top

Venus i 1. hus

Denne placering giver en god portion social charme og ynde samt fysisk tiltrækning.

Du reagerer naturligt på andre menneskers behov, og mange vil søge sympati og forståelse hos dig. Lad ikke nogen fejltolke din indføling og dit diplomati som svaghed, for i så fald vil folk prøve at manipulere med dig og udnytte din villighed til at lytte.

Enhver med sådan en stor og naturlig fordel bør bruge den til at forføre og rumme en attrået kæreste frem for at tage vedkommende med storm.

til top

Mars i Tyren

Det tager dig lidt tid at varme op til kærlighedsakten, men når du først er kommet op i gear, bevarer du et støt og sikkert tempo, som giver masser af tid til, at seksualiteten kan udfolde sig fuldkommen. Du bør tage omhyggeligt hensyn til din partners rytme og timing, så du hverken udmatter eller irriterer vedkommende.

Din daglige seksualdrift kræver et varig kanal for at kunne bevare balancen, så du har det bedst med en regelmæssig partner.

Du er fuldkommen ligefrem i dit kærlighedsudtryk, og du har brug for en partner, som ikke intellektualiserer kærligheden for meget, men opmuntrer dig til at udfolde den direkte på en måde, som I begge forstår uden ord.

til top

Mars i 5. hus

Fordi du forholder dig til sex på en meget åben, næsten munter måde, rummer emnet for dig ikke de faldgruber, som det gør for så mange andre mennesker i vores temmelig undertrykte kultur.

Faktisk kan du blive totalt forvirret over en, der har et mere indviklet eller ubalanceret syn på seksualitet.

Du er mest tryg ved en, der er lige så munter og behagelig, som du selv er.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Weston Cage [Adb] (mand)
født den 26. december 1990 lokaltid: 6:57
i Los Angeles CA, USA U.T.: 14:57
118w14, 34n03 sid. tid: 13:23:28

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 4°34'37 i hus 1 direkte
Måne Vædder 23°24'59 i hus 4 direkte
Merkur Skytte 29°08'00 i hus 12 retrograd
Venus Stenbuk 17°58'37 i hus 1 direkte
Mars Tyr 27°59'06 i hus 5 retrograd
Jupiter Løve 12°28'02 i hus 8 retrograd
Saturn Stenbuk 25°02'39 i hus 1 direkte
Uranus Stenbuk 9°24'28 i hus 1 direkte
Neptun Stenbuk 13°54'51 i hus 1 direkte
Pluto Skorpion 19°25'50 i hus 11 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 28°15'21 i hus 1 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 3°32'54
2.Hus Vandbærer 10°06'31
3.Hus Fisk 18°59'35
Imum Coeli Vædder 22°33'40
5.Hus Tyr 19°12'39
6.Hus Tvilling 11°43'05
Descendant Krebs 3°32'54
8.Hus Løve 10°06'31
9.Hus Jomfru 18°59'35
Medium Coeli Vægt 22°33'40
11.Hus Skorpion 19°12'39
12.Hus Skytte 11°43'05

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 5°27
Sol Konjunktion Uranus 4°50
Sol Konjunktion Ascendant 1°02
Måne Trigon Merkur 5°43
Måne Kvadrat Venus 5°26
Måne Kvadrat Saturn 1°38
Merkur Kvinkuns Mars 1°09
Merkur Konjunktion Ascendant 4°25
Venus Konjunktion Neptun 4°04
Venus Sekstil Pluto 1°27
Mars Trigon Saturn 2°56
Jupiter Kvinkuns Neptun 1°27
Saturn Sekstil Pluto 5°37
Uranus Konjunktion Neptun 4°30
Uranus Konjunktion Ascendant 5°52
Neptun Sekstil Pluto 5°31
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt