•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 01:55 UT/GMT
  Sol2855'46"20s22
  Måne2038'43"15s07
  Merkur1059'18"23s29
  Venus116' 2"20s55
  Mars2524' 3"18s22
  Jupiter1941'47"16s37
  Saturn327'28"22s30
  Uranus2441'16"9n02
  Neptun1222'12"7s45
  Pluto1923'37"21s37
  Sand Månek.1454'13"16n22
  Chiron2512'37"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Joseph Hislop [Adb], født 5 April 1884
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Vædderen, Månen i Løven *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 9. hus *Solen i 6. hus *Venus i 8. hus *Saturn i 8. hus *Månen i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 5 April 1884 kl. 20:30 i Edinburgh, Scotland.

Dit soltegn er Vædder. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Løve.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Vædderen, Månen i Løven

Du blev født med Solen i Vædderen og Månen i Løven med det resultat, at Vædderens medfødte entusiasme og lidenskab bliver tilsat Løvens brændende styrke. Du kan udvikle stærke følelser og emotioner.

Med din ligefremhed og bryske ærlighed virker du ofte afskærende og lidet diplomatisk. Dit mod og din brændende entusiasme fører dig frem mod lederstillinger.

I kærlighed mærker din partner din intense interesse. Du er tilbøjelig til at forelske dig hurtigt og voldsomt og ønsker den elskede helt og aldeles for dig selv.

Når du får overladt tømmerne, vil du vise dig som en glimrende leder. Det er næsten uundgåeligt, at du på et eller andet tidspunkt i livet får tilbudt en autoritativ stilling. Du ejer en stærk loyalitetsfølelse.

Nøglen til en harmonisk udvikling af din personlighed ligger i udviklingen af dine intellektuelle evner og en skærpelse af din indsigt i din egen natur.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 9. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 9. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Dit liv vil være orienteret mod at opnå højere viden og i materiel forstand at dyrke nogle aktiviteter, som har at gøre med fremmede lande. Din tankegang er overdrevent entusiastisk vedrørende filosofiske eller religiøse emner, og der optræder en stærk tendens til, at følelserne overskygger forstanden - at impulser og emotionelt begær får lov til at tilsidesætte dine mere rationelle principper.

Medmindre du er i stand til at udøve en god portion selvbeherskelse, kan denne placering give dig tendens til at bryde med hele den religiøse og filosofiske opdragelse, som du voksede op med, og i overdreven grad anlægge en fritænkerholdning, som vil ligge langt fra enhver mere udbredt accepteret ideologi.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Saturn i 8. hus

Saturn stod i dit 8. hus ved fødslen. På grund af den begrænsende indflydelse fra denne planet vil ting i forbindelse med legater, arv og din ægtefælles eller dine samarbejdspartneres økonomiske handlinger blive stærkt hæmmede og kan endda blive modarbejdet af noget, der ligner en barsk skæbne.

Psykologisk set er du ret seriøs, når det gælder seksuelle forhold. Du nærmer dig seksualiteten med forsigtighed, rationalitet og planlægning. Overdreven fornuft og tankeaktivitet i denne forbindelse kan skabe visse frustrationer i seksuelle forhold.

til top

Månen i 10. hus

Månen stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er blandt andet et tegn på din evne til at tilpasse dig skiftende vilkår. Uanset dine temperamentsmæssige egenskaber vil skæbnen anbringe dig i situationer, hvor du skal omgås offentligheden.

En vis offentlig omtale kan blive resultatet. Men du bør huske, at Månens succes er temmelig æterisk og ikke har nogen varig karakter.

Fantasi, en ihærdig indstilling og en evne til at forholde dig til et publikum figurerer blandt dine positive egenskaber. Udadtil vil du virke som et menneske, der reagerer mere på følelser end på fornuft, men du forsøger at foretage en logisk analyse af dine impulsive træk. Du vil bedst kunne udvikle dine evner i en professionel kreds, hvor dine medfødte tilbøjeligheder kan komme til udfoldelse i rimeligt omfang.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Joseph Hislop [Adb] (mand)
født den 5. april 1884 lokaltid: 20:30
i Edinburgh, SCOT (UK) U.T.: 20:30
3w13, 55n57 sid. tid: 09:15:18

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vædder 16°27'13 i hus 6 direkte
Måne Løve 23°13'55 i hus 10 direkte
Merkur Vædder 23°30'39 i hus 6 direkte
Venus Tvilling 0°00'30 i hus 8 direkte
Mars Løve 5°40'45 i hus 9 direkte
Jupiter Krebs 24°55'15 i hus 9 direkte
Saturn Tvilling 6°32'42 i hus 8 direkte
Uranus Jomfru 25°14'28 i hus 11 retrograd
Neptun Tyr 19°30'26 i hus 7 direkte
Pluto Tyr 29°44'10 i hus 8 direkte
Sand Måneknude Vægt 23°07'31 i hus 12 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 2°15'03
2.Hus Skorpion 29°17'48
3.Hus Stenbuk 5°07'43
Imum Coeli Vandbærer 16°21'54
5.Hus Fisk 19°58'37
6.Hus Vædder 14°20'42
Descendant Tyr 2°15'03
8.Hus Tyr 29°17'48
9.Hus Krebs 5°07'43
Medium Coeli Løve 16°21'54
11.Hus Jomfru 19°58'37
12.Hus Vægt 14°20'42

Større aspekter
Sol Trigon Måne 6°47
Sol Konjunktion Merkur 7°03
Måne Trigon Merkur 0°17
Måne Kvadrat Venus 6°47
Måne Kvadrat Neptun 3°43
Måne Kvadrat Pluto 6°30
Merkur Kvadrat Jupiter 1°25
Merkur Kvinkuns Uranus 1°44
Venus Sekstil Mars 5°40
Venus Sekstil Jupiter 5°05
Venus Trigon Uranus 4°46
Venus Konjunktion Pluto 0°16
Venus Kvinkuns Ascendant 2°15
Mars Sekstil Saturn 0°52
Mars Sekstil Pluto 5°57
Mars Kvadrat Ascendant 3°26
Jupiter Sekstil Uranus 0°19
Jupiter Sekstil Neptun 5°25
Jupiter Sekstil Pluto 4°49
Uranus Trigon Neptun 5°44
Uranus Trigon Pluto 4°30
Pluto Kvinkuns Ascendant 2°31
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt