•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 16:08 UT/GMT
  Zon158'53"0n47
  Maan610'26"16n39
  Mercurius1654' 1"9n39
  Venus1927'52"6n51
  Mars250'11"23s32
  Jupiter2256'16"r17s19
  Saturnus834'46"22s17
  Uranus2658'44"9n54
  Neptunus1436'43"6s54
  Pluto213' 1"21s27
  Ware Knoop1344'58"r16n42
  Cheiron2831'18"2n33
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Enore Boscolo [Adb], geboren op 18 juli 1929
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Tweelingen Ascendant *Zon in Kreeft *Zon in het Derde Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Zevende Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Eerste Huis *Mars in Maagd *Mars in het Vijfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 18 juli 1929 om 1:00 in Udine, Italy.

Je zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Tweelingen en je Maan staat in Boogschutter.

naar boven

Tweelingen Ascendant

Je bent een heel actief en beweeglijk type. Je wilt mensen ontmoeten, zoveel mogelijk meemaken en ervaringen opdoen.

Je communiceert graag met anderen en hebt er zelfs moeite mee stil te zijn wanneer dat toch echt moet. De kans dat je schrijftalent hebt of dol bent op boeken is groot; alles wat je geest maar bezighoudt spreekt je aan.

Je zult altijd jonger overkomen dan je bent en wat nog belangrijker is, je zult altijd openstaan voor nieuwe ideeën en ervaringen.

naar boven

Zon in Kreeft

Je bent een emotioneel type dat gevoelig reageert op de subtiele manieren waarop mensen met elkaar communiceren.

Je hebt veel behoefte aan emotionele steun en wilt zeker zijn dat geliefden en familie van je houden, vooral je moeder. Wanneer daaraan wordt voldaan ben je een warm en goedgeefs mens.

Kom je tekort in je basisbehoeften dan trek je jezelf terug en word je heel onzeker. Een onzekere Kreeft kan net zo egoïstisch zijn als een sterke gul is.

De kans is groot dat je een geheime, rustige plek hebt die helemaal van jou is, waar je heen kunt om alleen te zijn met je gedachten. Waarheen je pad ook leidt, het eerste wat je zoekt in een nieuwe omgeving is zo'n plekje voor jezelf.

Je huis en haard, geborgenheid en familie zullen altijd belangrijk voor je zijn.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

naar boven

Maan in Boogschutter

Je bent een idealist die de wereld als grandioos, goed en prachtig wil zien. Mensen moeten goed en nobel zijn en je bent echt teleurgesteld als dat niet zo is.

Je bent zo bezig met de grootse, belangrijke dingen van het leven dat je kleine zaken, die ook echt meetellen, over het hoofd ziet. Je bent heel onafhankelijk en hebt er een hekel aan als iemand je ook maar een strobreed in de weg legt.

Je bent optimistisch en vrolijk en blijft nooit lang verdrietig. Je hebt meestal een goed gevoel over het bestaan en je probeert om anderen ook dat gevoel te bezorgen. Mensen zijn dan ook dol op je.

Zodra je volwassen bent zul je interesse hebben voor elk onderwerp dat je meer vertelt over het universum en jouw rol daarin.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Venus in Tweelingen

Je ontmoet graag allerlei mensen en hebt een bonte verzameling vrienden, want je houdt van afwisseling. Hoe meer mensen je kent, hoe minder snel je jezelf verveelt, dus ben je vriendelijk en open naar iedereen.

Je weet jezelf levendig uit te drukken en anderen houden van je humor en interessante verhalen.

Deze stand van Venus geeft aan dat je later interesse ontwikkelt in kunst en poëzie.

Ook al vind je het leuk om een heleboel verschillende mensen te kennen, je wilt niet al te betrokken raken of intiem worden. Het is wellicht moeilijk voor je om een intense band met iemand op te bouwen.

naar boven

Venus in het Eerste Huis

Dit is een hele gunstige stand omdat het zegt dat je een zeer prettige indruk maakt op anderen en geliefd bent. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk, je ziet er niet graag slonzig uit. Waarschijnlijk ontwikkel je een bepaald artistiek talent, dat wordt gestimuleerd door je gevoel voor vorm en compositie.

Je doet echt je best aangenaam met anderen om te gaan. Meestal probeer je conflicten met diplomatie en tact te bestrijden, niet door je vuist op tafel te slaan. Kom voor jezelf en voor je rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. Je kunt de wereld meer schoonheid brengen en als je charme en kracht leert combineren, zal dat heel effectief uitwerken.

Adverteren
naar boven

Mars in Maagd

Je bent heel zorgvuldig in alles wat je doet omdat je het gevoel hebt dat elke actie doordacht moet zijn en elke beweging zin moet hebben.

Je leert al heel jong om dingen te doen die nu eenmaal moeten worden gedaan, voor je jezelf kunt overgeven aan activiteiten die leuk zijn. Van anderen eis je dezelfde plichtmatige inzet. Je hebt een hekel aan onverantwoordelijk gedrag, van anderen en van jezelf.

Wees zuinig met je kritiek op anderen. Probeer tolerant te zijn tegenover een andere aanpak en maak jezelf niet wijs dat alleen die van jou perfect is. Anderen hebben, net als jij, zo hun eigen manieren.

naar boven

Mars in het Vijfde Huis

Je hebt sterk de behoefte jezelf te uiten, te laten zien wie je bent en jezelf te zijn. Een creatieve uitlaatklep of sport zijn belangrijk voor je. Je laat merken wat je bezighoudt en iedereen mag weten dat je voor jezelf opkomt. Je hebt daarom een naam wat directheid en eerlijkheid betreft, maar hoe zit het met tact?

Je stopt veel energie in persoonlijke ondernemingen, vooral in wat je echt leuk vindt. Je zit niet graag lang vast aan dingen want je wordt rusteloos als je jezelf niet echt amuseert. In wezen doe je liever leuke dingen dan dat je werkt. Als volwassene heb je wellicht succes in een carrière die ook echt vol 'pret' is en waarmee je anderen amuseert.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Enore Boscolo [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 18 juli 1929 kloktijd: 1:00
in Udine, Italy U.T: 00:00
13e14, 46n03 sterrentijd: 20:34:12

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 24°52'31 in huis 3 direct
Maan Boogschutter 13°21'26 in huis 7 direct
Mercurius Kreeft 10°25'39 in huis 2 direct
Venus Tweelingen 10°13'06 in huis 1 direct
Mars Maagd 8°12'34 in huis 5 direct
Jupiter Tweelingen 7°33'58 in huis 1 direct
Saturnus Boogschutter 25°13'28 eind van huis 7 retrograde
Uranus Ram 11°22'54 eind van huis 11 stationair (R)
Neptunus Leeuw 29°47'06 in huis 4 direct
Pluto Kreeft 18°06'05 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Stier 19°16'00 in huis 12 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Tweelingen 3°56'46
2de huis Tweelingen 26°38'22
3de huis Kreeft 15°42'27
Imum Coeli Leeuw 6°10'04
5de huis Maagd 2°55'40
6de huis Weegschaal 13°14'27
Descendant Boogschutter 3°56'46
8ste huis Boogschutter 26°38'22
9de huis Steenbok 15°42'27
Medium Coeli Waterman 6°10'04
11de huis Vissen 2°55'40
12de huis Ram 13°14'27

Majeure aspecten
Zon Inconjunct Saturnus 0°21
Zon Conjunct Pluto 6°46
Maan Inconjunct Mercurius 2°56
Maan Oppositie Venus 3°08
Maan Vierkant Mars 5°09
Maan Oppositie Jupiter 5°47
Maan Driehoek Uranus 1°59
Maan Sextiel Midhemel 7°11
Mercurius Sextiel Mars 2°13
Mercurius Vierkant Uranus 0°57
Venus Vierkant Mars 2°01
Venus Conjunct Jupiter 2°39
Venus Sextiel Uranus 1°10
Venus Driehoek Midhemel 4°03
Mars Vierkant Jupiter 0°39
Mars Vierkant Ascendant 4°16
Mars Inconjunct Midhemel 2°03
Jupiter Sextiel Uranus 3°49
Jupiter Conjunct Ascendant 3°37
Jupiter Driehoek Midhemel 1°24
Saturnus Driehoek Neptunus 4°34
Uranus Sextiel Midhemel 5°13
Neptunus Vierkant Ascendant 4°10
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst