•    
  Actuele planetaire posities
  22-apr-2018, 17:32 UT/GMT
  Zon232' 5"12n21
  Maan013'33"19n09
  Mercurius658' 9"0n54
  Venus2736'32"20n06
  Mars1927'39"23s01
  Jupiter2022' 0"r16s36
  Saturnus97'52"r22s14
  Uranus2843'22"10n32
  Neptunus1538'13"6s31
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'10"r17n24
  Cheiron017'15"3n15
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf april 2018
voor Duccio Tessari [Adb], geboren op 11 oktober 1926
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u een echte idealist bent en u zich in het leven richt op wat u ervaart als goed, waar en mooi, zullen de sterke emotionele stromingen die in het komende jaar af en toe kwellend kunnen zijn u waarschijnlijk zowel verbazen als meer diepgang geven. U houdt er niet van om met de schaduwzijden van het leven te worden geconfronteerd, en als dat toch gebeurt, vindt u dat vermoedelijk pijnlijk en teleurstellend. In deze periode zult u misschien de mogelijkheid onder ogen moeten zien dat een aantal [...]

Het overleven van de sterkste

Pluto vierkant Zon: Midden maart 2015 tot midden november 2018

Het is een uiterst belangrijke periode in uw leven en als hij eenmaal voorbij is, zullen u en dat wat u wilt waarschijnlijk radicaal zijn veranderd. U kunt in de buitenwereld te maken krijgen met ontreddering, frustratie of conflicten die u ertoe brengen van [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Alleen als u te inschikkelijk bent geweest tegenover anderen of als anderen te afhankelijk van u zijn geweest, kan uw toegenomen besef het recht te hebben uzelf te zijn in bepaalde hechte relaties tot wanklanken leiden. In dat geval moet u voor ogen houden [...]

Vechten tegen grenzen

Saturnus vierkant Zon: Eind januari 2019 tot midden december 2019

[..] Misschien moet u in deze tijd opkomen voor uzelf en misschien is het goed dat u ervoor vecht om een belangrijk doel te bereiken, maar dat betekent niet dat u tegen uw diepere behoeften en persoonlijkheid moet vechten. U moet waarschijnlijk lang en diep nadenken [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een onberekenbare tijd

Uranus conjunct prog. Maan: Eind september 2018 tot midden november 2018

[..] Mensen die nu in uw leven komen zullen daar misschien maar kort blijven en de rol van katalysator vervullen waardoor verandering mogelijk wordt, maar op de lange termijn zullen ze misschien niet bij u passen. Probeer open te staan voor verandering, maar zorg [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

De wegenkaart verliezen

Neptunus conjunct Middernachtspunt: Eind maart 2017 tot begin januari 2020

[..] U bent in een toestand van innerlijke veranderlijkheid, en als u in staat bent geduldig te zijn en toch trouw te blijven aan uw eigen behoeften en waarden, zult u waarschijnlijk ontdekken dat een flexibeler en meer oorspronkelijk persoon geleidelijk uit de mist [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een nieuwe kijk op het leven

Uranus oppositie Mercurius: Midden mei 2018 tot midden maart 2020

Het is waarschijnlijk een gespannen maar opwindende tijd. Vermoedelijk is uw geest erg energiek en bent u op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen. U bent waarschijnlijk erg ontvankelijk voor originele denkbeelden die het bestaande wereldbeeld uitdagen, en [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Het kan niet op

Jupiter vierkant Jupiter: Midden december 2017 tot midden september 2018

[..] U bent in een wisselvallige toestand, en al kunnen nieuwe ideeën en visies in u opkomen, voorlopig zal er waarschijnlijk niets zijn dat echt vaste vorm aanneemt. Ga na op welke vlakken u behoefte hebt aan een bredere horizon en betere mogelijkheden. Reizen zou momenteel [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Het leven ontvouwt zich

Jupiter conjunct Ascendant: Midden oktober 2018 tot begin november 2018

[..] Uw behoefte aan eerlijke confrontatie met emoties, met die van uzelf en die van anderen, wordt momenteel sterk gestimuleerd, en om de rusteloze energie die u momenteel ervaart op een constructieve manier te kanaliseren, hebt u vermoedelijk behoefte aan nieuwe [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst