•    
  Planetpositioner
  23-Maj-2018, 10:18 UT/GMT
  Sol214'47"20n36
  Måne1827'15"7n35
  Merkur1655'40"15n22
  Venus438' 9"25n03
  Mars240' 3"21s52
  Jupiter1633'39"r15s36
  Saturn810'54"r22s18
  Uranus024'20"11n07
  Neptun1618' 3"6s16
  Pluto213'51"r21s33
  Sand Månek.823' 7"r18n10
  Chiron138'54"3n49
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for McLean Stevenson [Adb], født 14 November 1927
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tyren *Solen i Skorpionen *Solen i 7. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Månen i Løven *Månen i 4. hus *Månen i opposition til MC *Venus i Vægten *Venus i 6. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 14 November 1927 kl. 16:37 i Normal, Illinois.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tyr, og din Måne står i Løve.

til top

Ascendanten i Tyren

Du er meget rolig og velovervejet i dine handlinger. Du bryder dig ikke om at gå for hurtigt frem eller handle overilet.

Sommetider er du temmelig stædig, og jo mere andre presser på, desto mere stritter du imod.

Udadtil virker du ganske rolig og selvsikker. Du undertrykker ikke dine følelser, men dit ydre afslører dem bare ikke umiddelbart. Samtidig møder du andre med en jordnær varme og venlighed.

Du nyder komfort og de gode ting i livet.

til top

Solen i Skorpionen

Du er meget intens og har nogle særdeles stærke følelser, som du har svært ved at tale om, fordi de også er meget komplicerede. Når du mister besindelsen, bliver du ekstremt vred; heldigvis sker det ikke ret tit. Og når du er vred, har du ikke nemt ved at tilgive den person, som vakte dit raseri. Af den grund har du ambivalente følelser vedrørende mange mennesker. På den anden side er det også sådan, at når du elsker et menneske, er dine følelser også meget intense.

Du er meget sensitiv, og du bliver nemt såret følelsesmæssigt, men du løber ikke væk og gemmer dig, hvis nogen sårer dig. I stedet slår du igen og kæmper voldsomt.

Du har stor kærlighed til det mystiske og skjulte. Du ønsker også at vide, hvad der foregår i andre menneskers sind, så du bestræber dig på at lære mest muligt om den menneskelige natur.

Sommetider kan andre mennesker have svært ved at forstå dig, og af den grund knytter du ikke nemt venskabelige bånd. Men de venskaber, som du rent faktisk har, er gode og vil formentlig holde hele livet.

Annoncering
til top

Solen i 7. hus

Du har det bedst sammen med andre, enten i forbindelse med et arbejde eller blot for at have det fornøjeligt. Du er i stand til at tilpasse dine egne behov efter en anden, således at I kommer til at udgøre et par, som arbejder bedre, end I ville gøre hver for sig.

Du er meget social, og du har tidligt i livet lært at komme godt ud af det med andre. Af den grund er du i stand til at hjælpe andre som mægler i en diskussion, fordi du kan se begge sider af kontroversen.

Nogle mennesker udfolder en anden side af det 7. hus. Du kan i virkeligheden have stor lyst til at skændes og slås med andre i stedet for at forsøge at komme godt ud af det med dem. Gør det ikke til en vane, for alle bliver i sidste instans trætte af at slås.

Du bør lære at blive mere selvstændig. Og også at undlade at indgå kompromisser, som kræver, at du opgiver noget væsentligt blot for at beholde en ven.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 6 og tolkes derfor i hus 7.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Du har et stort behov for at omgås intimt med andre mennesker. Mange med dette aspekt kan lide at indlede et skænderi og endda ende i klammeri, som om de udelukkende er i stand til at finde sig selv ved hjælp af konflikter med andre. Du bør vælge at kappes med andre på en mindre voldsom måde og alligevel lære dig selv at kende ud fra, hvordan du klarer dig over for andre.

Det er dog mere sandsynligt, at du vil foretrække at arbejde tæt sammen med et andet menneske i et partnerskab. Eftersom du udtrykker dig klarere, når du er sammen med andre, er du ualmindeligt social.

til top

Månen i Løven

Du anser dig selv for betydningsfuld og ønsker at foretage dig ting, som gør andre mennesker stolte af dig. Men først og fremmest skal du selv føle stolthed.

I en gruppe vil du på enhver måde forsøge at være den, der bliver lagt mærke til. Du tager dine egne følelser meget alvorligt og er tilbøjelig til at betone eller overdrive dem, når du taler med andre.

Frem for alt har du behov for at være dig selv, og du har ikke nemt ved at optræde sådan, som andre ønsker det.

Du er følelsesmæssigt meget varm, og hvis du kan lide et menneske, lader du vedkommende det vide. Men du har også selv behov for kærlighed og hengivenhed og frem for alt bekræftelse. Jo bedre du har det med dig selv, desto mindre behov har du for at prale.

til top

Månen i 4. hus

For at være på toppen er du nødt til at have et fredeligt hjemmeliv, for det betyder følelsesmæssig tryghed for dig. Når du føler dig stærk og tryg, er du meget venlig og sensitiv over for andre menneskers følelser. Men hvis du føler dig nedtrykt eller utryg, er du tilbøjelig til at trække dig ind i din egen private verden.

Din mor er meget vigtig for dig, og du har brug for at være tæt på hende.

Du er interesseret i fortiden, og måske bliver du en ivrig studerende af historien, især historien om din egen families oprindelse og baggrund.

Annoncering
til top

Månen i opposition til MC

Du er stærkt knyttet til dit hjem og din barndom. Du ønsker at føle, at du hører til et sted og sammen med nogen, for dette tilhørsforhold indgyder dig en følelse af tryghed.

Hvis dit liv er forvirret og utrygt, mens du er ung, vil du få meget svært ved at overvinde virkningerne af dette problem, når du bliver ældre. Du vil aldrig føle, at du er 'god' nok, og dit indre vil bestandigt være i oprør og dine følelser modarbejde dig.

Men hvis dit hjemmeliv er godt og trygt, vil du vokse op og blive en varm, kærlig og gavmild person. Du vil være i stand til at udtrykke dine følelser stærkere end de fleste andre, og du vil eje en indre tryghedsfølelse, som du kan dele med andre, hvor du end kommer.

til top

Venus i Vægten

Du er et venligt, udadvendt menneske, som elsker at more sig sammen med andre. Du bryder dig ikke om at være alene, fordi du nemt kommer til at føle dig ensom. Heldigvis kan mennesker som regel lide dig, så du skulle ikke have problemer med at finde selskab. I dine bestræbelser på at få andre til at kunne lide dig bør du være dig selv og ikke forsøge at være det, som du tror, at andre mennesker søger efter.

Du holder af smukke, yndefulde genstande og fint tøj.

Muligvis bryder du dig ikke om hårdt arbejde. Men det bliver du nødt til at overvinde, efterhånden som du bliver ældre, for vi må alle imødekomme livets krav. Måske vil du forsøge at få andre til at gøre det snavsede arbejde for dig, men det ville være en meget dårlig anvendelse af denne energi. I stedet bør du bruge dit talent til at gøre livet smukt både for dig selv og for dem, der omgiver dig.

til top

Venus i 6. hus

Denne Venus-placering er sædvanligvis et tegn på et så godt helbred, at du måske ligefrem kan slippe af sted med at misbruge din krop en smule og alligevel forblive sund og rask.

Du føler, at kærlighed er en form for tjenesteydelse, og jo mere du kan gøre for et menneske, du holder af, desto bedre har du det med det. Men du har muligvis ikke helt så nemt ved til gengæld at tage imod gunstbevisninger fra andre. Måske føler du, at du ikke er værdig til andres sympati, og i så fald bør du prøve ihærdigt på at finde ud af, på hvilke områder du er god, sympatisk og værdifuld.

Denne placering kan betyde, at du, efterhånden som du bliver ældre, vil vælge en karriere inden for et Venus-domineret område, såsom underholdning, kunst eller kunsthåndværk, rådgivning eller arbejde, som indebærer skønhed eller rekreation.

til top

Mars i Skorpionen

Du har en stærk vilje, og du lader andre vide, hvad du ønsker. Men du virker ikke specielt pågående, blot vedholdende. Hvis et andet menneske gør dig vred, farer du ikke straks i flint, men brænder langsomt og længe. Folk ved imidlertid, at du er vred, for du vil sandsynligvis fremkomme med nogle sarkastiske og bitre bemærkninger.

Men intensiteten i din vrede kan dog også, selvom den holdes inden for vesten, virke temmelig skræmmende på andre, hvis følelser måske ikke er lige så stærke som dine.

Om nødvendigt er du en fighter, selvom du ikke opsøger kampen. Men når du ender i kamp, vil du slås med krop og sjæl.

Du forholder dig meget emotionelt til omverdenen, og der er meget få ting, som du ikke reagerer på.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for McLean Stevenson [Adb] (mand)
født den 14. november 1927 lokaltid: 16:37
i Normal, IL (US) U.T.: 22:37
88w59, 40n31 sid. tid: 20:13:10

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 21°33'49 slutningen af hus 6 direkte
Måne Løve 6°27'03 i hus 4 direkte
Merkur Skorpion 11°23'57 i hus 6 retrograd
Venus Vægt 5°01'18 i hus 6 direkte
Mars Skorpion 13°35'39 i hus 6 direkte
Jupiter Fisk 23°38'57 i hus 11 retrograd
Saturn Skytte 8°00'32 i hus 7 direkte
Uranus Fisk 29°45'02 i hus 11 retrograd
Neptun Løve 29°06'06 i hus 5 direkte
Pluto Krebs 17°00'44 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Tvilling 19°01'09 i hus 2 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tyr 22°08'10
2.Hus Tvilling 18°26'34
3.Hus Krebs 9°34'35
Imum Coeli Løve 1°04'05
5.Hus Løve 27°30'19
6.Hus Vægt 4°45'55
Descendant Skorpion 22°08'10
8.Hus Skytte 18°26'34
9.Hus Stenbuk 9°34'35
Medium Coeli Vandbærer 1°04'05
11.Hus Vandbærer 27°30'19
12.Hus Vædder 4°45'55

Større aspekter
Sol Konjunktion Mars 7°58
Sol Trigon Jupiter 2°05
Sol Kvadrat Neptun 7°32
Sol Trigon Pluto 4°33
Sol Opposition Ascendant 0°34
Måne Kvadrat Merkur 4°57
Måne Sekstil Venus 1°26
Måne Kvadrat Mars 7°09
Måne Trigon Saturn 1°33
Måne Trigon Uranus 6°42
Måne Opposition Medium Coeli 5°23
Merkur Konjunktion Mars 2°12
Merkur Trigon Pluto 5°37
Venus Sekstil Saturn 2°59
Venus Opposition Uranus 5°16
Venus Trigon Medium Coeli 3°57
Mars Trigon Pluto 3°25
Jupiter Sekstil Ascendant 1°31
Uranus Kvinkuns Neptun 0°39
Uranus Sekstil Medium Coeli 1°19
Neptun Kvinkuns Medium Coeli 1°58
Pluto Sekstil Ascendant 5°07
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt