•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 07:13 UT/GMT
  Sol436'57"9s49
  Måne46'39"16n05
  Merkur928'48"9s28
  Venus1525'33"7s04
  Mars1651'39"22s25
  Jupiter2255'21"17s22
  Saturn652'42"22s23
  Uranus2540'42"9n25
  Neptun1334'54"7s17
  Pluto2028'33"21s30
  Sand Månek.1447'29"r16n24
  Chiron2654'58"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Eugene Cosserat [Adb], født 4 Marts 1866
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Fiskene *Solen i 12. hus *Månen i Vægten *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Fiskene *Venus i 12. hus *Mars i Vandbæreren *Mars i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 4 Marts 1866 kl. 7:30 i Amiens,.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vædder, og din Måne står i Vægt.

til top

Ascendanten i Vædderen

Du er en fri ånd, som kan lide at gøre tingene på din egen måde og være først, når dette er muligt. Du forsøger altid at handle energisk, aktivt og selvhævdende.

Du kan lide at konkurrere med andre. Samarbejde kan til tider være et problem, fordi du er så selvstændig.

Andre vil kunne lide dig for den positive energi, du udstråler. Samtidig kan din tankeløse holdning til dine egne følelser gøre det svært for dig at finde sympati, når du virkelig har brug for det.

Du har tendens til at være forhastet og impulsiv, idet du handler først og tænker bagefter. Lær at give dine handlinger lidt større omtanke.

Du vil kæmpe for de ting, du tror på, så det er vigtigt, at du grundigt overvejer, hvad du tror på, så din energi går til en god sag.

til top

Solen i Fiskene

Du er et meget sensitiv og følsomt menneske, som hurtigt fornemmer stemninger og følelser hos andre mennesker og gør dem til dine egne. Dette træk gør det meget nemt for andre at komme til at såre dig følelsesmæssigt. Fordi du ejer evnen til at sætte dig i en andens sted, har du en usædvanlig god fornemmelse af andre menneskers behov. Når der er mulighed for det, forsøger du at hjælpe andre, fordi det også betyder, at du får det godt med dig selv.

Du holder meget ofte af at fortrække ind i din egen private fantasiverden og tænke på ting, som udelukkende betyder noget for dig. Men lad være med at tilbringe så meget tid derinde, at du mister fornemmelsen af, hvad der foregår ude i virkeligheden.

Du er muligvis lidt sky, fordi du føler, at du må kunne stole på mennesker, før du for alvor åbner dig for dem. Men selvom du er sky, så har du brug for andre, for uden dem føler du dig ensom, selv i din egen private verden.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Som det sky menneske du er, foretrækker du at holde dig i baggrunden, så vidt dette er muligt; faktisk kan du godt lide at gemme dig.

Du har større medfølelse med andre mennesker end de fleste andre unge. Du elsker mysterier og hemmeligheder, forestillinger og fantasier.

Måske havde du en ekstremt smertefuld oplevelse som barn. Er dette tilfældet, så tænker du måske, at det var en straf på grund af noget, du havde gjort, og du er muligvis bange for, at det skal ske igen. Men det, der skete, var faktisk et uheld, som ingen kan klandres for. Du er ikke et dårligt menneske, og der er ingen grund til, at det skal ske igen.

Når du bliver voksen, vil du muligvis opnå en usædvanlig grad af indsigt i det overnaturlige.

Dette at stille sig op foran et publikum vil sikkert aldrig blive nemt for dig, selvom du godt kan lære at gøre det, hvis du virkelig ønsker det.

til top

Månen i Vægten

Du holder af, at livet er smukt, og foretrækker at lade være med at tænke på ting, som ikke er behagelige. Du er kærlig, varm og venlig, men du kan overse fejl hos andre, som du burde være opmærksom på. Du er en fredselskende person og bryder dig ikke om at indlede stridigheder med nogen.

Du kan vældig godt lide at være sammen med en gruppe af venner, hvor du kan tale med alle og være venlig over for alle. Men når der er et stykke arbejde, der skal gøres, vil du muligvis forsøge at snakke dig fra det eller få en anden til at gøre det. Alligevel vil folk kunne lide dig, ikke for den charme du bruger til at komme ud af vanskelighederne, men for din faktiske tiltrækningskraft. For du er virkelig et venligt og kærligt menneske, og du bør forsøge at udvikle denne side af dig selv.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

til top

Venus i Fiskene

Som den drømmende og fantasifulde person du er, holder du af bøger, som appellerer til din romantiske sans for eventyr. Ofte virker dine private fantasier langt mere interessante og smukkere end virkeligheden, men du bliver nødt til at lære også at håndtere virkelighedens verden.

Det positive ved dette er, at du har en meget kreativ fantasi, som kan være særdeles nyttig ved alle former for kunstnerisk arbejde eller design.

Du er meget uselvisk over for mennesker, som du holder af. Du ønsker det bedste for dem og vil give af dig selv, når som helst en ven har brug for hjælp. Dit eneste problem er, at du måske bruger en masse energi og opmærksomhed på mennesker, som ikke rigtig er det værd. Det ville være godt, om du kunne være en smule mere omhyggelig, når du vælger dine venner.

Annoncering
til top

Venus i 12. hus

Du er sandsynligvis ret sky og reserveret med hensyn til at vise dine kærlige følelser. Det betyder ikke, at du er ukærlig, for du kan være ganske venlig og hengiven over for andre, hvis du stoler på dem. Men generthed kan afholde dig fra mange gavnlige relationer, fordi du ikke er i stand til at lære andre at kende, som er lige så generte som du selv. Og de er måske de eneste, som virkelig forstår din sensitivitet. Prøv at være lidt mere udadvendt, så du kan komme til at indlede venskaber med mennesker, som du tiltrækkes af.

Positivt set betyder denne placering, at du kan være meget givende over for de mennesker, som du holder af. Til tider kan du endda give efter på tidspunkter, hvor du burde forsvare dine egne holdninger, blot for at bevare et venskab.

til top

Mars i Vandbæreren

I stedet for at arbejde efter et fastlagt mønster ønsker du at finde din egen måde at gøre tingene på, som du håber vil være bedre. Som følge heraf er du ganske opfindsom og original.

Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive optaget af det, der er godt for samfundet i bredere forstand. Du er fuldstændig i stand til at rette din indsats imod nogle mål, som ikke vil gavne dig personligt, men som vil gavne andre. Selv som ung vil du hade autoriteter.

Hvis du er overbevist om betydningen af en sag, arbejder du bedre i en gruppe end alene.

til top

Mars i 11. hus

Du kan godt lide at omgås mennesker, som er aktive, livlige og uafhængige. Du elsker at arbejde hårdt og at udveksle meget aktivt med dine venner.

Det er meget vigtigt for dig at være sammen med mennesker, hvis målsætning ligner din egen, for du tror meget stærkt på dine egne meninger og vil ivrigt forsvare dem mod alle, der udfordrer dem.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Eugene Cosserat [Adb] (mand)
født den 4. marts 1866 lokaltid: 7:30
i Amiens, France U.T.: 07:20:48
2e18, 49n54 sid. tid: 18:17:19

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 13°31'45 i hus 12 direkte
Måne Vægt 15°10'21 i hus 7 direkte
Merkur Fisk 16°11'08 i hus 12 direkte
Venus Fisk 15°03'56 i hus 12 direkte
Mars Vandbærer 12°56'56 i hus 11 direkte
Jupiter Stenbuk 24°02'22 i hus 11 direkte
Saturn Skorpion 12°11'50 i hus 7 retrograd
Uranus Tvilling 29°50'37 i hus 3 stationær (D)
Neptun Vædder 9°15'53 slutningen af hus 12 direkte
Pluto Tyr 12°30'03 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Vægt 11°57'20 i hus 7 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 9°41'15
2.Hus Tyr 22°11'13
3.Hus Tvilling 15°28'55
Imum Coeli Krebs 3°58'19
5.Hus Krebs 23°12'40
6.Hus Løve 19°34'44
Descendant Vægt 9°41'15
8.Hus Skorpion 22°11'13
9.Hus Skytte 15°28'55
Medium Coeli Stenbuk 3°58'19
11.Hus Stenbuk 23°12'40
12.Hus Vandbærer 19°34'44

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 1°39
Sol Konjunktion Merkur 2°39
Sol Konjunktion Venus 1°32
Sol Trigon Saturn 1°20
Sol Sekstil Pluto 1°02
Måne Kvinkuns Merkur 1°01
Måne Kvinkuns Venus 0°06
Måne Trigon Mars 2°13
Måne Opposition Neptun 5°54
Måne Kvinkuns Pluto 2°40
Måne Opposition Ascendant 5°29
Merkur Konjunktion Venus 1°07
Merkur Trigon Saturn 3°59
Merkur Sekstil Pluto 3°41
Venus Trigon Saturn 2°52
Venus Sekstil Pluto 2°34
Mars Kvadrat Saturn 0°45
Mars Sekstil Neptun 3°41
Mars Kvadrat Pluto 0°27
Mars Sekstil Ascendant 3°16
Saturn Kvinkuns Neptun 2°56
Saturn Opposition Pluto 0°18
Saturn Kvinkuns Ascendant 2°31
Uranus Opposition Medium Coeli 4°08
Neptun Konjunktion Ascendant 0°25
Neptun Kvadrat Medium Coeli 5°18
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt