•    
  Planetpositioner
  21-Feb-2018, 19:32 UT/GMT
  Sol37' 6"10s22
  Måne1338'47"10n54
  Merkur641'40"10s38
  Venus1334' 5"7s48
  Mars1558'17"22s18
  Jupiter2251'19"17s21
  Saturn645'29"22s23
  Uranus2537' 7"9n24
  Neptun1331'33"7s19
  Pluto2026'12"21s31
  Sand Månek.1448'33"r16n23
  Chiron2649'59"1n55
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Februar 2018
for François Hollande [Adb], født 12 August 1954
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden for en stor del hører sammen med ideer, inspirationer og forestillinger om det, der kunne være, vil du sandsynligvis føle, at nogle af dine følelser og møder med andre i det kommende år er stimulerende, spændende og umådeligt kreative. Det betyder ikke, at du ikke vil få nogle vanskelige udfordringer og måske oplever en vis bedrøvelse eller ængstelse på grund af en atmosfære, der er gennemsyret af ustabilitet. Men hvis du er ærlig over for dig selv, vil du hilse den nedbrydning af [...]

Brud med fortiden

Uranus kvadrat Uranus: Slutningen af maj 2016 indtil slutningen af marts 2018

[..] Af den grund vil det gavne, hvis du kan kaste et ærligt blik på din livssituation, både personligt og i forbindelse med din verdslige målsætning, for at finde ud af på hvilke områder, du er vokset fra nogle tidligere mønstre, eller hvor du har forsøgt at leve op til [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du får måske mulighed for at opnå en usædvanlig grad af personlig lykke og tilfredsstillelse, selvom dette også kan indebære, at du finder ud af, hvad der gør dig ulykkelig såvel som lykkelig. Alt dette vil sandsynligvis vise sig at blive yderst positivt [...]

Bedrøvede tanker

Chiron opposition Venus: Slutningen af april 2018 indtil begyndelsen af januar 2021

[..] Du kan blive inddraget i et nyt forhold i øjeblikket. Skulle dette ske, så hold øjnene åbne. Da du sandsynligvis føler dig utilstrækkelig og usikker på dig selv, kan du blive særligt fascineret af mennesker, som selv er sårede og har brug for din støtte og omsorg. Den slags [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Kærligheden kan være byrdefuld

Saturn kvadrat Venus: Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af november 2018

[..] I løbet af denne periode kan du skabe et solidt grundlag for din følelsesmæssige fremtid, hvis du er rede til at opfatte dine oplevelser som en udfordring i stedet for blot at føle dig som et offer. Glæde og pjank kan synes at være en mangelvare i øjeblikket, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En ustabil periode

[...]

Uranus opposition Saturn: Slutningen af juni 2018 indtil begyndelsen af april 2020

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Inspirerede tanker

Jupiter trigon Uranus: Begyndelsen af februar 2018 indtil slutningen af oktober 2018

[..] Du bliver muligvis ikke ramt af et pludseligt og rystende lyn fra en klar himmel, men du vil kunne mærke, hvordan din opfattelsesevne vågner ganske blidt og giver dig mulighed for at være mere intuitiv, rummelig og nyskabende i din tankegang. Du vil sandsynligvis [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Et ønske om at gro

Jupiter kvadrat Sol: Slutningen af december 2017 indtil slutningen af september 2018

[..] Prøv at udvikle din fornemmelse af, hvad du har brug for i familien og i dine hjemlige omgivelser, inden du træffer nogle hurtige beslutninger, som kan vende op og ned på din tilværelse. Det kan blive en spændende, frodig tid fuld af muligheder. Men du kan også gå [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Tilpasningsevnens visdom

Uranus kvadrat Chiron: En transit der nærmer sig sin afslutning, fra midten af maj 2016, varer indtil midten af marts 2018

[..] Hvis du opdager nogle stærke overbevisninger og holdninger, som er styret af den slags følelsesmæssige reaktioner fra din fortid, vil du måske nu være i stand til at frigøre dig tilstrækkeligt til at slippe den gamle smerte og nærme dig livet med en mere fleksibel [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt