•    
  Planetpositioner
  21-Jan-2018, 01:23 UT/GMT
  Sol056'35"19s57
  Måne1448'48"8s25
  Merkur1353' 3"23s26
  Venus345'13"20s24
  Mars2637'22"18s40
  Jupiter1957'32"16s41
  Saturn340'31"22s30
  Uranus2443' 3"9n03
  Neptun1225'45"7s44
  Pluto1927'36"21s36
  Sand Månek.1456' 5"16n21
  Chiron2517'15"1n24
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for François Hollande [Adb], født 12 August 1954
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Tvillingerne *Solen i Løven *Solen i 4. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 9. hus *Venus i Vægten *Venus i 5. hus *Mars i Skytten *Mars i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 12 August 1954 kl. 0:10 i Rouen, France.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Tvilling, og din Måne står i Stenbuk.

til top

Ascendanten i Tvillingerne

Du er et meget aktivt menneske, som kan lide at komme omkring, at møde andre mennesker og få så mange forskellige oplevelser som muligt.

Du kan lide at kommunikere med andre, og faktisk kan du måske have svært ved at tie stille, når du skal. Sommetider antager det form af et skrivetalent eller en glæde ved bøger, hvad som helst der holder tankerne beskæftigede.

Du vil altid virke yngre, end du er, og endnu vigtigere, du vil altid være åben over for nye ideer og oplevelser.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

til top

Solen i 4. hus

Varmen og trygheden i dit hjem er meget vigtig for dig, for du har brug for at vide, at du har et sted at trække dig tilbage til. Dine forældre er meget betydningsfulde i dit liv, og deres indstilling vil have en kolossal indvirkning på dig.

Du er sandsynligvis en stille person med stærke følelser og emotioner, og du holder dig meget for dig selv. Men du er ikke egentlig svag eller sky, for du samler kræfter ved at vende dig indad.

Selvom du skulle opleve en rimelig grad af succes, når du bliver ældre, vil du ikke være særlig interesseret i at være berømt. Du er langt mere optaget af at leve op til dine egne indre normer og have en givtig personlig tilværelse.

Når du har det godt og er sikker på dig selv, ynder du at lukke mennesker ind i dit hjem og dele dit gode humør med dem.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 9. hus

Du er altid rastløs og på udkig efter nye oplevelser. Senere i livet vil du muligvis rejse meget for at opleve mest muligt af verden.

Men dit syn på omverdenen er stærkt farvet af dine følelser, og din tankegang er måske ikke ganske objektiv og klar.

Månen indikerer, at du virkelig holder fast ved alt, hvad du lærer, så du bør være forsigtig med, hvad du lærer. Hvis du har et ønske om virkelig at se verden, så prøv at lade være med at lade dig begrænse af de forestillinger, som du bringer med dig fra din tidligste barndom.

til top

Venus i Vægten

Du er et venligt, udadvendt menneske, som elsker at more sig sammen med andre. Du bryder dig ikke om at være alene, fordi du nemt kommer til at føle dig ensom. Heldigvis kan mennesker som regel lide dig, så du skulle ikke have problemer med at finde selskab. I dine bestræbelser på at få andre til at kunne lide dig bør du være dig selv og ikke forsøge at være det, som du tror, at andre mennesker søger efter.

Du holder af smukke, yndefulde genstande og fint tøj.

Muligvis bryder du dig ikke om hårdt arbejde. Men det bliver du nødt til at overvinde, efterhånden som du bliver ældre, for vi må alle imødekomme livets krav. Måske vil du forsøge at få andre til at gøre det snavsede arbejde for dig, men det ville være en meget dårlig anvendelse af denne energi. I stedet bør du bruge dit talent til at gøre livet smukt både for dig selv og for dem, der omgiver dig.

til top

Venus i 5. hus

Du nyder morskab og fornøjelige stunder, især hvis du ikke behøver at bruge en masse fysisk energi. Du holder af aktiviteter, hvor du kan forkæle sanserne og have det godt. Når du bliver ældre, vil du blive usædvanligt tiltrukket af dine potentielle kærlighedspartnere. Hvis du har kunstneriske evner, kan denne placering hjælpe dig med at udtrykke dig kreativt.

til top

Mars i Skytten

Dine handlinger er motiverede af dine idealer. Du er villig til at arbejde hårdt for at forbedre verden i overensstemmelse med dine idealer og mindre optaget af at få din vilje. Hvis du arbejder sammen med andre, ønsker du at befinde dig i forreste linje, hvor handlingen foregår.

At være udendørs giver dig en følelse af frihed og giver en god kanal for din rigelige, fysiske energi. Denne frihedsfølelse er meget vigtig for dig. Du vil gøre oprør imod alle former for restriktioner.

Du har en stærk retfærdighedssans og er ikke villig til at se nogen blive behandlet uretfærdigt.

til top

Mars i 7. hus

Hvis du ønsker at komme godt ud af det med andre, må du lære at gå på kompromis. Du er tilbøjelig til hele tiden at ville have din vilje, og det skaber uoverensstemmelser og endda stridigheder.

Prøv på ikke altid at se dig selv som værende i opposition til andre. Hvis du virkelig føler, at du må opgive mere, end du får igen, når du samarbejder med nogen, så vil det være bedre for dig at arbejde alene.

Hvis du nyder at arbejde sammen med en anden, så vil du kunne arbejdere mere end så godt som alle andre mennesker. Så længe du tror på, at du kan nå dit mål gennem samarbejde, vil du afgjort få succes.

Det er vigtigt at lære denne lektie nu, for ellers kan denne placering indikere et vanskeligt ægteskab, fordi du ikke er i stand til at samarbejde tilstrækkeligt til at skabe et reelt makkerskab.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for François Hollande [Adb] (mand)
født den 12. august 1954 lokaltid: 0:10
i Rouen, F U.T.: 23-10
1e05, 49n26 sid. tid: 20:33:50

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 18°43'24 i hus 4 direkte
Måne Stenbuk 17°29'48 i hus 9 direkte
Merkur Løve 8°17'29 i hus 4 direkte
Venus Vægt 3°12'09 i hus 5 direkte
Mars Skytte 26°49'09 i hus 7 direkte
Jupiter Krebs 17°42'13 i hus 3 direkte
Saturn Skorpion 3°42'02 i hus 6 direkte
Uranus Krebs 24°56'36 i hus 3 direkte
Neptun Vægt 23°39'37 i hus 6 direkte
Pluto Løve 24°29'01 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 14°28'01 i hus 8 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Tvilling 7°48'52
2.Hus Tvilling 28°50'56
3.Hus Krebs 16°39'08
Imum Coeli Løve 6°04'52
5.Hus Jomfru 2°13'53
6.Hus Vægt 13°50'14
Descendant Skytte 7°48'52
8.Hus Skytte 28°50'56
9.Hus Stenbuk 16°39'08
Medium Coeli Vandbærer 6°04'52
11.Hus Fisk 2°13'53
12.Hus Vædder 13°50'14

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 1°14
Sol Sekstil Neptun 4°56
Sol Konjunktion Pluto 5°46
Måne Opposition Jupiter 0°12
Måne Opposition Uranus 7°27
Måne Kvadrat Neptun 6°10
Merkur Sekstil Venus 5°05
Merkur Kvadrat Saturn 4°35
Merkur Sekstil Ascendant 0°29
Merkur Opposition Medium Coeli 2°13
Venus Trigon Ascendant 4°37
Venus Trigon Medium Coeli 2°53
Mars Kvinkuns Uranus 1°53
Mars Sekstil Neptun 3°10
Mars Trigon Pluto 2°20
Jupiter Kvadrat Neptun 5°57
Saturn Kvadrat Medium Coeli 2°23
Uranus Kvadrat Neptun 1°17
Neptun Sekstil Pluto 0°49
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt