•    
  Planetpositioner
  21-Mar-2018, 23:49 UT/GMT
  Sol118'23"0n31
  Måne2642'45"14n33
  Merkur1650'19"9n34
  Venus1837'23"6n30
  Mars227' 4"23s31
  Jupiter2257'56"r17s19
  Saturn833' 1"22s17
  Uranus2656'35"9n53
  Neptun1435'13"6s54
  Pluto212'24"21s27
  Sand Månek.1348' 2"r16n41
  Chiron2828'52"2n32
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for François Hollande [Adb], født 12 August 1954
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Løven, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 4. hus *Solen i 4. hus *Venus i 5. hus *Saturn i 6. hus *Månen i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 12 August 1954 kl. 0:10 i Rouen, France.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Tvilling, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Løven, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Løven og Månen i Stenbukken. Nøglebegreberne til din psykiske struktur er syntese, troskab og ambition. Du må være opmærksom på mulige psykiske konflikter, for selvom du indvendigt er storsindet, er du udadtil selvisk på grund af din tørst efter magt. Månen i Stenbukken udøver en stærk indflydelse på din personlighed, og selvom du ikke er sådan indvendig, så vil andre opleve dig som forsigtig, ansvarlig, praktisk, ambitiøs og hårdtarbejdende. Du er skabt til at være forsigtig i kærlighed, selvom du indvendigt gerne ville handle mere spontant. Et andet nøglebegreb til din karakter er ejendomsfølelse, især i psykologisk forstand. Du har det bedst i en kreds, hvor du kan udfolde dine naturlige drifter i rimeligt omfang. Derfor er du bedre egnet til at lede end til at tjene. Din kamp foregår mellem dit temmelig snæversynede og selviske livssyn og dine mere ægte spontane og lidenskabelige følelser. Hvis du er i stand til at afbalancere disse temperamentsforskelle, vil livet føles nemmere, og du vil have lettere ved at få succes.

til top

Ascendanten i Tvillingerne, Merkur i 4. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg tegnet Tvillingerne op i horisonten. Dets hersker, Merkur, står i 4. hus.

Dit opstigende tegn og placeringen af tegnets hersker giver nogle generelle oplysninger vedrørende de overordnede tendenser i din kurs i livet og supplerer de oplysninger vedrørende dit temperament, som tidligere er blevet anført i forbindelse med placeringerne af Solen og Månen.

Tvillingerne er det tredje tegn i Dyrekredsen, og blandt dets vigtigste psykologiske indvirkninger på livet optræder følgende: intellektuelle aktiviteter, humanisme og en afsky for vold, en konstant tvivl vedrørende mentale begreber, tøven og akademiske interesser.

Mennesker, hvis Ascendant-tegn er Tvillingerne, virker sædvanligvis elegante, slanke, udtryksfulde og har et meget medmenneskelige ansigtsudtryk. Det er personer med visse litterære tilbøjeligheder, de har håndelag for manuelt arbejde og håndværk, er lærenemme, kompetente, vittige, opfindsomme og meget nysgerrige og spidsfindige.

En Tvillinge-Ascendant vil altid udmærke sig ved sin mundtlige og skriftlige veltalenhed, sin travle hverdag og bestandigt manglende evne til at realisere hurtige og bevidste beslutninger. Som Tvilling bør du forsøge at kompensere for din tøven ved hjælp af din hurtige tankegang.

Din indstilling over for livets hændelser vil være venlig og generøs (inden for visse grænser), men ikke altid heldig på grund af for stor vaklen i situationer, som kræver en beslutning. Du besidder evnen til at stige opad i livet med udgangspunkt i dine egne intellektuelle evner.

Din tankegang er åben og generøs, og dit intellekt fungerer selvstændigt; men ved mange lejligheder vil din dømmekraft være "fordrejet". Du bør begrænse antallet af nytteløse diskussioner, stridigheder og ugunstige skænderier, da disse udgør dine værste fjender.

For at få succes bør du betone dine litterære og videnskabelige studier, give dit strålende intellekt frie tøjler i de rigtige situationer og bruge din medfødte flid til at skrive, rejse, kommunikere og analysere mennesker. Inden for alle disse aktiviteter vil du kunne yde dit bedste.

Annoncering
Merkur, som styrer dit liv, står i 4. hus. Dette tyder på et liv, som er stærkt centreret om og knyttet til familie og hjem. Det er meget sandsynligt, at du enten vil udvikle en forretning sammen med slægtninge, eller at dit eget hjem vil komme til at tjene som hovedkvarter for kommerciel aktivitet.

Merkurs placering giver også en vis usikkerhed med hensyn til materielle situationer i livet. Der kan forekomme mange flytninger på grund af forhold forbundet med forretninger.

til top

Solen i 4. hus

Solen stod i dit 4. hus ved fødslen. Dette er et tegn på, at din families navn og affærer og andre hjemlige forhold er af den yderste vigtighed i dit liv.

Solen giver ære, stolthed og berømmelse til alt det, der kommer under dens indflydelse, og det er et tegn på, at problemet med denne indflydelse på dette sted er, at du ikke kan opnå en ordentlig, synlig succes, før du er godt på den anden side af den modne alder. Du synes at være meget knyttet til dine forældre.

Du tror på, at du bør "herske" i dit eget hjem, og følelsen af privatliv er stærkt udviklet i din natur.

Som livet går, vil du få nogle oplysende indsigter, som vil forbinde din individualitet med bestemte racemæssige og familiebetonede elementer. Undersøg disse. Så vil du måske opdage karakteren af den spirituelle mission, som skæbnen afkræver dig.

til top

Venus i 5. hus

Venus stod i dit 5. hus ved fødslen. Ved første øjekast peger dette på nogle rige, intense og behagelige følelsesmæssige begivenheder, som vil berige din psykiske natur. Du er et menneske, som kan anses for at have held i kærlighed og for at være meget succesrig. Selvom Venus giver dig en grundlæggende evne til at opnå fuld nydelse gennem kærlighed og følelsesmæssigt engagement, kan den også tyde på en tendens til at være en anelse ubestandig, omskiftelig og foranderlig i forbindelse med kærlighed. Selvom du er i stand til at elske intenst og hengivent, har du en tendens til at miste interessen efter nogen tid. Det ville tjene dig bedre, hvis du kunne udøve en vis kontrol over dit brede spand af interesser.

til top

Saturn i 6. hus

Saturn stod i dit 6. hus ved fødslen. Det er en meget trofast placering. Den tyder på, at du vil opfylde din skæbne ved at overvinde de ting, som forhindrer, at du får succes på dit arbejde.

I almindelighed kan din arbejdsmæssige orientering og dit almene helbred til tider have det svært, men du ejer tilstrækkelig viljestyrke og stamina til at få mest muligt ud af situationen. Selvom du skulle få problemer på dit arbejde eller bliver bekymret over dit forhold til dine underordnede eller kolleger, kan du bevise din pålidelighed ved at gøre din pligt og påtage dig et ansvar for den generelle arbejdsproces. Hovedparten af de mere uheldige omstændigheder bør betragtes som afprøvninger af din karakter, og hvis du betragter dem sådan, kan du opnå en stor, psykisk berigelse i kraft af denne viden og af dine smertelige oplevelser.

til top

Månen i 9. hus

Månen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit højere sind rummer evnen til på sagkyndig vis at reflektere over læresætningerne i den ophøjede kundskab, som du måtte modtage i løbet af dit liv. Du vil også være i stand til hurtigt at omstille dig til forskellige vilkår.

Du er begavet med en klog og opfindsom forestillingsevne og et sind, som er modtageligt over for idealer, højere tænkning og måske endda metafysiske emner.

Gennem hele livet vil du kunne løse mange kritiske situationer ved hjælp af din sindrige og opfindsomme tankegang, som indeholder et væld af nye, humanistiske planer og ideer.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for François Hollande [Adb] (mand)
født den 12. august 1954 lokaltid: 0:10
i Rouen, F U.T.: 23-10
1e05, 49n26 sid. tid: 20:33:50

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 18°43'24 i hus 4 direkte
Måne Stenbuk 17°29'48 i hus 9 direkte
Merkur Løve 8°17'29 i hus 4 direkte
Venus Vægt 3°12'09 i hus 5 direkte
Mars Skytte 26°49'09 i hus 7 direkte
Jupiter Krebs 17°42'13 i hus 3 direkte
Saturn Skorpion 3°42'02 i hus 6 direkte
Uranus Krebs 24°56'36 i hus 3 direkte
Neptun Vægt 23°39'37 i hus 6 direkte
Pluto Løve 24°29'01 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 14°28'01 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 7°48'52
2.Hus Tvilling 28°50'56
3.Hus Krebs 16°39'08
Imum Coeli Løve 6°04'52
5.Hus Jomfru 2°13'53
6.Hus Vægt 13°50'14
Descendant Skytte 7°48'52
8.Hus Skytte 28°50'56
9.Hus Stenbuk 16°39'08
Medium Coeli Vandbærer 6°04'52
11.Hus Fisk 2°13'53
12.Hus Vædder 13°50'14

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 1°14
Sol Sekstil Neptun 4°56
Sol Konjunktion Pluto 5°46
Måne Opposition Jupiter 0°12
Måne Opposition Uranus 7°27
Måne Kvadrat Neptun 6°10
Merkur Sekstil Venus 5°05
Merkur Kvadrat Saturn 4°35
Merkur Sekstil Ascendant 0°29
Venus Trigon Ascendant 4°37
Mars Kvinkuns Uranus 1°53
Mars Sekstil Neptun 3°10
Mars Trigon Pluto 2°20
Jupiter Kvadrat Neptun 5°57
Uranus Kvadrat Neptun 1°17
Neptun Sekstil Pluto 0°49
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt