•    
  Actuele planetaire posities
  22-maa-2018, 03:43 UT/GMT
  Zon128' 4"0n35
  Maan2858' 8"15n05
  Mercurius1651'32"9n35
  Venus1849'27"6n35
  Mars232'36"23s31
  Jupiter2257'33"r17s19
  Saturnus833'26"22s17
  Uranus2657' 6"9n53
  Neptunus1435'34"6s54
  Pluto212'33"21s27
  Ware Knoop1347'13"r16n41
  Cheiron2829'27"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Susan Sarandon [Adb], geboren op 4 oktober 1946
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Steenbok Ascendant *Zon in Weegschaal *Zon in het Achtste Huis *Maan in Steenbok *Maan in het Twaalfde Huis *Maan Conjunct Ascendant *Venus in Schorpioen *Venus in het Tiende Huis *Venus Conjunct Midhemel *Mars in Schorpioen *Mars in het Negende Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 4 oktober 1946 om 14:25 in New York, New York.

Je zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Steenbok en je Maan staat ook in Steenbok.

naar boven

Steenbok Ascendant

Als praktisch mens ben je nuchter en gereserveerd, maar ook ambitieus. Je wilt iets bereiken in deze wereld en bent bereid je daarvoor serieus in te zetten.

Je kunt je niet gemakkelijk ontspannen en naarmate je ouder wordt, zal dat probleem alleen maar groter worden, dus oefen daar nu al in.

Je ouders zijn heel belangrijk voor je, vooral je vader. Een goede relatie met hem brengt het beste in je naar boven. Ondanks de verlegenheid hebben mensen met een Steenbok Ascendant een heel goed gevoel voor humor, ze kunnen heel goed om zichzelf lachen.

naar boven

Zon in Weegschaal

Je bent hartelijk, affectief en graag onder de mensen. Daardoor blijf je niet onopgemerkt op de achtergrond, al ben je niet opdringerig. Je bent behoorlijk wilskrachtig en vaak degene in een groep die zorgt dat er iets gebeurt.

Je geniet van mooie dingen en hebt een hekel aan alles wat lelijk is. Je liefde voor schoonheid betreft niet alleen jezelf. Je houdt van mooie huizen en interieurs, een lieflijk landschap, kunst en muziek. Daarvoor ontwikkel je een opvallend goede smaak.

Wanneer je een beslissing moet nemen, valt het je vaak moeilijk om een knoop door te hakken. Dat komt omdat je oog hebt voor meerdere kanten van een onderwerp en daardoor moeilijk een keuze maakt. Jouw gave om tegengestelde kanten te begrijpen maakt je een uitstekende bemiddelaar wanneer anderen een meningsverschil hebben. Jij kunt hen ook beide kanten laten zien.

Adverteren
naar boven

Zon in het Achtste Huis

Als serieus mens weet je dat je veel belangrijke veranderingen moet ondergaan om te kunnen groeien. Mysteries en de intense aspecten van het bestaan oefenen veel aantrekkingskracht op je uit.

In je jonge jaren heb je moeite om te onderscheiden wat van jou is en wat bij anderen hoort. Als volwassene heb je kans om carrière te maken in de sfeer van onderzoek, beheer of herstel, vooral van eigendommen of geld van andere mensen. Heb je de lessen in je jeugd begrepen, dan toon je uitzonderlijk verantwoordelijkheidsgevoel wat betreft de zorg voor bezittingen - zowel die van jou als van anderen.

naar boven

Maan in Steenbok

Je bent serieus en een beetje verlegen. Je wilt graag iets presteren en dingen voor elkaar krijgen, want het geeft je een goed gevoel te bedenken dat je iets zinvols hebt gedaan.

Je kunt niet gemakkelijk met gevoelens omgaan. Het zijn vreemde sensaties voor je en lijken niet bij je te passen. Ze vormen eerder een bron van moeilijkheden dan van plezier. Je laat je gevoel niet gemakkelijk zien, maar toch heb je net zoveel behoefte aan liefde als iemand anders.

Je bent heel praktisch en ambitieus. Wanneer je ouder wordt zul je een belangrijke positie in de wereld willen bereiken en hard werken om in je beroep succesvol te zijn.

Een van de lessen die je moet leren is niet zo hard te zijn voor jezelf.

Onthoud dat je behoefte aan troost, veiligheid en liefde oprecht zijn en dat je er niet gelukkig van wordt als je die alsmaar opzijschuift.

naar boven

Maan in het Twaalfde Huis

Je weigert je emoties te delen met anderen omdat je het gevoel hebt dat zij je niet zullen begrijpen of geen hoge dunk van je hebben. Vaak heb je het idee dat niemand jouw ware aard ziet, maar dat is niet zo.

Je hebt veel behoefte aan emotionele zekerheid, maar die krijg je niet constant. Al is het moeilijk voor je om mensen te vertrouwen op emotioneel niveau, toch help je anderen graag. Je doet het wellicht voorkomen alsof je niet echt gul en hulpvaardig bent, maar dat ben je wel.

Vaak geeft deze stand aan dat je graag fantaseert en regelmatig opgaat in dagdromen.

naar boven

Maan Conjunct Ascendant

Je maakt voornamelijk door je emotionele reacties indruk op anderen.

Je straalt een soort eerlijkheid uit die anderen waarderen. Je leeft met anderen mee en daardoor krijg je sympathieke reacties terug. Wanneer je ouder wordt, zul je in staat zijn om de gevoelens van een groot publiek aan te spreken omdat je het gevoel weet over te brengen dat je een van hen bent.

Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt heel goed met vrouwen opschieten; die zullen je zo nu en dan ook veel geluk brengen.

Zelfs in je jeugd beleef je al plezier aan zorgen voor anderen en je medemensen een dienst bewijzen. De kans bestaat wel dat je emotioneel veeleisend wordt ten aanzien van de mensen die je helpt. Probeer niet te bezitterig te zijn ten opzichte van je vrienden.

Het is belangrijk dat je opgroeit in een vredige, serene omgeving.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

Adverteren
naar boven

Venus in het Tiende Huis

Dit betekent meestal dat je een warme relatie met je vader hebt, of met je moeder als die een vaderlijke rol speelt in je bestaan. Hoe het ook zij, een van je ouders leert je op zo'n warme en liefdevolle wijze kennismaken met de wereld dat die voor jou wonderschoon, vriendelijk en aangenaam is.

Wanneer je ouder wordt zal de carrière die je kiest deze liefdevolle, luchtige kijk op de wereld weerspiegelen. Ben je ook serieus ingesteld, dan kan het zijn dat je in je carrière op een of andere manier creatief bent, of met mensen werkt. Dat gaat je goed af, want je bent van nature artistiek en diplomatisch.

naar boven

Venus Conjunct Midhemel

Op z'n best betekent deze stand dat je liefde en aandacht voor anderen hebt, maar tegelijkertijd ga je je eigen gang en trek je vooral mensen aan die je kunnen bijhouden.

Je hebt een scherp oog voor en kunt intens genieten van schoonheid en die weet je dagelijks om je heen te creëren.

Je bent uit op vrede en harmonie en kunt heel goed met anderen overweg. De sleutel van jouw talent ligt in trouw aan jezelf en eerlijkheid naar anderen. Je diplomatieke aanleg kun je later in je beroep gebruiken.

Wat voor carrière je ook kiest, je talent om gemakkelijk met mensen om te gaan zal een belangrijk onderdeel van je succes zijn.

naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Negende Huis

Je bent zeer gehecht aan je eigen kijk en als je wordt uitgedaagd knok je voor je eigen mening. Je vecht waarschijnlijk eerder voor een ideaal dan voor jezelf. Van de ene kant kun je wat je opvattingen betreft vrij eigengereid en fanatiek zijn, maar je bent ook heel moedig als je de rechten verdedigt van mensen die onrechtvaardig zijn behandeld.

Je wordt niet alleen mentaal erdoor geraakt, je hebt fanatieke overtuigingen. Probeer niet zo verstrikt te raken in je eigen mening dat je die van een ander niet eens meer wilt overwegen.

Naarmate je ouder wordt zul je willen reizen en heel wat van de wereld zien, wat een uitstekende ervaring voor je is.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Susan Sarandon [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 4 oktober 1946 kloktijd: 14:25
in New York, NY (US) U.T: 19:25
74w00, 40n43 sterrentijd: 15:20:30

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 10°57'41 in huis 8 direct
Maan Steenbok 26°24'36 in huis 12 direct
Mercurius Weegschaal 25°16'57 in huis 9 direct
Venus Schorpioen 23°38'30 in huis 10 direct
Mars Schorpioen 6°52'37 in huis 9 direct
Jupiter Schorpioen 1°56'41 in huis 9 direct
Saturnus Leeuw 6°56'11 in huis 7 direct
Uranus Tweelingen 21°46'44 in huis 5 retrograde
Neptunus Weegschaal 8°27'34 in huis 8 direct
Pluto Leeuw 12°59'14 in huis 7 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 13°58'54 eind van huis 4 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Steenbok 29°25'39
2de huis Vissen 15°45'16
3de huis Ram 24°44'09
Imum Coeli Stier 22°32'05
5de huis Tweelingen 14°28'16
6de huis Kreeft 5°07'45
Descendant Kreeft 29°25'39
8ste huis Maagd 15°45'16
9de huis Weegschaal 24°44'09
Medium Coeli Schorpioen 22°32'05
11de huis Boogschutter 14°28'16
12de huis Steenbok 5°07'45

Majeure aspecten
Zon Sextiel Saturnus 4°01
Zon Conjunct Neptunus 2°30
Zon Sextiel Pluto 2°02
Maan Vierkant Mercurius 1°08
Maan Sextiel Venus 2°46
Maan Vierkant Jupiter 5°32
Maan Conjunct Ascendant 3°01
Maan Sextiel Midhemel 3°53
Mercurius Driehoek Uranus 3°30
Mercurius Vierkant Ascendant 4°09
Venus Inconjunct Uranus 1°52
Venus Sextiel Ascendant 5°47
Venus Conjunct Midhemel 1°06
Mars Conjunct Jupiter 4°56
Mars Vierkant Saturnus 0°04
Jupiter Vierkant Saturnus 5°00
Jupiter Vierkant Ascendant 2°31
Saturnus Sextiel Neptunus 1°31
Uranus Inconjunct Midhemel 0°45
Neptunus Sextiel Pluto 4°32
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst