•    
  Planetpositioner
  25-Feb-2018, 06:54 UT/GMT
  Sol636'53"9s05
  Måne216'32"19n51
  Merkur1313'46"7s51
  Venus1754'25"6s05
  Mars182'47"22s34
  Jupiter230' 6"17s23
  Saturn72' 6"22s22
  Uranus2545'36"9n27
  Neptun1339'24"7s16
  Pluto2031'39"21s30
  Sand Månek.1449' 1"16n23
  Chiron271'42"2n00
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Andrei Ziemski [Adb], født 2 September 1950
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Jomfruen *Solen i 3. hus *Solen i opposition til MC *Månen i Tyren *Månen i 11. hus *Venus i Løven *Venus i 3. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 5. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 2 September 1950 kl. 0:05 i Warsaw,.

Dit soltegn er Jomfru. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Krebs, og din Måne står i Tyr.

til top

Ascendanten i Krebsen

Du er et meget følsomt menneske og meget knyttet til velkendte omgivelser. Når du møder nye mennesker, er du venlig nok, men du giver dig ikke til at tale om dine indre følelser, før du har fået et godt kendskab til personen. Men når først du har besluttet dig for at stole på et menneske, så nærer du fuldkommen tillid til vedkommende.

Det sted, hvor du bor som barn og ung, vil altid være vigtigt for dig.

Hvis du føler en indre tryghed og selvtillid, kan du være et gavmildt menneske, som altid er villigt til at give af sig selv.

På de områder, hvor du mangler selvtillid, er det et alvorligt problem. Din sensitivitet gør det svært for dig at modtage kritik eller hårde ord fra nogen, især fra dem du holder af. Når du bliver såret, trækker du dig ind i dig selv og undgår andre.

til top

Solen i Jomfruen

Du er meget omhyggelig i alt, hvad du foretager dig, og du tillægger sirlighed stor værdi. Du forventer også, at andre lever op til samme høje standard, og du bliver nemt skuffet, hvis de ikke gør det. Når du ser noget, der er forkert hos noget eller nogen, tøver du ikke med at påpege det. Men du må lære at være hensynsfuld, når du gør det, for kritik af andre skaber negative følelser.

Du er meget interesseret i at lære mest muligt om verden. I alt hvad du foretager dig, anvender du de samme normer for perfektion, som du ønsker, at også andre mennesker skal leve op til.

Du holder af at hjælpe andre, for du har det godt, når du føler, at du gør nytte. Du er i stand til at udsætte dine egne behov for at hjælpe en, du holder af, med at gøre det som han eller hun ønsker. Det vil andre mennesker respektere dig for.

Annoncering
til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Solen i opposition til MC

Du er meget optaget af din egen indre verden og i mindre grad end andre påvirket af andres idealer og forventninger.

Du er i princippet ikke optaget af at skulle udrette noget, som andre vil anse for stort eller betydningsfuldt. For dig er det vigtigt, at din personlige verden - dit hjem, din forældre og din familie - fungerer gnidningsfrit.

Du har mere brug for et trygt og stabilt hjemmeliv end de fleste andre. Uden dette vil din selvtillid og din evne til selvstændighed blive væsentligt hæmmet.

Selvagtelse er vigtigere for dig end andres agtelse.

til top

Månen i Tyren

Du holder af varmen, komforten og trygheden i velkendte omgivelser. Som det meget kærlige og hengivne menneske du er, har du også behov for kærlighed og hengivenhed fra omgivelserne.

Du er meget tålmodig og er ikke nem at ryste. Du er støttende og hjælpsom over for dem, der har brug for det.

Sommetider kan du have vanskeligt ved at komme videre. Du vægrer dig måske ved at forlade en behagelig situation og gå ud og få noget arbejde fra hånden.

Følelsesmæssigt er du meget stædig.

Du holder godt fast på dine penge og forsøger at finde måder, hvorpå du kan tjene endnu mere, ikke fordi du er selvisk, men fordi du kan lide at føle dig tryg.

til top

Månen i 11. hus

Du har et stærkt behov for venner, som støtter dig i alt, hvad du foretager dig, og som gør dig bedre tilpas ved dig selv.

Dit humør vil have en stærk indflydelse på forløbet af dine venskaber. Men pas på ikke at optræde inkonsekvent over for dine venner og gøre dem forvirrede med hensyn til dine følelser for dem.

De mål, du sætter dig i livet, vil være stærkt påvirkede af de holdninger, du lærer som ung. Pas på at du ikke låses alt for fast i dine holdninger, for det kan forhindre dig i at udnytte dine forskellige muligheder, når du bliver ældre.

til top

Venus i Løven

Du holder af mennesker, og mennesker holder også af dig. Du er meget loyal over for dine venner. Du har en stærk sans for ret og rimelighed, som du insisterer på i alle forhold. For din kærlighed at blandet kraftigt sammen med stolthed.

En anden side af dette aspekt er, at du kan finde venner, som ser godt ud på en eller anden måde. Men pas på at du ikke overser dem, der er lige så meget værd, men ikke så kendte.

I forholdet til andre må du lære at indgå kompromis i forhold til andre menneskers følelser. Du kan ikke altid få din vilje, og når du bliver ældre, vil du forstå det positive aspekt ved at give og tage. Din grundlæggende varme og venlighed vil altid gøre dig vellidt.

Annoncering
til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 2 og tolkes derfor i hus 3.

til top

Mars i Skorpionen

Du har en stærk vilje, og du lader andre vide, hvad du ønsker. Men du virker ikke specielt pågående, blot vedholdende. Hvis et andet menneske gør dig vred, farer du ikke straks i flint, men brænder langsomt og længe. Folk ved imidlertid, at du er vred, for du vil sandsynligvis fremkomme med nogle sarkastiske og bitre bemærkninger.

Men intensiteten i din vrede kan dog også, selvom den holdes inden for vesten, virke temmelig skræmmende på andre, hvis følelser måske ikke er lige så stærke som dine.

Om nødvendigt er du en fighter, selvom du ikke opsøger kampen. Men når du ender i kamp, vil du slås med krop og sjæl.

Du forholder dig meget emotionelt til omverdenen, og der er meget få ting, som du ikke reagerer på.

til top

Mars i 5. hus

Du har et stort behov for at udtrykke dig og helt åbent at være dig selv. Du fortæller, hvad du tænker, og lader alle vide, hvilket humør du er i. Af den grund har du ry for at være ærlig, om ikke ligefrem taktfuld.

Du lægger stor energi i alle dine aktiviteter, men især det, du gør for morskabs skyld. Det er svært for dig at være låst fast i noget i for lang tid, for du bliver rastløs, hvis du ikke virkelig nyder dit arbejde. Grundlæggende foretrækker du leg frem for arbejde. Men som voksen vil det måske lykkes dig at finde en karriere, som virkelig er 'sjov' for dig.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Andrei Ziemski [Adb] (mand)
født den 2. september 1950 lokaltid: 0:05
i Warsaw, Poland U.T.: 23-05
21e00, 52n15 sid. tid: 23:11:09

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Jomfru 8°55'14 i hus 3 direkte
Måne Tyr 10°22'09 i hus 11 direkte
Merkur Vægt 2°13'09 i hus 4 direkte
Venus Løve 20°00'56 slutningen af hus 2 direkte
Mars Skorpion 13°56'44 i hus 5 direkte
Jupiter Fisk 1°36'42 i hus 9 retrograd
Saturn Jomfru 20°55'16 i hus 4 direkte
Uranus Krebs 8°39'27 i hus 12 direkte
Neptun Vægt 15°43'12 i hus 4 direkte
Pluto Løve 18°29'19 i hus 2 direkte
Sand Måneknude Fisk 28°27'49 i hus 10 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 18°07'13
2.Hus Løve 3°29'32
3.Hus Løve 21°47'40
Imum Coeli Jomfru 16°43'27
5.Hus Vægt 23°32'29
6.Hus Skytte 10°23'08
Descendant Stenbuk 18°07'13
8.Hus Vandbærer 3°29'32
9.Hus Vandbærer 21°47'40
Medium Coeli Fisk 16°43'27
11.Hus Vædder 23°32'29
12.Hus Tvilling 10°23'08

Større aspekter
Sol Trigon Måne 1°27
Sol Sekstil Mars 5°02
Sol Opposition Jupiter 7°19
Sol Sekstil Uranus 0°16
Sol Opposition Medium Coeli 7°48
Måne Opposition Mars 3°35
Måne Sekstil Uranus 1°43
Måne Sekstil Ascendant 7°45
Måne Sekstil Medium Coeli 6°21
Merkur Kvinkuns Jupiter 0°36
Venus Sekstil Neptun 4°18
Venus Konjunktion Pluto 1°32
Mars Trigon Uranus 5°17
Mars Kvadrat Pluto 4°33
Mars Trigon Ascendant 4°10
Mars Trigon Medium Coeli 2°47
Saturn Sekstil Ascendant 2°48
Saturn Opposition Medium Coeli 4°12
Neptun Sekstil Pluto 2°46
Neptun Kvadrat Ascendant 2°24
Neptun Kvinkuns Medium Coeli 1°00
Pluto Kvinkuns Medium Coeli 1°46
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt