•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 21:07 UT/GMT
  Sol2912'26"0n19
  Måne2744'51"6n04
  Merkur1614'53"9n04
  Venus160'25"5n27
  Mars114'59"23s30
  Jupiter232'35"r17s20
  Saturn827'17"22s17
  Uranus2649'54"9n51
  Neptun1430'32"6s56
  Pluto210'23"21s28
  Sand Månek.142'27"r16n37
  Chiron2821'19"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dave W. Cowens [Adb], født 25 Oktober 1948
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dave W.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dave W. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Det er denne ubevidste trang til uafhængighed ­ skønt han sandsynligvis ikke selv opfatter det således på dette tidlige stadium i livet ­ der viser sig i hans pludselige stemningsskift. Når Dave W. bliver større, vil det være en hjælp, hvis man opfordrer ham til at betragte

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dave W.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Med sin medfødte venlighed og finfølelse har han en indre forestilling om harmoni, som han søger bekræftelse på i den ydre verden. Når verden ikke passer til denne forestilling, vil han være tilbøjelig til at trække sig tilbage til sin fantasiverden og prøve at undgå situationer [...]

Dave W. rummer en forfinelse, der gør ham dårligt egnet til at være i en flok. Idet han kan blive meget foruroliget og skræmt af andres vrede, er han sommetider lidt for villig til at gøre andre tilpas bare for at sikre freden. Ros og smiger gør ham meget glad, mens afvisning [...]

Skjulte træk

[..] I den tidlige barndom viser hans følelser sig på helt normal måde, men efterhånden som han udvikler sin personlighed, vil han begynde at tilsløre og endog fornægte sine mere primitive følelser og behov. Men sådanne basale instinkter er ikke alene sunde og naturlige, de vil [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Reserverethed og distance virker sårende og skræmmende på ham, og det kan være nødvendigt ofte at berolige og bekræfte ham følelsesmæssigt ­ selv om han sikkert ikke åbenlyst beder om det. Han vil snarere prøve at fornemme andres behov og ved at respondere på disse forsøge [...]

[..] Ej heller bør Dave W. nogensinde manipuleres til at svigte sin kærlighed og beundring for sin far ved at blive draget med ind i en magtkamp mellem forældrene. Far og søn har behov for at få lov til at more sig og være ansvarsløse sammen, fri for dagligdagens pligter og følelsesmæssige [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt