•    
  Planetpositioner
  24-Mar-2018, 19:12 UT/GMT
  Sol45'31"1n38
  Måne64' 9"20n09
  Merkur1642' 7"r9n43
  Venus225'46"7n54
  Mars42'14"23s33
  Jupiter2250'30"r17s17
  Saturn840' 0"22s16
  Uranus275'35"9n56
  Neptun1441'22"6s52
  Pluto214'54"21s27
  Sand Månek.1341'29"16n43
  Chiron2838'54"2n36
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Al Sharpton [Adb], født 3 Oktober 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Als fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Al med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Derfor vil noget af den bedste hjælp, forældrene kan give ham i hans opvækst, være en villighed til at være åben og ærlig angående konflikter og problemer i familien. En anden meget positiv side af hans farverige og individualistiske natur er en medfødt sans for æresbegreber [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Als indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Lige fra de første måneder efter fødslen vil han give udtryk for sig selv på en stærk og direkte måde, hvadenten han er sulten, ensom, vred eller kærlig. Efterhånden som han bliver større, vil hans ærlighed og ligefremhed træde tydeligt frem i sammenligning med mere udspekulerede [...]

Når Al vil have noget, ved alle det. Han er ikke bange for lidt sund aggression og har svært ved at forstå, hvorfor han ikke skulle prøve at skaffe sig de ting, han behøver, og om nødvendigt kæmpe for dem. Han er tilbøjelig til at være meget energisk og fysisk aktiv og [...]

Skjulte træk

Skønt Al er en sund og praktisk natur, har han også mange begravede drømme og fantasier, der sommetider kan trænge ind i hans hverdagsliv og fremkalde en rastløshed og følelse af utilfredshed. Han er i det skjulte langt mere fintmærkende, modtagelig og fantasifuld, end [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han er parat til at vise sin generøsitet, varme og evne til at underholde og inspirere andre, når bare han kan være i et følelsesmæssigt klima, hvor hans behov for nye impulser og udfordringer for fantasien bliver imødekommet. Glæde og latter er livsvigtige for hans følelsesmæssige [...]

[..] Men i hans idealbillede er faderen (i det mindste engang imellem) et lysende eksempel på de mytiske begreber om ædel mandighed. Det er retsindighed og hjertets generøsitet, Al søger i sin far, og ikke nødvendigvis en konstant fysisk tilstedeværelse. Disse egenskaber afspejler [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt