•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 01:02 UT/GMT
  Sol622' 8"9s10
  Måne2845'52"19n38
  Merkur1246' 1"8s03
  Venus1736' 6"6s12
  Mars1754' 2"22s33
  Jupiter2259'34"17s23
  Saturn70'57"22s22
  Uranus2545' 0"9n27
  Neptun1338'50"7s16
  Pluto2031'16"21s30
  Sand Månek.1448'42"16n23
  Chiron270'52"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Tina Kieffer [Adb], født 7 November 1959
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

I nogle af de erfaringer, du gør i de kommende tolv måneder, vil vægten sandsynligvis ligge på selvudtryk og bekræftelse af din individualitet. Det kan se rigtig godt ud på papiret, men du vil muligvis opleve, at udfordringerne i denne potentielt inspirerende periode til tider kan gøre dig yderst utilpas. Det skyldes, at andre mennesker betyder en hel del for dig, og du er sikkert meget bekymret for, om du virker "selvisk" i deres øjne. Almindeligvis har du ikke problemer med at sætte din kæres [...]

Nye muligheder

prog. Sol sekstil Sol: Begyndelsen af januar 2018 indtil slutningen af december 2019

[..] Måske vil du finde en særlig tilfredsstillelse i at undersøge områder, som handler om fritidsinteresser og kunstneriske projekter, hvor du kan udfolde din individualitet, foruden relationer til børn. I denne periode vil du sandsynligvis kunne glæde dig over en enestående [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Dette kan få mennesker, som står dig nær, til at udtrykke det krav om frihed, som du måske selv i så høj grad ønsker og behøver. Prøv at være ærlig, både over for dig selv og andre, selvom det betyder, at du løber en risiko. Dette er din chance for at [...]

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion Sol: Midten af november 2017 indtil begyndelsen af september 2018

[..] For virkelig at blive tilfreds i livet må du formentlig før eller siden udtrykke dig gennem kreative eller kunstneriske medier, og du er sikkert klar over dette, selvom du måske ikke har været i stand til at handle ud fra denne indsigt. Hvis du har været så heldig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Bedrøvede tanker

Chiron opposition Venus: Begyndelsen af juni 2016 indtil midten af februar 2019

[..] Du kan blive inddraget i et nyt forhold i øjeblikket. Skulle dette ske, så hold øjnene åbne. Da du sandsynligvis føler dig utilstrækkelig og usikker på dig selv, kan du blive særligt fascineret af mennesker, som selv er sårede og har brug for din støtte og omsorg. Den slags [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Højt humør

Jupiter konjunktion Mars: Midten af november 2017 indtil slutningen af juli 2018

[..] Denne energi er konstruktiv og kreativ, og hvis du kan kanalisere den ind i bestemte projekter og aktiviteter - især af en type, som er forbundet med udfoldelsen af nogle kreative ideer eller romantiske følelser gennem nogle passende kanaler - så kan du måske udrette en [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Lyse ideer

Jupiter konjunktion Merkur: Slutningen af november 2018 indtil slutningen af december 2018

[..] Du kan også være tilbøjelig til at stille nogle vigtige spørgsmål om betydningsfulde emner, for du er i stand til at hæve dig op over dine øjeblikkelige oplevelser og undersøge den dybere mening bag kreative bestræbelser og evner. Måske føler du dig også specielt 'heldig' [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Døre åbnes

Jupiter konjunktion Jupiter: Slutningen af november 2018 indtil midten af december 2018

[..] Du bør være villig til at prøve nye ting - ting, som du måske aldrig har tænkt på at gøre, men som selv med en spag begyndelse kan udvikle sig til nogle større udfoldelsesfelter om få år. Dette gælder især talenter, som du ved, at du har, men som ligger uudfoldede hen, fordi [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

At gøre status

Saturn konjunktion Saturn: Slutningen af november 2017 indtil midten af november 2018

[..] Først og fremmest bør du være ekstremt ærlig over for dig selv, især med hensyn til, i hvor høj grad dine tidligere bestræbelser har været styret af en trang til at behage andre eller en skabelse af et trygt sted for dig selv i kraft af en afhængighed af dem - følelsesmæssigt, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt