•    
  Actuele planetaire posities
  23-apr-2018, 06:03 UT/GMT
  Zon32'35"12n31
  Maan733'44"18n04
  Mercurius716'35"0n57
  Venus2814'39"20n16
  Mars1943' 7"23s00
  Jupiter2018'22"r16s35
  Saturnus97'37"r22s14
  Uranus2845'10"10n32
  Neptunus1539' 6"6s30
  Pluto2117'14"r21s28
  Ware Knoop1114'11"17n24
  Cheiron018'53"3n16
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Louis Armstrong [Adb], geboren op 4 augustus 1901
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Louis' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Louis al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dit alles wil niet zeggen dat er ongevoeligheid of egoïsme in het spel is, maar eerder, dat Louis heel graag in contact wil blijven met zijn romantische binnenwereld, die zo vitaal is. De materiële werkelijkheid, die de tijd en energie van zoveel mensen opslokt, zal hem [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Louis' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Hij heeft liever dat anderen kwaad van hem spreken ­ als de hoofdveroorzaker van problemen thuis, bijvoorbeeld, of de "schrik" van de buurt ­ dan dat ze het helemaal niet over hem hebben. Diep van binnen heeft hij echt het gevoel dat hij een speciale bestemming heeft, en [...]

[..] Op die manier wordt voorkomen dat hij gaat manipuleren, en zijn toevlucht neemt tot allerlei tactische manoeuvres om maar aandacht en genegenheid te krijgen, iets waar hij gewoon naar smacht. Als hij groter wordt zal het feit dat andere kinderen jaloers op hem zijn hem weinig [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar de prijs die voor dit bijzonder zijn betaald moet worden is zich geïsoleerd van anderen voelen staan, en soms heeft hij dan ook last van een pijnlijk gevoel van eenzaamheid, en twijfelt hij aan zichzelf. Hij heeft ook veel meer behoefte aan stabiliteit, orde en regelmaat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Maar bovenal heeft Louis' idealistisch en warm karakter een directe, open en enthousiaste respons van anderen nodig. Hij heeft er behoefte aan om zich bijzonder te voelen, en het is de erkenning en belangstelling van anderen die hem in zijn waarde bevestigen: daardoor groeit [...]

[..] Praten met elkaar ­ over alles, van de meest verheven tot de meest belachelijke onderwerpen ­ moet een wezenlijk element zijn in de tijd die vader en zoon met elkaar kunnen doorbrengen. Het is belangrijk dat conflicten tussen zijn ouders niet gebruikt worden als excuus om [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst