•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 11:28 UT/GMT
  Zon246'51"1n06
  Maan1726'54"18n35
  Mercurius1653'37"r9n43
  Venus2027'39"7n15
  Mars317'31"23s32
  Jupiter2254'11"r17s18
  Saturnus836'48"22s17
  Uranus271'19"9n55
  Neptunus1438'29"6s53
  Pluto213'45"21s27
  Ware Knoop1342'36"r16n42
  Cheiron2834'11"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Charlton Heston [Adb], geboren op 4 oktober 1923
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Charltons geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Charlton al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Charlton is heel erg blij en gelukkig als hij voelt dat hij deel uitmaakt van een wat grotere groep mensen ­ dat betreft eerst zijn naaste familie, en dan een intieme kring van vriendjes en vriendinnetjes. Maar hij moet ook aangespoord worden om uit te zoeken wat voor hem

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Charltons innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is een introvert en serieus kind, en hij beschikt over een levendige en altijd aanwezige band met zijn innerlijke wereld, de plek waar zijn ziel en verbeelding hun thuis hebben. Zijn hele jeugd door zal blijken dat hij veel liever enkele echte vrienden of vriendinnen [...]

[..] Hij kan niet altijd even goed onder woorden brengen wat hij precies voelt, maar hij weet instinctief wanneer anderen in wezen aardige en fatsoenlijke mensen zijn, en wanneer hard en gevoelloos, los van hun uiterlijk gedrag. Deze natuurlijke wijsheid komt van heel diep van [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar het merendeel van de mensen roept uiterst ambivalente gevoelens in hem op. In wezen is hij selectief en behoorlijk introvert, en meestal geeft hij er de voorkeur aan om alleen op zijn eigen innerlijke kracht af te gaan. Dat doet hij liever dan dat hij zijn kwetsbaar [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het is ook mogelijk, dat hij van tijd tot tijd in een nogal zwartgallige stemming vervalt, ook al zal hij daar zelden over praten. Het is waarschijnlijker dat hij iets "kwijnends" over zich zal krijgen of "ziek" zal worden, tot de mensen om hem heen hem weer op zijn gemak [...]

[..] Daarom is het belangrijk dat conflicten tussen zijn ouders nooit gebruikt worden als excuus om een stokje te steken voor de emotionele band, die tussen vader en zoon ontstaat. Ook al kunnen er omstandigheden zijn, zoals drukke werkzaamheden of conflicten binnen het gezin, [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst