•    
  Actuele planetaire posities
  25-feb-2018, 18:31 UT/GMT
  Zon76' 5"8s54
  Maan915'36"20n03
  Mercurius148'45"7s26
  Venus1830'40"5s50
  Mars1820' 5"22s36
  Jupiter231' 9"17s23
  Saturnus74'21"22s22
  Uranus2546'49"9n27
  Neptunus1340'29"7s15
  Pluto2032'23"21s30
  Ware Knoop1449'42"16n23
  Cheiron273'21"2n00
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Jim Backus [Adb], geboren op 25 februari 1913
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Ram *Zon in Vissen *Zon in het Twaalfde Huis *Maan in Schorpioen *Maan in het Zevende Huis *Venus in Ram *Venus in het Eerste Huis *Mars in Waterman *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 25 februari 1913 om 7:30 in Cleveland OH, Alaska.

Uw zonneteken is Vissen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Ram en uw Maan staat in Schorpioen.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Ram

Met deze stand bent u vrij daadkrachtig in relaties. U hebt de neiging initiatieven en de leiding te nemen als het gaat om ontwikkelingen binnen de relatie.

Uw belangrijkste doel is fysiek of psychisch tot de kern van de zaak te komen. Fysiek voorspel is voor u niet zo belangrijk, maar probeert u wat dit betreft niet al te ongeduldig te zijn tegenover uw geliefde.

Deze stand geeft aan dat u in een kamer vol mensen nog opvalt. Voor een vaste relatie kunt u beter zoeken naar iemand die kalm en gereserveerd is zodat uw dominante trekken evenwichtiger worden.

U past het beste bij iemand die u het initiatief laat nemen.

naar boven

Zon in Vissen

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van de grenzen van uw partners persoonlijkheid en die van uzelf, want met uw aangeboren altruïstische en vereenzelvigende eigenschappen kunt u zo danig in een ander opgaan dat u uzelf verliest.

Zoek een partner die stevig met beide benen op de grond staat en een stevige basis vormt voor uw liefdesaangelegenheden.

In een evenwichtige relatie kan de liefde u helemaal opeisen. Het allesomvattende van de liefde is een ervaring die uw persoonlijkheid zal verheffen en transformeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Twaalfde Huis

Uw gevoel voor privacy en individualiteit is sterk ontwikkeld. U toont uw diepste gevoelens slechts in zeer intieme omstandigheden en alleen aan degenen die u als beste vrienden beschouwt. Die openheid is in feite de grootste eer en het mooiste teken van liefde dat u in een vriendschap of aan een geliefde kunt geven.

Door uw aangeboren reserve bent u niet actief uit op nieuwe relaties. U wacht liever af tot anderen nieuwsgierig worden naar u.

Voor anderen is uw privéleven een groot intrigerend mysterie, wat geroddel kan oproepen over geheime affaires. Zelden zullen zij ook echt doordringen tot uw privédomein, maar het mysterie op zich maakt u al begeerlijker en aantrekkelijker dan de meesten.

naar boven

Maan in Schorpioen

U kunt zich, vooral in een langdurige affaire, zeer scherp concentreren op wat belangrijk is in een situatie en er vervolgens op gepaste wijze naar handelen.

Dat kan een zinvolle eigenschap zijn, maar u kunt er ook kansen door verspillen wanneer u zich te fanatiek concentreert op een potentiële geliefde die zich voor u moet openstellen.

Hoogstwaarschijnlijk kiest u voor een partner die het leven minder serieus neemt dan u. Iemand die dagelijks blijdschap brengt en u met een gerust hart de grotere problemen laat afhandelen.

In een ideale relatie kan uw persoonlijkheid totaal opgaan in de seksuele beleving en maakt u er een welhaast religieuze ervaring van.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

U bent zeer goedgeefs en altijd bereid uw vriendschap aan te bieden aan iemand met dezelfde interesses.

U zult ontdekken dat u vaak de leiding hebt in een affaire omdat uw partner niet zo stevig in de schoenen staat en de steun van uw wijsheid nodig heeft. Zoek een geliefde die subtiel genoeg is om aan te voelen wanneer uw adviezen en suggesties moeten worden opgevolgd.

U dient te weten wanneer u wel en geen advies moet geven. Uw les is geduld en doorzettingsvermogen oefenen.

naar boven

Venus in Ram

Uw lust wordt snel opgewekt en u zou het onderwerp van uw affectie onomwonden, direct willen bezitten.

Van de andere kant is uw verlangen meestal snel bevredigd. Dat verhoogt de kans dat u aan de lopende band van korte, hartstochtelijke affaires geniet. In een duurzame relatie hebt u al snel het gevoel dat uw partner die intense passie mist waarnaar u verlangt.

Doe uw best om uw verlangens in te tomen en wees tegemoetkomender in uw voorkeuren zodat die aansluiten bij die van uw partner. Het zal even duren voor zo'n relatie zich ontwikkelt, maar u bent het beste af met een geduldige, begripvolle geliefde die zich aan uw timing weet aan te passen.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Deze stand geeft een hoge mate van sociale charme en elegantie aan, naast fysieke aantrekkingskracht.

Van nature reageert u op de behoeften van andere mensen en velen van hen komen bij u voor sympathie en begrip. Laat niemand uw medeleven en tact zien als een zwakte, want mensen zullen proberen u te manipuleren en misbruik te maken van uw bereidheid om te luisteren.

Een ieder met zulke aangeboren pluspunten zou deze moeten inzetten om een potentiële geliefde langzaam te verleiden en in te pakken en niet te overrompelen.

Adverteren
naar boven

Mars in Waterman

Uw expressie kent meerdere gezichten en u richt zich liever op de ontdekking van verschillende vormen van bevrediging dan op de ontwikkeling van één specifiek terrein. Het zou ideaal zijn als uw partner net zo veelzijdig georiënteerd is als u, zodat u afwisseling met oprecht bevredigende intimiteit kunt combineren.

U hebt er alles voor over om tegemoet te komen aan alle fantasieën van uw geliefde. Vermijd jaloerse types, want u moet vrij zijn in de expressie van uw persoonlijkheid, ook al kiest u wellicht ervoor om die vrijheid niet te gebruiken.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Jim Backus [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 februari 1913 kloktijd: 7:30
in Cleveland OH, USA U.T: 13:30
81w42, 41n30 sterrentijd: 18:22:25

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Vissen 6°21'46 in huis 12 direct
Maan Schorpioen 7°44'33 in huis 7 direct
Mercurius Vissen 17°01'24 in huis 12 direct
Venus Ram 22°22'23 in huis 1 direct
Mars Waterman 4°46'21 in huis 11 direct
Jupiter Steenbok 11°07'25 in huis 10 direct
Saturnus Stier 27°53'09 in huis 2 direct
Uranus Waterman 5°20'18 in huis 11 direct
Neptunus Kreeft 23°35'15 in huis 4 retrograde
Pluto Tweelingen 28°03'00 in huis 3 retrograde
Maanskn.(t) Ram 3°21'50 in huis 12 direct

Huis posities (Placidus)
Ascendant Ram 9°52'25
2de huis Stier 18°48'43
3de huis Tweelingen 14°07'11
Imum Coeli Kreeft 5°08'32
5de huis Kreeft 27°01'09
6de huis Leeuw 25°26'43
Descendant Weegschaal 9°52'25
8ste huis Schorpioen 18°48'43
9de huis Boogschutter 14°07'11
Medium Coeli Steenbok 5°08'32
11de huis Steenbok 27°01'09
12de huis Waterman 25°26'43

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 1°23
Zon Sextiel Jupiter 4°46
Maan Vierkant Mars 2°58
Maan Sextiel Jupiter 3°23
Maan Vierkant Uranus 2°24
Maan Inconjunct Ascendant 2°08
Mercurius Sextiel Jupiter 5°54
Venus Vierkant Neptunus 1°13
Venus Sextiel Pluto 5°41
Mars Conjunct Uranus 0°34
Mars Sextiel Ascendant 5°06
Jupiter Vierkant Ascendant 1°15
Saturnus Sextiel Neptunus 4°18
Uranus Sextiel Ascendant 4°32
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst