•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 21:42 UT/GMT
  Zon113' 8"0n29
  Maan2529'22"14n14
  Mercurius1649'34"9n33
  Venus1830'50"6n28
  Mars224' 4"23s31
  Jupiter2258' 9"r17s19
  Saturnus832'47"22s17
  Uranus2656'18"9n53
  Neptunus1435' 1"6s55
  Pluto212'19"21s27
  Ware Knoop1348'30"r16n41
  Cheiron2828'33"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Test Tube Baby 15072 [Adb], geboren op 4 juni 1986
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Tweelingen *Zon in het Tiende Huis *Maan in Stier *Maan in het Negende Huis *Venus in Kreeft *Venus in het Elfde Huis *Mars in Steenbok *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 4 juni 1986 om 12:54 in Los Angeles CA, Alaska.

Uw zonneteken is Tweelingen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Stier.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Tweelingen

In aanleg bent u iemand die een scala aan seksuele ervaringen op wil doen. Dat betekent niet dat u een hele serie geliefden nodig hebt om gelukkig te zijn. Het is verstandig om een partner te kiezen die experimenteren weet te waarderen, of die bereid is te leren en openstaat voor wat u allemaal verzint.

Voor u is seks eerder ontspanning dan een persoonlijke verklaring. U hebt behoefte aan een partner met net zo'n luchtige benadering, iemand die ook op andere manieren bij u betrokken is.

Het is buitengewoon belangrijk voor u dat uw geliefde ook met u bevriend is, want alleen seks is nu eenmaal niet voldoende. De momenten waarop u intens contact hebt met uw geliefde geven u het meeste voldoening en die vinden niet alleen plaats in de slaapkamer.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tiende Huis

Waarschijnlijk ontmoet u eerder in de werksfeer, dan in puur sociale omstandigheden mensen met wie persoonlijke banden ontstaan.

Terecht of niet, u hebt vermoedelijk de reputatie een goede lover te zijn, want mensen neigen ernaar alleen goede dingen over u te geloven.

Het is verstandig om de doordeweekse nachten voor uzelf en weekenden en vakanties voor de lol met uw geliefde te reserveren, want dan kunt u er helemaal induiken. Anders krijgt u het gevoel dat uw carrière altijd in strijd is met uw liefdesleven en dat gaat ten koste van beide.

NB: De Zon staat technisch gezien op de grens van huis 9 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 10.

naar boven

Maan in Stier

U hebt een ongekend sterke emotionele basis en weet als geen ander verdrietige geliefden een schouder te bieden om op uit te huilen. U bent niet snel boos, maar wordt uw woede eenmaal gewekt, dan bent u een pittige tegenstander met een ijzeren geheugen voor misère.}

U stort zich niet zomaar in een verhouding en bouwt liever gestaag aan een gezonde basis.

U geeft de voorkeur aan onomwonden eenvoud in een relatie. U wilt dat uw partner u te allen tijden de waarheid vertelt, zodat u weet waar u staat. Op uw beurt bent u genadeloos eerlijk naar uw geliefde, zelfs als het pijnlijk kan zijn.

In een relatie bent u de vriend en geliefde op wie uw partner altijd kan bouwen, ook in moeilijke tijden. U geeft uzelf niet snel gewonnen, maar wanneer u overstag gaat, houdt u zich aan uw woord, vooral in liefdesaangelegenheden.

naar boven

Maan in het Negende Huis

U leunt op mensen met wie u veel gemeen hebt, zowel filosofisch als spiritueel.

In dit filosofische tijdperk bent u een avonturier en u floreert in een liefdesrelatie waarin u ruimte hebt om uw grenzen te verleggen. Een geliefde die uw geest en uw lichaam verrijkt trekt u het meeste aan.

Met de juiste geliefde bent u bereid om uzelf en uw levensstijl te veranderen, als dat de groei van uw persoonlijkheid bevordert en uw leven op een hoger plan brengt.

U bent dan ook het beste af met een avontuurlijke partner die reageert op uw initiatieven en die klaarstaat om samen met u nieuwe gebieden te ontdekken.

naar boven

Venus in Kreeft

Uw lustgevoelens zijn sterk ontwikkeld, maar u ontlaadt deze meestal niet gelijkmatig, op een gemiddelde manier. Zij bouwen zich over een langere periode op en wanneer het dan tot expressie komt, is dat vaak op uiterst explosieve wijze.

Voor u is opperste liefde een allesomvattende ervaring waarin u volledig opgaat in uw geliefde, op een manier die de grenzen tussen uw beider persoonlijkheden wegvaagt.

Ware toewijding is gebaseerd op wederzijdse kracht en vertrouwen tussen gelijken. Soms omzeilt u het natuurlijke verlangen om compleet opgeslokt te worden door uw geliefde, of diegene totaal te willen bezitten, om uzelf niet steeds te verliezen.

Adverteren
naar boven

Venus in het Elfde Huis

U geeft de voorkeur aan een geliefde die fysiek, emotioneel en sociaal goed in elkaar zit, iemand die u vol trots kunt laten kennismaken met uw vrienden.

Uw oordeel is heel precies wat dit betreft, maar u moet wel onderscheid maken tussen de realiteit en dat wat cool of trendy is. Val uw partner niet onnodig lastig met details over kleding, imago en sociale wetten.

Dat is echt heel belangrijk, want u wilt met uw partner een innige, dierbare vriendschap delen en de liefde moet meer inhouden dan iets tijdelijks. Heb daarom geduld en vermijd futiliteiten, dan kunt u een blijvende relatie opbouwen die voor beiden verheffend is.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 10 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 11.

naar boven

Mars in Steenbok

U bent een zeer vakkundige geliefde wanneer u helemaal bent afgestemd op uw partner. Dat kan niet altijd zo zijn, dus moet u leren uzelf aan te passen en soms nieuwe vormen aan te gaan, zodat u uw geliefde ook echt kunt verwennen.

U bent in feite trouw aan uw geliefde omdat u zich niet steeds wilt aanpassen aan verschillende partners. U wordt veel gelukkiger van een liefdesrelatie die u kunt ontwikkelen en verfijnen tot u het punt van meesterschap bereikt, dan dat u uw energie moet verdelen zonder echt iets te bereiken.

U verkiest waarschijnlijk specifieke grenzen van seksuele expressie boven een emotionele of fysieke vrijzinnigheid.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Omdat u een heel open, bijna speelse kijk hebt op seksualiteit, hebt u geen last van de frustraties die dat voor zoveel mensen in onze overbeschaafde cultuur oproept.

U bent zelfs verbaasd als u iemand ontmoet met een ingewikkeld, onevenwichtig beeld van seksualiteit.

U bent het meest op uw gemak met iemand die net zo zonnig en plezierig in elkaar steekt als u.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Test Tube Baby 15072 [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 4 juni 1986 kloktijd: 12:54
in Los Angeles CA, USA U.T: 19:54
118w15, 34n04 sterrentijd: 04:52:50

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Tweelingen 13°53'21 eind van huis 9 direct
Maan Stier 13°57'53 in huis 9 direct
Mercurius Tweelingen 28°33'10 in huis 10 direct
Venus Kreeft 17°02'15 eind van huis 10 direct
Mars Steenbok 23°00'18 in huis 5 direct
Jupiter Vissen 20°37'47 in huis 7 direct
Saturnus Boogschutter 5°50'06 in huis 3 retrograde
Uranus Boogschutter 20°39'26 in huis 4 retrograde
Neptunus Steenbok 4°59'45 in huis 4 retrograde
Pluto Schorpioen 4°58'11 in huis 2 retrograde
Maanskn.(t) Ram 29°20'28 in huis 8 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 15°52'00
2de huis Weegschaal 12°01'31
3de huis Schorpioen 12°03'25
Imum Coeli Boogschutter 14°31'28
5de huis Steenbok 17°08'45
6de huis Waterman 17°56'58
Descendant Vissen 15°52'00
8ste huis Ram 12°01'31
9de huis Stier 12°03'25
Medium Coeli Tweelingen 14°31'28
11de huis Kreeft 17°08'45
12de huis Leeuw 17°56'58

Majeure aspecten
Zon Vierkant Jupiter 6°44
Zon Oppositie Uranus 6°46
Zon Vierkant Ascendant 1°59
Maan Sextiel Venus 3°04
Maan Sextiel Jupiter 6°40
Maan Driehoek Ascendant 1°54
Venus Oppositie Mars 5°58
Venus Driehoek Jupiter 3°36
Venus Sextiel Ascendant 1°10
Mars Sextiel Jupiter 2°23
Jupiter Vierkant Uranus 0°02
Jupiter Oppositie Ascendant 4°46
Uranus Vierkant Ascendant 4°47
Neptunus Sextiel Pluto 0°02
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst