•    
  Planetpositioner
  24-Jan-2018, 09:00 UT/GMT
  Sol419' 6"19s11
  Måne2724' 1"5n50
  Merkur1850'25"23s11
  Venus755'21"19s27
  Mars2840' 6"19s09
  Jupiter2022'49"16s47
  Saturn42' 5"22s30
  Uranus2446'30"9n05
  Neptun1231'52"7s42
  Pluto1934'15"21s36
  Sand Månek.1459'20"16n20
  Chiron2525'22"1n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Jerome Oziel [Adb], født 17 Juli 1946
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Lidt dramatik plejer ikke at gøre dig urolig, men måske vil du ikke altid nyde de følelsesmæssige udfordringer, som nogle af dine oplevelser i løbet af det kommende år med stor sandsynlighed fører med sig. Det skyldes ikke, at perioden er negativ, men snarere, at følelsesmæssig udveksling ikke lige er det område, hvor du føler dig mest hjemme. Meget af tiden vil din energi sandsynligvis fokusere på dine nære relationer og på hjemlige og familiære forhold, og det kan til tider føles, som om dine [...]

Udvidelse af din følelsesmæssige horisont

Uranus sekstil Måne: Slutningen af april 2018 indtil slutningen af april 2019

[..] Du vil muligvis også opleve, at dine vanlige, spirituelle holdninger og moralske værdier viger til fordel for et friere, mere uafhængigt og mere elastisk selvudtryk. Måske vil du føle dig rastløs i et allerede etableret forhold, men det er sandsynligt, [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du kan blive nødt til at acceptere den til tider smertefulde kendsgerning, at alle udtryk for individualitet, såfremt de er ægte, kan vække misundelse eller modstand hos mennesker, som ikke deler din vision eller endnu ikke har fundet modet til at være [...]

Konflikt og spændinger

prog. Måne kvadrat Sol: Slutningen af januar 2018 indtil slutningen af marts 2018

Du vil sandsynligvis befinde dig i en ret turbulent tilstand. Du er måske tydeligt opmærksom på dig selv som særskilt individ, men disse følelser er sandsynligvis i konflikt med dit behov for harmoni og nærhed. Du kan derfor blive fristet til at hævde dine ideer, følelser [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Styrkelse af forholdet til andre

Saturn trigon Venus: Slutningen af december 2017 indtil midten af november 2018

[..] Din glæde ved flirtende kommunikation bliver formentlig noget neddæmpet i øjeblikket på en blid, men fast måde ved hjælp af en tydelig bevidsthed om, at livet ikke er et eventyr, og intet menneske er perfekt. Du kan skabe forsoning mellem dine egne [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En periode med sindsligevægt

Jupiter trigon Saturn: Midten af oktober 2018 indtil begyndelsen af november 2018

Din intuition og sans for realisme og disciplin samarbejder sandsynligvis på en harmonisk måde lige nu, og du er muligvis i stand til at lægge nogle effektive planer og arbejde dig frem mod dine mål med en helt speciel energi og ihærdighed. Det kan være et glimrende [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

For mange ideer

Jupiter kvadrat Merkur: Midten af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Prøv at koncentrere dig om de store linjer på nogle områder, hvor dine interesser ikke vil lide under, at du overser en vigtig detalje eller planlægger på en lidt skødesløs måde. Der er mange positive elementer i gang i dit liv lige nu, for du er sandsynligvis åben [...]

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Anløbne drømme

Saturn kvadrat Neptun: Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Måske oplever du en dyb lydhørhed over for musik, poesi og andre former for kunst, som udtrykker disse stærke, barnlige følelser i et sprog, som går til hjertet. Hvis du overhovedet er interesseret i at udvikle dine kreative evner, kan dette være et glimrende tidspunkt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Idealisering af andre mennesker

Neptun konjunktion prog. Descendant: Slutningen af april 2016 indtil midten af januar 2021

[..] På et dybere plan oplever du en åbning af dit hjerte samt en nedbrydning af nogle forsvarsværker og barrierer, som har holdt dig adskilt og fjern. Dette kan både være besnærende og skræmmende på samme tid, for du kan føle, at du er åben for udnyttelse [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt