•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 09:16 UT/GMT
  Sol2842'58"0n31
  Måne215'57"3n50
  Merkur161'22"8n55
  Venus1523'43"5n12
  Mars058' 5"23s29
  Jupiter233'33"r17s21
  Saturn825'53"22s17
  Uranus2648'22"9n50
  Neptun1429'27"6s57
  Pluto2059'53"21s28
  Sand Månek.146'21"r16n36
  Chiron2819'33"2n29
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Umberto Agnelli [Adb], født 30 Oktober 1934
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Umbertos fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Umberto med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Hans evne til medfølelse med dem, han holder af, vil mere og mere tydeligt vise sig ved en tendens tage sig af alle ­ forældre, søskende og et hvilket som helst omstrejfende dyr, han møder på sin vej. Han har en ægte, instinktiv sympati for enhver, der har lidt overlast

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Umbertos indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hvis hele verden er en scene, som Shakespeare skrev, og alle mænd og kvinder (og børn) er skuespillere på denne scene, så ønsker Umberto at være stjernen ­ eller også hovedskurken, hvis han ikke kan få helterollen. Han vil hellere have et dårligt ry ­ som f.eks. ballademageren i [...]

[..] Når han har brug for disciplin, bør man give den med kærlighed og en forståelse for, at for Umberto er et sikkert liv slet ikke noget liv. I sit hjerte er han en lille skuespiller, og han vil nyde eventyr, myter, historier om opdagelsesrejser og spændende film, fordi han [...]

Skjulte træk

[..] Inde bag hans tilsyneladende selvoptagede optræden, gemmer sig en dyb tilknytning til og afhængighed af dem, han holder af, og han kan føle en hengivenhed, som ville gøre ham forlegen, hvis han åbent skulle vedkende sig den. Umberto er meget sammensat og er ikke altid den, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Han føler sig mest tilfreds og følelsesmæssig tryg, hvis han er i stand til at live op på andres tilværelse med sin naturlige og lyse udstråling, vitalitet og entusiasme. Derfor vil han være meget generøs og omsorgsfuld over for yngre søskende og venner, der har sat deres [...]

[..] Hvis disse områder af livet ikke tidligere har været en del af faderens livsstil, kan forholdet mellem far og søn være en god lejlighed for dem begge til at begynde at opdyrke dem. Konflikter mellem forældrene indbyrdes eller jalousi hos andre medlemmer af familien bør aldrig [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt