•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 06:01 UT/GMT
  Zon233'20"1n01
  Maan1415'50"18n06
  Mercurius1654'15"r9n42
  Venus2010'48"7n08
  Mars39'49"23s32
  Jupiter2254'47"r17s18
  Saturnus836'14"22s17
  Uranus270'35"9n55
  Neptunus1437'59"6s53
  Pluto213'32"21s27
  Ware Knoop1343' 8"r16n42
  Cheiron2833'22"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Garrett Thomas Martel [Adb], geboren op 3 oktober 1994
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Garrett Thomas' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Garrett Thomas al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Ouders maar ook andere kinderen kunnen in feite sterk in de verleiding komen om hem meer verantwoordelijkheid te geven dan geschikt is voor een kind, want het lijkt er soms op, dat op die kleine schouders een heel wijs en verstandig hoofd staat. Hoewel Garrett Thomas gauw [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Garrett Thomas' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij is bereid om alles te doen voor iemand van wie hij houdt, laat zich soms op zijn kop zitten, en kan zich een heleboel geplaag en gekoeioneer van broertjes en zusjes of leeftijdgenootjes laten welgevallen zonder tegenactie te ondernemen. Hoe erg hij ook gekwetst of in [...]

[..] Net zoals bij de meeste karaktereigenschappen het geval is kan het feit dat Garrett Thomas psychologisch gezien zo gemakkelijk in een ander overvloeit zowel een voordeel als een nadeel zijn. Hij kan zeldzaam goed met anderen meeleven, en voelt als vanzelfsprekend aan hoe [...]

Verborgen trekjes

[..] Zijn heimelijke behoefte aan autonomie staat in direct contrast tot zijn afhankelijkheid van anderen, die hij openlijk laat blijken. Deze meer verborgen kant van zijn karakter moet als iets heel kostbaars beschouwd worden, want het geeft de nodige stevigheid, en vormt het [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het allerbelangrijkste is dat Garrett Thomas relaties ervaart als een bron van orde en stabiliteit. Daarom heeft hij net zoveel continuïteit, betrouwbaarheid en eerlijke communicatie nodig als zijn ouders, broertjes en zusjes en vriendjes of vriendinnetjes maar kunnen geven. Hij kan [...]

[..] Zelfs als allerlei moeilijke factoren een scheiding onvermijdelijk maken, de tijd die ze samen doorbrengen moet altijd een hoog kwaliteitsgehalte hebben, en het warme gevoel dat een open en eerlijk alles met elkaar bespreken meebrengt, moet steeds voorop blijven staan. Garrett Thomas [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst