•    
  Planetpositioner
  22-Jan-2018, 01:03 UT/GMT
  Sol156'48"19s43
  Måne279' 4"4s24
  Merkur1520'41"23s23
  Venus459'35"20s08
  Mars2713'53"18s49
  Jupiter205'12"16s43
  Saturn346'58"22s30
  Uranus2444' 1"9n04
  Neptun1227'33"7s43
  Pluto1929'35"21s36
  Sand Månek.1457'22"16n21
  Chiron2519'37"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for André Cluytens [Adb], født 26 Marts 1905
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Vædderen *Solen i 5. hus *Månen i Skytten *Månen i 2. hus *Venus i Tyren *Venus i 7. hus *Venus i opposition til Ascendanten *Mars i Skorpionen *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 26 Marts 1905 kl. 21:30 i Antwerp,.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Skytte.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Vædderen

Du er meget energisk og livfuld. Du er tilbøjelig til at blive utålmodig, hvis tingene ikke går så hurtigt, som du ønsker. Dette kan bevirke, at du bliver totalt opslugt af din egen verden, fordi du ikke forholder dig tilstrækkeligt til andre mennesker. Du kan tænke selv, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Du vil gerne være den første til alting, og ofte tager du chancer, som andre anser for ukloge. Pas blot på at du undgår de virkelige problemer og prøv at lytte til, hvad andre har at sige; i virkeligheden prøver de måske på at hjælpe dig.

Du bliver ret nemt vred, men du bærer ikke nag. Når du er vred, handler du imidlertid overilet og kan komme til at sige ting, som du senere fortryder.

Når du taler med folk, foretrækker du at sige tingene enkelt og direkte. Pas blot på at du ikke er så ligefrem, at du sårer andres følelser.

til top

Solen i 5. hus

Du ønsker frem for alt at være dig selv, og du vil modsætte dig alle, som forsøger at få dig til at tilpasse dig nogle normer, som du ikke kan acceptere. Du er ganske kappelysten og har masser af energi.

Du tager livet seriøst, og du ønsker, at dit liv skal være en succesrig forestilling. På grund af din store stolthed, bliver du meget vred, når nogen fornærmer dig.

Hvis du forsøger at gøre dig bemærket i hver eneste gruppe, du indgår i, kan du få alvorlige konflikter med andre, som har samme trang.

Men fordi du er meget ligefrem og åben, vil andre mennesker alligevel respektere dig. Og så snart du overvinder dit lidt barnlige praleri, vil de også kunne lide dig, for du er varm og viser dine følelser.

til top

Månen i Skytten

Du er en idealist, som ønsker, at verden skal være storslået, god og skøn. Du ønsker, at mennesker skal være gode og ædle og bliver meget skuffet, hvis de ikke er det.

Du er så optaget af de vigtige ting i livet, at du sommetider glemmer de små ting, som faktisk skal gøres. Du er meget uafhængig og afskyr alle, som forsøger at få dig til at lade være med at gøre det, du ønsker at gøre.

Du er optimistisk og munter og ude af stand at være bedrøvet særligt længe. Sædvanligvis føler du, at livet er godt, og du forsøger også at få omgivelserne til at føle det samme. Mennesker vil kunne lide dig for det.

Som voksen vil du blive interesseret i emner, som lærer dig mere om universet og din egen plads i det.

til top

Månen i 2. hus

Du har et stærkt behov for følelsesmæssig tryghed, som afspejles i et ønske om at eje ting. Men du bør passe på ikke at tillægge dine ejendele for stor betydning, for du kan blive selvisk og besiddende, især hvis du føler dig usikker og bange.

Hvis du føler dig meget positiv og tryg, kan du være generøs og givende, men når du er overilet og impulsiv, er du tilbøjelig til at være ødsel med penge, og hvad du ellers måtte eje.

I relationer til andre knytter du stærke bånd, hvilket kan gøre dig besiddende over for dem. Hvis du er villig til at løbe den risiko at miste dine venner, så vil du faktisk få nemmere ved at holde på dem.

til top

Venus i Tyren

Du er et meget varmt menneske, som danner varige bånd til andre. Det eneste problem er, at du ønsker, at den ven, som du er sammen med, udelukkende skal være opmærksom på dig. Du kommer til at lære at være mindre besiddende.

Du er meget glad for smukke ting og luksus.

Prøv at lade være med at forkæle dig selv for meget, ikke blot når det gælder madvarer, men også indkøb af ting. Du må indse, at du må arbejde for at få de ting, du ønsker, også selvom de synes at komme lidt nemmere til dig end til så mange andre. Mennesker holder tilstrækkeligt af dig til, at de er villige til at gøre dig visse tjenester, hvilket kan styrke din tendens til dovenskab. Men du bør selv tage affære og ikke gøre dig afhængig af andre.

til top

Venus i 7. hus

Du vil altid ønske at have et stabilt parforhold, som indgyder dig en følelse af at være mere hel, end du er alene.

Selv som ung holder du af at være sammen med andre og at arbejde sammen med andre frem for alene. Du er langt mere optaget af harmoni end af at få din vilje. Det er vældig nyttigt, men du bør lære, at i visse situationer må du forsvare din ret uden at vakle.

Du kan godt lide at være sammen med mennesker, som er tiltrækkende eller kunstneriske og kreative. Som ældre vil du måske gifte dig med en, der har disse egenskaber.

til top

Venus i opposition til Ascendanten

Du har det bedst, når du arbejder sammen med en anden, for du kan godt lide at lære mennesker at kende på tomandshånd. Du foretrækker at være sammen med varme og venlige mennesker, for du har brug for kærlighed og hengivenhed fra andre og vil arbejde hårdt for at få den. Men problemet er, at hvis du koncentrerer dig om, hvad andre tænker og siger, vil du måske ikke lære at stå på egne ben.

Ikke desto mindre vil du næppe få problemer med at omgås andre. Du ønsker ikke at gøre nogen til dine fjender; faktisk arbejder du hårdt på at undgå konflikter.

Du kan lide at elske og blive elsket.

Senere i livet vil dine nære, seksuelle kærlighedsforhold formentlig blive meget positive. Sandsynligvis vil du tiltrække personer, som vil være egnede for dig, og du vil sikkert kun gifte dig én gang og det ganske lykkeligt.

til top

Mars i Skorpionen

Du har en stærk vilje, og du lader andre vide, hvad du ønsker. Men du virker ikke specielt pågående, blot vedholdende. Hvis et andet menneske gør dig vred, farer du ikke straks i flint, men brænder langsomt og længe. Folk ved imidlertid, at du er vred, for du vil sandsynligvis fremkomme med nogle sarkastiske og bitre bemærkninger.

Men intensiteten i din vrede kan dog også, selvom den holdes inden for vesten, virke temmelig skræmmende på andre, hvis følelser måske ikke er lige så stærke som dine.

Om nødvendigt er du en fighter, selvom du ikke opsøger kampen. Men når du ender i kamp, vil du slås med krop og sjæl.

Du forholder dig meget emotionelt til omverdenen, og der er meget få ting, som du ikke reagerer på.

til top

Mars i 1. hus

Du er meget energisk og selvhævdende, og du står aldrig af under en konflikt. Faktisk kan du endda opsøge konflikter, hvor der ingen er. Vær på vagt over for denne tendens, for mennesker vil sandsynligvis afsky dig for det.

Hvis du befinder dig i en lederposition, hvilket meget vel kan ske, vil du forestå ledelsen meget energisk.

Du er ganske impulsiv og ekstremt rastløs. Men hvis du skal arbejde meget hårdt med noget, som kræver en stor portion fysisk energi, nyder du det.

Lær at give dig tid til at forstå andre menneskers synspunkter. Du er tilbøjelig til kun at have blik for dine egne og blive vred, hvis nogen udfordrer din overbevisning.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for André Cluytens [Adb] (mand)
født den 26. marts 1905 lokaltid: 21:30
i Antwerp, Belgium U.T.: 21:30
4e25, 51n13 sid. tid: 10:02:16

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 5°33'13 i hus 5 direkte
Måne Skytte 23°12'28 i hus 2 direkte
Merkur Vædder 21°12'23 i hus 5 direkte
Venus Tyr 12°44'48 i hus 7 direkte
Mars Skorpion 24°49'00 i hus 1 direkte
Jupiter Tyr 4°07'31 i hus 6 direkte
Saturn Vandbærer 28°18'40 slutningen af hus 3 direkte
Uranus Stenbuk 4°10'01 i hus 2 direkte
Neptun Krebs 5°23'53 i hus 8 direkte
Pluto Tvilling 19°47'03 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Jomfru 9°01'40 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 12°38'00
2.Hus Skytte 11°44'16
3.Hus Stenbuk 18°52'32
Imum Coeli Vandbærer 28°24'32
5.Hus Vædder 0°31'30
6.Hus Vædder 24°23'40
Descendant Tyr 12°38'00
8.Hus Tvilling 11°44'16
9.Hus Krebs 18°52'32
Medium Coeli Løve 28°24'32
11.Hus Vægt 0°31'30
12.Hus Vægt 24°23'40

Større aspekter
Sol Kvadrat Uranus 1°23
Sol Kvadrat Neptun 0°09
Måne Trigon Merkur 2°00
Måne Sekstil Saturn 5°06
Måne Opposition Pluto 3°25
Måne Trigon Medium Coeli 5°12
Merkur Sekstil Pluto 1°25
Venus Opposition Ascendant 0°07
Mars Kvadrat Saturn 3°30
Mars Kvadrat Medium Coeli 3°36
Jupiter Sekstil Saturn 5°49
Jupiter Trigon Uranus 0°02
Jupiter Sekstil Neptun 1°16
Jupiter Trigon Medium Coeli 5°43
Saturn Sekstil Uranus 5°51
Saturn Opposition Medium Coeli 0°06
Uranus Opposition Neptun 1°14
Uranus Trigon Medium Coeli 5°45
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt