•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 03:00 UT/GMT
  Sol426'20"9s53
  Måne139'52"15n33
  Merkur98'59"9s37
  Venus1512'23"7s09
  Mars1645'21"22s24
  Jupiter2254'54"17s22
  Saturn651'51"22s23
  Uranus2540'16"9n25
  Neptun1334'30"7s18
  Pluto2028'17"21s30
  Sand Månek.1447'30"r16n24
  Chiron2654'23"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for Al Sharpton [Adb], født 3 Oktober 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da du normalt ikke er bange for intensitet eller stærke oplevelser, vil nogle af de erfaringer, du gør i de kommende tolv måneder, næppe volde dig alt for mange bryderier - selvom du måske ind imellem føler, at de emotionelle udfordringer skubber dig helt ud til grænsen. Du vil sandsynligvis bruge en del tid på at koncentrere dig om forskellige relationer til andre mennesker og måske også om hjemlige og familiære spørgsmål, som du normalt måske ikke ville bryde dig om at være så kraftigt involveret [...]

Følelsesmæssige skuffelser

Chiron kvadrat Måne: Begyndelsen af juni 2016 indtil midten af februar 2019

[..] Du kan blive kritisk, krævende, irritabel, vred og måske direkte barnagtig. Men der foregår en helingsproces i dit indre, som kan øge din forståelse af dig selv og dine behov samt hjælpe dig til at blive mere tolerant og medfølende over for andre, som har [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Din store og betydningsfulde evne til at forholde dig til andre kan hjælpe dig med at indse, hvilke bånd der skal bevares. Og hvis du også kan finde modet til at give slip på de mennesker og ting, som er nødt til at forsvinde ud af dit liv, både indvendigt [...]

Brud med fortiden

Uranus kvadrat Uranus: Slutningen af april 2017 indtil midten af februar 2019

[..] Af den grund vil det gavne, hvis du kan kaste et ærligt blik på din livssituation, både personligt og i forbindelse med din verdslige målsætning, for at finde ud af på hvilke områder, du er vokset fra nogle tidligere mønstre, eller hvor du har forsøgt at leve op til [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Et åbent hjerte

Jupiter konjunktion Venus: Midten af januar 2018 indtil midten af oktober 2018

[..] Situationen kan forekomme særligt behagelig i forbindelse med dine fritidsinteresser og kreative aktiviteter, og du vil sikkert føle en tilfredshed, som kan have unddraget sig dig på andre tidspunkter i tilværelsen. Selvom der er tale om en kortvarig periode, er den [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En frihed med begrænsninger

Chiron trigon Uranus: Midten af maj 2016 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Det kan vise sig at blive en kreativ og helbredende periode, for du vil kunne definere dine idealer tydeligere og lære at leve kreativt inden for de grænser, som du ikke kan ændre. Hvis du er i stand til at acceptere afstanden mellem visionerne om en fuldkommen [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Besværliggjort kommunikation

prog. Måne opposition Merkur: Slutningen af oktober 2018 indtil midten af december 2018

[..] Intet menneske er kun én ting, og du er ingen undtagelse. I øjeblikket søger du måske nogle nye, følelsesmæssige oplevelser, som kolliderer med din forudfattede mening om, hvad livet handler om, især med hensyn til dine fritidsbeskæftigelser, interesser [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Afklaring af din tro

Chiron trigon Jupiter: Begyndelsen af maj 2016 indtil slutningen af januar 2019

[..] Du vil kunne opleve en intuitiv åbenbaring af meningen med dine oplevelser i livet og en erkendelse af, at dit liv indeholder et mønster og en kontinuitet, som du måske ikke tidligere har erkendt. Du kan blive i stand til at opfatte smertefulde hændelser som værdifulde, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion prog. Sol: Slutningen af december 2018 indtil slutningen af september 2019

[..] Men dette er blot et overfladisk udtryk for, hvad der foregår, og hvis du ikke foretager dig andet end at læne dig tilbage og glæde dig over tingenes tilstand, vil denne periode blot passere og efterlade sig et behageligt, men svagt minde. På et dybere plan vil din [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt