•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 06:49 UT/GMT
  Zon34'28"12n32
  Maan80'38"17n59
  Mercurius717'45"0n58
  Venus2816'59"20n16
  Mars1944' 4"22s59
  Jupiter2018' 9"r16s35
  Saturnus97'36"r22s14
  Uranus2845'16"10n32
  Neptunus1539' 9"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'11"17n24
  Cheiron018'59"3n16
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Toni Tennille [Adb], geboren op 8 mei 1940
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Schorpioen *Zon in Stier *Zon in het Zevende Huis *Maan in Tweelingen *Maan in het Achtste Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Negende Huis *Mars in Tweelingen *Mars in het Achtste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 8 mei 1940 om 18:15 in Montgomery, Alabama.

Uw zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Tweelingen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Schorpioen

Met deze stand bent u aanvankelijk nogal heimelijk over uw emoties.

U bewaart de onthulling van uw ware gevoelens voor degenen met wie u werkelijk intiem bent, mensen die u met de volle kracht van uw emoties kunt vertrouwen. Gaat u eenmaal in zee met een geliefde dan is uw fysieke passie enorm.

U gaat volledig op in seksualiteit, het neemt u totaal in beslag. Het kan daarom zijn dat u aangetrokken wordt door onconventionele vormen van seks, waarin u controle uitoefent of ondergaat in bepaalde situaties.

Uw gevoelens zijn heel intens, wat een terugslag kan geven als de affaire op niets uitdraait. Probeer, als dat gebeurt, geen wrok te koesteren naar uw ex-geliefde. Sommige verhoudingen werken niet, daar hoeft niemand schuldig aan te zijn.

naar boven

Zon in Stier

U bent elementair als het om de liefde gaat. U bent consequent en hebt een gedegen uithoudingsvermogen.

Met uw grote hart bent u goedgeefs voor uw geliefde. U doet er alles voor om uw partner te kunnen overladen met gunsten. Als tegenprestatie verwacht u eerder enorme loyaliteit en betrouwbaarheid, dan fysieke prestaties, al ligt uw voorkeur bij een fysiek affectieve partner.

U doet er goed aan voor een geliefde te kiezen die emotioneel flexibel is, want u bent zelf niet zo toegeeflijk.

De ideale partner is voor u iemand die van seksuele afwisseling houdt. Iemand die nieuwe en opwindende vormen van liefhebben weet te introduceren.

Anders dan anderen, trapt u zelden in de valkuil van jaloezie omdat u de gevoelens van uw geliefde voor u belangrijker vindt dan technische kuisheid of trouw. U bent dan ook een van de meest ontspannen partners die een mens zich kan wensen.

Adverteren
naar boven

Zon in het Zevende Huis

Met deze stand is het uiterst belangrijk een partner te kiezen die op alle fronten uw gelijke is.

Wees zorgvuldig in uw keuze, want u hebt de neiging afhankelijk van hem of haar te worden, vooral wanneer het tegenzit. Van de andere kant moet uw geliefde ook echt op u kunnen bouwen. De relatie moet volkomen gelijkwaardig zijn, wil ze standhouden.

Dat is voor u heel vanzelfsprekend, want u bent primair gericht op uw verbintenissen met anderen, maar een ander kan prioriteiten hebben die elders liggen.

naar boven

Maan in Tweelingen

Uw stijl van liefhebben is flexibel en meegaand. U sluit uzelf vrolijk aan bij alle vormen van expressie die uw partner aandraagt.

Laat de fysieke seksuele kanten de emotionele elementen van de liefde niet overheersen of in de weg staan.

U hebt er vast geen moeite mee om openlijk over seks te praten en zo te ontdekken wat de smaak van uw geliefde is en hoe u elkaar het beste kunt laten genieten.

Kies voor een partner die niet al te bezitterig is, want u hebt behoefte aan vrijheid, al kiest u er wellicht voor om die niet te gebruiken. Wees voorzichtig met persoonlijke verklaringen. Een geliefde kan die serieuzer opvatten dan u bedoelt en dat zou ongewild pijn kunnen doen.

naar boven

Maan in het Achtste Huis

U wordt aangetrokken door intense, veelbetekenende, ietwat mysterieuze relaties met een intens emotionele diepgang. U moet wel uw best doen om de situatie in de hand te houden, zodat de emotionele stormen die u creëert u niet overrompelen.

Loopt een relatie om een of andere reden toch uit de hand, dan is de beste oplossing de druk van de ketel halen en gewoon de problemen uitpraten.

Hoe meer ervaring uw geliefde heeft hoe beter, want fysieke aandacht is hoogst lonend voor u. Hoe meer u zich op dit gebied kunt ontwikkelen, hoe meer de relatie opbloeit.

naar boven

Venus in Kreeft

Uw lustgevoelens zijn sterk ontwikkeld, maar u ontlaadt deze meestal niet gelijkmatig, op een gemiddelde manier. Zij bouwen zich over een langere periode op en wanneer het dan tot expressie komt, is dat vaak op uiterst explosieve wijze.

Voor u is opperste liefde een allesomvattende ervaring waarin u volledig opgaat in uw geliefde, op een manier die de grenzen tussen uw beider persoonlijkheden wegvaagt.

Ware toewijding is gebaseerd op wederzijdse kracht en vertrouwen tussen gelijken. Soms omzeilt u het natuurlijke verlangen om compleet opgeslokt te worden door uw geliefde, of diegene totaal te willen bezitten, om uzelf niet steeds te verliezen.

naar boven

Venus in het Negende Huis

U houdt van nature van alles wat nieuw en bijzonder is in een relatie. Seks op z'n best is voor u doorlopend een avontuur. U wilt een constant frisse, emotionele kijk op de liefde. Een die niet in het slop belandt.

U bouwt ongetwijfeld een goede relatie op die op zichzelf een avontuur is en vol leerzame ervaringen. Een buitenlandse liefde of iemand uit een andere cultuur kan zeer opwindend en uitdagend voor u zijn.

Adverteren
NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 8 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 9.

naar boven

Mars in Tweelingen

U bent vrij leergierig en handig en u hebt de delicate kunst van het liefdesspel dan ook snel onder de knie. U zet ideeën met gemak om in daden, dus u kunt heel vaardig worden zonder veel fysieke ervaring, zolang u maar een heleboel kennis tot uw beschikking hebt.

U moet natuurlijk niet overdrijven en in één nacht te veel verschillende technieken proberen in te zetten. Van de andere kant gaat het u enorm vervelen als de fysieke expressie voorspelbaar is. Uw geliefde moet bereid zijn om te experimenteren of op z'n minst mee te gaan in wat u maar verzint, in naam van de afwisseling.

naar boven

Mars in het Achtste Huis

U houdt graag een bepaald mysterie op over uw aanpak en motivaties omtrent seksualiteit. Dat voegt macht en aantrekkingskracht toe aan uw imago zoals anderen dat zien. Om uw soms complexe en aanzienlijke innerlijke krachten te kunnen beheersen, moet u bepaalde stappen ondernemen om ze te onderzoeken en een bepaald niveau van zelfinzicht bereiken.

Seksuele activiteiten hebben een verfrissend effect op uw gestel.

Met uw systeem bent u vrij goed in het ontrafelen van verwarrende toestanden in andermans levens. In een liefdesrelatie weet u verborgen redenen op te sporen die de speciale behoeften van uw partner verhullen en die vervolgens te bevredigen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Toni Tennille [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 8 mei 1940 kloktijd: 18:15
in Montgomery, AL (US) U.T: 23:15
86w18, 32n22 sterrentijd: 08:36:18

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 18°11'05 in huis 7 direct
Maan Tweelingen 5°06'12 in huis 8 direct
Mercurius Stier 3°53'22 in huis 7 direct
Venus Kreeft 1°39'06 eind van huis 8 direct
Mars Tweelingen 24°23'50 in huis 8 direct
Jupiter Ram 28°17'52 in huis 6 direct
Saturnus Stier 6°11'02 in huis 7 direct
Uranus Stier 21°45'55 in huis 7 direct
Neptunus Maagd 22°53'50 in huis 11 retrograde
Pluto Leeuw 0°45'21 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Weegschaal 19°50'00 in huis 12 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 3°10'07
2de huis Boogschutter 1°59'54
3de huis Steenbok 3°27'30
Imum Coeli Waterman 6°40'59
5de huis Vissen 9°13'05
6de huis Ram 8°21'14
Descendant Stier 3°10'07
8ste huis Tweelingen 1°59'54
9de huis Kreeft 3°27'30
Medium Coeli Leeuw 6°40'59
11de huis Maagd 9°13'05
12de huis Weegschaal 8°21'14

Majeure aspecten
Zon Conjunct Uranus 3°35
Zon Driehoek Neptunus 4°43
Maan Sextiel Pluto 4°21
Maan Inconjunct Ascendant 1°56
Mercurius Sextiel Venus 2°14
Mercurius Conjunct Jupiter 5°36
Mercurius Conjunct Saturnus 2°18
Mercurius Vierkant Pluto 3°08
Mercurius Oppositie Ascendant 0°43
Venus Sextiel Jupiter 3°21
Venus Sextiel Saturnus 4°32
Venus Driehoek Ascendant 1°31
Mars Sextiel Jupiter 3°54
Mars Vierkant Neptunus 1°30
Jupiter Vierkant Pluto 2°27
Jupiter Oppositie Ascendant 4°52
Saturnus Vierkant Pluto 5°26
Saturnus Oppositie Ascendant 3°01
Uranus Driehoek Neptunus 1°08
Pluto Vierkant Ascendant 2°25
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst