•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 13:16 UT/GMT
  Sol552'33"9s21
  Måne2145'32"18n59
  Merkur1150'24"8s27
  Venus1659'23"6s27
  Mars1736'30"22s31
  Jupiter2258'26"17s23
  Saturn658'39"22s23
  Uranus2543'47"9n26
  Neptun1337'44"7s16
  Pluto2030'31"21s30
  Sand Månek.1448' 8"16n23
  Chiron2659'12"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Paramahansa Yogananda [Adb], født 5 Januar 1893
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Løven *Ascendanten i Løven, Solen i 5. hus *Saturn i 2. hus *Venus i 4. hus *Solen i 5. hus *Månen i 12. hus *Månen i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 5 Januar 1893 kl. 20:38 i Gorakhpur, India.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Løve, og din Måne står også i Løve.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Løven

Denne astrologiske kombination tyder på en mulig konflikt; din personlighed giver dig tilbøjelighed til at være kærlig, men denne trang bliver ikke støttet af din individualitet.

Dit mest bevidste mål er at opnå integritet, og du ejer evnen til at koncentrere, bevare og bruge din energi med henblik på at nå dine mål.

Du har en værdig kropsholdning og en selvsikker attitude, hvilket er nyttigt i de ledelsesfunktioner, som du søger. Din jagt på autoritet og position kan også føre dig ind i store forretningsforetagender. I alle gøremål er du styret af karakterstyrke og en stærk vilje. Nøglen til en mere harmonisk tilværelse ligger i at lytte til individualitetens indre stemme. Du vil kunne undgå mange konflikter, hvis du først og fremmest holder dig dine retskafne idealer for øje.

til top

Ascendanten i Løven, Solen i 5. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Løven op i horisonten. Solen, som er Løvens hersker, er placeret i 5. hus.

Mennesker med Ascendanten i Løven synes at have sans for den adelige og kongelige tilværelse. Dit liv vil på mange måder blive påvirket af beslutninger, som du træffer, hvor drivkraften har været din stolthed, ønsket om magt, ønsket om autoritet og dit behov for at overbevise andre om dit mod.

I livet vil du optræde ligefremt, gavmildt og venligt. Begivenhederne i din tilværelse vil udfolde sig livligt, og et liv fuldt af chancer og hændelser vil blive resultatet af dit ønske om at herske, organisere og sidde inde med autoritetens nøgler. Du bør være opmærksom på, at der som følge af dine meget stærke impulser er fare for nederlag og omvæltninger i dit liv. Du vil almindeligvis blive betragtet som et venligt, oprigtigt og gavmildt menneske, som imidlertid besidder stor stolthed og sensitivitet. Egocentricitet er en af omkostningerne ved at være født med Ascendanten i Løven. Et andet aspekt af dette stjernetegn er, at din personlighed bliver ladet med lidenskaber og seksuelt begær i overdreven grad. På den anden side bibringer dette tegn livet en stor portion vitalitet såvel som en smuk fysisk skikkelse og en stærk, sund konstitution.

Viljestyrke er karakteristisk for din personlighed. Du søger muligheder, og når du finder dem, kaster du dig ud i dem, idet du bruger både din forstand og dine følelser til at stræbe efter succes med iver og beslutsomhed. Du er meget selvsikker, og du virkeliggør dine ideer med en selvtillid, som ikke lader noget som helst komme i vejen for din succes.

Det vil imidlertid være godt for dig, hvis du kan være knapt så åbenhjertig og ligefrem, og hvis du kan lade være med at forvente, at andre skal handle og føle ligesom dig.

Løven vil give dig nogle meget oprigtige og kærlige forhold til andre, hvor du vil ønske at overføre kærlighed og en generel følelse af godhed og varme til dine kære. I seksuelle forhold vil du virke lykkelig, stærk, munter og endda en lille smule uskyldig.

Du vil altid optræde bedre som leder end som underordnet.

Annoncering
Solen, som styrer dit liv, er placeret i 5. hus. Dette hus hersker over de nydelsesbetonede sider af tilværelsen, selskabelige tilbøjeligheder, følelser og børn. I en mere materialistisk sammenhæng handler det også om forretningsmæssige spekulationseventyr og lignende aktiviteter.

til top

Saturn i 2. hus

Saturn stod i dit 2. hus ved fødslen. Dette er ikke en videre gunstig, astrologisk situation for din generelle økonomiske kurs i livet.

Du kan få svært ved at bevare en relativt god position på grund af økonomiske tab. Måske tager du også de økonomiske forhold for højtideligt og bebyrder dig selv med bekymringer desangående.

Dit krævende og pligtopfyldende arbejde giver dig muligvis kun et beskedent økonomisk udkomme, men det hjælper med at afstive dit selvværd og din påskønnelse af andre værdier. Derfor skal du ikke miste modet. Saturn giver ofte en relativt normal økonomisk status som ældre, hvis man anstrenger sig i så henseende.

Hvis du gør en indsats for at blive mere entusiastisk og mere liberal i erhvervsmæssig henseende, kan dit liv ændre sig til en vis grad.

til top

Venus i 4. hus

Venus stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er sædvanligvis en meget gunstig og frugtbar placering, som giver nogle strålende familierelationer i et fredsommeligt og smukt miljø.

Denne placering kan tyde på mange sociale sammenkomster, fester, selskaber, fejringer og tilsvarende aktiviteter.

Nær slutningen på dit liv vil du opleve en økonomisk gevinst og en generel økonomisk forbedring.

Du har en medfødt kærlighed til livet på landet og i naturen og vil få mange muligheder for at imødekomme disse følelser.

til top

Solen i 5. hus

Solen stod i dit 5. hus ved fødslen. Dette er en meget betydningsfuld placering af Solen.

Dine følelser, især de forplantningsmæssige, synes at udvikle sig og blive gradvist mere omfattende med årene. Dit liv er orienteret imod succes i forbindelse med projekter, forretninger, økonomisk spekulation og selskabelige og fornøjelige aktiviteter. Dit kærlighedsliv bliver formentlig meget rigt og vil rumme mange gunstige, følelsesmæssige tilknytninger. I kærlighed fører du dig frem med værdighed og en vis balance.

Din stolthed er meget sårbar i situationer, som er forbundet med din følelsesmæssige natur. Du bliver nemt krænket, hvis din besiddertrang og værdighed i kærlighed bliver truet. Du kan være meget storsindet og tilgivende over for den, du elsker, og du vil udfolde mange positive egenskaber foruden en naturlig beskyttertrang og styrke.

til top

Månen i 12. hus

Månen stod i dit 12. hus ved fødslen. I det skjulte nærer du en forkærlighed for romantik og eventyr, som giver dine dagdrømme en vis spænding.

Det er muligt, at den beskedne popularitet, som du måtte nyde i dette liv, kommer fra nogle meget reserverede og hemmelige kredse, hvor dine fortjenester bliver anerkendt.

Det kan forventes, at du vil få succes i stillinger, som kræver ensomhed eller et fjerntliggende opholdssted.

Annoncering
til top

Månen i konjunktion med Ascendanten

Månens konjunktion med Ascendanten viser, at du har nogle følelsesmæssige problemer. Du ønsker en nær og intim kontakt med andre, men du er tilbøjelighed til at holde andre en armslængde fra livet, fordi du er bange for, at du bliver forpligtet over for dem.

Du er fuld af modsætninger - stiller krav til andre, men beklager dig, når de gør det samme over for dig; du forventer, at andre skal gøre tilnærmelser til dig, men trækker dig, når de gør det. Selvom du er meget fantasifuld, reagerer du almindeligvis negativt og kritisk over for at skulle stimulere andre.

På overfladen er du uafhængig, men du længes efter en mere afdæmpet rolle, hvor du kan nyde trygheden ved at vide, at der er en eller nogen, der virkelig holder af dig. Dette kan først ske, når du sænker paraderne og lærer at gå på kompromis ved at møde folk på halvvejen.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Paramahansa Yogananda [Adb] (mand)
født den 5. januar 1893 lokaltid: 20:38
i Gorakhpur, India U.T.: 15:04:32
83e22, 26n45 sid. tid: 03:39:43

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 15°34'24 i hus 5 direkte
Måne Løve 25°35'50 i hus 12 direkte
Merkur Skytte 23°17'05 i hus 4 direkte
Venus Skytte 17°06'07 i hus 4 direkte
Mars Vædder 5°40'31 i hus 8 direkte
Jupiter Vædder 16°13'02 i hus 8 direkte
Saturn Vægt 12°35'05 i hus 2 direkte
Uranus Skorpion 10°02'41 i hus 3 direkte
Neptun Tvilling 8°59'17 i hus 10 retrograd
Pluto Tvilling 8°11'47 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Tyr 5°03'16 i hus 9 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 28°52'17
2.Hus Jomfru 25°10'36
3.Hus Vægt 25°07'23
Imum Coeli Skorpion 27°12'59
5.Hus Skytte 29°12'37
6.Hus Stenbuk 29°52'17
Descendant Vandbærer 28°52'17
8.Hus Fisk 25°10'36
9.Hus Vædder 25°07'23
Medium Coeli Tyr 27°12'59
11.Hus Tvilling 29°12'37
12.Hus Krebs 29°52'17

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 0°39
Sol Kvadrat Saturn 2°59
Sol Sekstil Uranus 5°32
Måne Trigon Merkur 2°19
Måne Konjunktion Ascendant 3°16
Merkur Trigon Ascendant 5°35
Venus Trigon Jupiter 0°53
Venus Sekstil Saturn 4°31
Mars Sekstil Neptun 3°19
Mars Sekstil Pluto 2°31
Jupiter Opposition Saturn 3°38
Saturn Trigon Neptun 3°36
Saturn Trigon Pluto 4°23
Uranus Kvinkuns Neptun 1°03
Uranus Kvinkuns Pluto 1°51
Neptun Konjunktion Pluto 0°48
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt