•    
  Planetpositioner
  19-Jan-2018, 22:07 UT/GMT
  Sol2947'11"20s12
  Måne051' 4"12s32
  Merkur1212'54"23s28
  Venus219'32"20s42
  Mars2555'16"18s30
  Jupiter1948'33"16s39
  Saturn333' 2"22s30
  Uranus2442' 0"9n03
  Neptun1223'42"7s45
  Pluto1925'19"21s37
  Sand Månek.1454'47"16n22
  Chiron2514'34"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Prognose

fra Januar 2018
for Jerome Oziel [Adb], født 17 Juli 1946
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Præsentation

Grundlæggende optimisme * Pluto kvadrat Jupiter: * Begyndelsen af februar 2017 indtil midten af december 2018:

For enhver pris * Uranus kvadrat Saturn: * Slutningen af maj 2017 indtil begyndelsen af februar 2019:

Store planer * Jupiter kvadrat Merkur: * Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018:

Det kan ske lige nu * Saturn trigon Venus: * Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af november 2018:

Mennesker fra deres bedste side * Jupiter trigon Ascendant: * Begyndelsen af februar 2018 indtil begyndelsen af oktober 2018:

Tvivlsomme muligheder * Neptun opposition Mars: * Slutningen af marts 2018 indtil slutningen af januar 2020:

Side med dine data

Datasiden

til top

Præsentation

Denne rapport er en forkortet udgave af Prognosehoroskop. Den er ment som en smagsprøve og en anbefaling af den fulde udgave af Prognosehoroskop, som kan bestilles fra Astrodienst som en indbundet rapport på omkring 15-20 sider.

Rapporten blev udfærdiget for 6 måneder, begyndende med Januar 2018 med følgende fødselsdata: mand, født 17 Juli 1946 kl. 4:25 i Seattle (King) WA, Alaska.

Dit soltegn er Krebs. Det er tegnet, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant er også i Krebs, og din Måne er i Fisk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

 

til top

Pluto kvadrat Jupiter: Grundlæggende optimisme

Begyndelsen af februar 2017 indtil midten af december 2018: Denne påvirkning giver dig store muligheder for at udrette noget, men du må lytte til visse faresignaler. Den fundamentale trang til succes, som kendetegner denne påvirkning, vil potentielt sætte dig i stand til at gøre fremskridt i alle dine forehavender, dog især i forbindelse med dit arbejde eller erhverv. I bedste fald indeholder denne energi en grundlæggende optimisme, som indgyder dig den rette sindsstemning til at kunne sikre, at tingene kommer til at forløbe, som du ønsker.

Der er dog fare for, at du kommer til at overdrive og påtager dig for meget eller bliver alt for involveret. Du kan komme i en farlig situation, når virkeligheden indhenter dine opskruede forventninger. Men en langt værre effekt kan være, at du bliver arrogant og hoven i omgangen med andre. Du kan i al din selvsikkerhed anlægge en holdning af personlig selvretfærdighed, en følelse af, at dine hensigter og mål er vigtigere end alle andres omkring dig. Det er utrolig vigtigt, at du er villig til at indgå kompromiser og bestræber dig på at forstå andre menneskers synspunkter. Gør du ikke det, kan du være sikker på, at andre vil lade dig mærke virkningerne af deres magt. De vil bestemt ikke blot lade stå til og give dig lov til at dominere dem. Men gør du et rimeligt forsøg på at inkludere andre i dine bestræbelser og i din succes, så burde du ikke få problemer.

Et andet problem i denne forbindelse kan være muligheden af, at du lader dig rive med af en religiøs, metafysisk, åndelig eller tilsvarende idé. Det er meget vanskeligt at trække grænsen her, for i bedste fald kan energien gøre dig særdeles konstruktivt optaget af religiøs og åndelig vækkelse. Det svære består i at bevare sansen for proportioner under alle forhold. Forsøg ikke at påtvinge andre dine ideer. Det er naturligt og ønskeligt, at du har lyst til at kommunikere om disse emner, men lad andre træffe deres egne valg og lyt til, hvad de har at sige. Bliv ikke så besat af en idé, at du ikke er i stand til at lytte til alternativerne.

 

til top

Uranus kvadrat Saturn: For enhver pris

Slutningen af maj 2017 indtil begyndelsen af februar 2019: Dette er prøvelsernes tid. Bestemte hændelser vil udfordre din sans for orden, disciplin og pligt, samt din grundlæggende forestilling om verden. Du kan opleve splittelser, som får dig til at spekulere over, om du mon overhovedet forstår de ting, der foregår omkring dig. Du kan blive tvunget til at revidere visse af dine ideer, mens alle funktionsdygtige forestillinger vil overleve denne påvirkning uden vanskeligheder.

Restriktioner, som du har accepteret, men som ikke har noget egentligt formål i din almene personlige vækst, kan blive ubærlige i øjeblikket. Hvis du f.eks. har fundet dig i at leve i et dårligt parforhold på grund af den emotionelle og økonomiske tryghed heri, kan du lige i øjeblikket opleve, at spændingerne herved er blevet for store. Du vil mærke en pludselig trang til at bryde fri, koste hvad det vil, også selvom du kommer til at gøre vold på dine egne normer for almindelig og acceptabel adfærd. Dine handlinger vil overraske andre, som har troet på din ydre tilkendegivelse af, at alt var i orden. De forventer ikke disse handlinger fra din side.

Erhvervsmæssigt kan du have vanskeligere end normalt ved at omgås din arbejdsgiver. Hvis spændingerne bliver for omfattende, kan du få lyst til at skifte job. Men du bør kun foretage en sådan forandring efter en grundig overvejelse over, hvilken rolle dit nuværende job spiller for dit egentlige livsmål. Og du bør tænke dig lige så grundigt om, før du beslutter, om du skal forlade dit parforhold.

Formålet med denne energi er ikke at kuldkaste alt det, du anser for vigtigt i tilværelsen, men den tvinger dig til at undersøge de faktorer, som er årsagen til, at du ikke udnytter dine egne evner. Ved at acceptere disse begrænsninger sigter du lavere, end du egentlig fortjener eller sågar behøver.

Efterhånden som spændingen øges mellem dit ønske om at bryde fri og dit normale ønske om en vis orden i tilværelsen, kan det rent fysiske pres blive meget intenst. Det er uhyre vigtigt, at du er i stand til at tale med nogen for at lette på trykket, for det kan virke meget ødelæggende på din krop.

 

til top

Jupiter kvadrat Merkur: Store planer

Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018: Denne påvirkning antyder en øget mental aktivitet og et ønske om at kommunikere med andre om ting, som du anser for væsentlige. Uanset om dit budskab i virkeligheden er betydningsfuldt eller ej, så vil du selv mene, at det er det, så du bør tage dig den fornødne tid til at undersøge, om det nu også passer. Der er ingen grund til at overlæsse andre mennesker med dine ideer og meninger, hvis ikke de er noget værd. Og når du taler med andre, så er det vigtigt, at du lytter til deres respons. For du er ganske vist fuld af store ideer og planer i øjeblikket, men der er også en tendens til at overse detaljerne. Du kan være uvillig til at lytte til kritik, men hvis du lytter og tager hensyn til, hvad du får fortalt, så kan dette være et glimrende tidspunkt at tage beslutninger på, lægge planer, forhandle og afslutte handler eller aftaler. Men det vil kun være tilfældet, hvis du lytter til andres mening.

Normalt er her tale om en tid fuld af optimisme og positive følelser. Du tror på dine ideer og er i stand til at formidle dem. Alle former for kommunikation forekommer dig vigtige; f.eks. er det tænkeligt, at du vil skrive en del i denne tid.

Men det er også vigtigt, at du ikke overskrider dine grænser. Sørg for, at dine planer ikke er mere omfattende, end at du er i stand til at gennemføre dem. Sommetider kan tempoet blive temmelig hektisk under denne påvirkning, fordi man bliver nødt til at klare så mange ting på én gang. Det er her, at en overfladisk tankegang kan blive særlig farlig.

I denne periode vil du kunne støde på modstand mod dine ideer og meninger fra flere forskellige kanter. Det er et godt tidspunkt til at undersøge dine egne ideer og finde ud af, i hvor høj grad de egentlig holder i en debat. Det er også et godt tidspunkt til at ændre de af dine synspunkter, som ikke holder, for du vil have nemt ved at udvide dit synsfelt i øjeblikket. Du har ikke behov for at være småtskåren eller trættekær, men du føler dig tvunget til at forsvare de ideer, som er vigtige for dig. Ethvert virkelig væsentligt standpunkt vil holde vand i den slags konfrontationer og mere end nogensinde komme til at udgøre en del af dit fundamentale, mentale mønster.

 

til top

Saturn trigon Venus: Det kan ske lige nu

Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af november 2018: Dette tidspunkt er glimrende til at opnå ægte stabilitet i dine relationer til andre. Dine individuelle og personlige behov vil ikke være i konflikt med forholdets krav, og du vil kunne basere disse på en realistisk indsigt i, hvem du selv er, og hvad andre har brug for fra dig. Dit udsyn er klart, og du er ikke tilbøjelig til at indgå et forhold, blændet af romantiske illusioner. Har du tilbøjelighed for det romantiske, kan dine forhold i øjeblikket faktisk forekomme temmelig praktiske og kedsommelige. Men du kan bruge denne type oplevelser til noget. Et forhold bør bestå i et møde mellem dig selv og en anden person, som hjælper dig med at definere og forstå dig selv mere klart. Det vil kunne forekomme nu.

I de senere år er mange af de forhold, som har vist sig uhensigtsmæssige for din tilværelse, blevet ryddet af vejen. Denne proces kan have været ganske smertefuld, men det var nødvendigt på det pågældende tidspunkt. Nu er de eneste tilbageværende forhold imidlertid dem, som er af virkelig værdi for dit liv. Du bør arbejde med dem for at øge din forståelse af dig selv og din måde at forholde dig til andre mennesker på. Tiden er velegnet til et udviklende forhold, som udvider din bevidsthed. Derfor vil du måske indlede et forhold med en betydelig aldersforskel mellem dig og din partner. Den "ældste og klogeste" af jer kan fungere som vejleder og i kraft af forholdets indre dynamik vise den anden vej til et større og mere realistisk syn på tilværelsen.

Energien begunstiger tillige de fleste forretningsmæssige og erhvervsprægede relationer, for du er i øjeblikket i stand til at forhandle ud fra dine ægte behov og en egentlig selvindsigt og samtidig påskønne den andens relle behov. Og da du har forståelse for behovet for realisme i sociale relationer, vil alt, hvad du beslutter i øjeblikket, fungere til fælles bedste.

I denne periode bliver kreativiteten hverken stimuleret eller afprøvet, men den indeholder en større grad af disciplin og strenghed. Du kan føle dig tiltrukket af vanskelige og præcise teknikker eller blive involveret i særlig flid-betonede typer af håndværk. Alt, hvad du frembringer i øjeblikket, vil sandsynligvis være uhyre praktisk og nyttigt.

 

til top

Jupiter trigon Ascendant: Mennesker fra deres bedste side

Begyndelsen af februar 2018 indtil begyndelsen af oktober 2018: Denne påvirkning antyder en vilje til øget bevidstgørelse og erfaring gennem kontakten til andre mennesker, samt en villighed til at være mere storsindet og udvise større hjælpsomhed over for andre. Det understøttes af, at din kontakt til andre er ganske udmærket i øjeblikket, og du oplever andre fra deres bedste sider. Det gør dig mere optimistisk, og du mener med rette, at alt, hvad du giver til andre, vil komme tifoldigt tilbage. I øjeblikket kan der dukke et menneske op i din tilværelse, som virkelig vil kunne hjælpe dig på forskellig vis, især ved at lære dig noget om universet og din egen rolle i det. Denne læreproces vil finde sted på det plan, du selv er rede til, f.eks. ved at du simpelthen lærer at være mere tolerant og åben over for nye ideer, eller ved at du oplever nogle dybe åndelige eller religiøse sandheder via dette forhold. Du vil helt sikkert være mere modtagelig for en større, åndelig indsigt i livet lige i nu. Du har brug for at opleve andet og mere i tilværelsen end de overfladiske banaliteter, som mange mennesker hænger fast i. Selvom du har tendens til at idealisere tilværelsen i almindelighed og bestemte personer i særdeleshed, så vil du i det lange løb erfare, at der ikke er tale om bedrag, men om en periode med en reel udvidelse af din viden.

Din indlæring er i øjeblikket ikke begrænset til åndelige sandheder, for du udviser generelt større intellektuel iver og vilje til at tage ved lære. Det er et glimrende tidspunkt til at gå i skole eller tage et kursus inden for et emne, som vil give dig et større indblik i de ting, der interesserer dig.

Nu og da kan denne energi antyde starten på et forhold, som kan bringe stor følelsesmæssig lykke. Der kan være tale om et nyt kærlighedsforhold, skønt dette vil være mere sandsynligt, hvis det også antydes specifikt af andre påvirkninger på samme tidspunkt. Et nyt kærlighedsforhold på dette tidspunkt vil i høj grad begunstige din personlige vækst, uanset længden af dets varighed.

 

til top

Neptun opposition Mars: Tvivlsomme muligheder

Slutningen af marts 2018 indtil slutningen af januar 2020: I denne periode bør du passe på, at du hverken vidende eller uafvidende kommer til at involvere dig i nogen form for uhæderlige aktiviteter. Den aktuelle påvirkning kan hentyde til "bedrageriske handlinger", og energien kan kaste dig ud i sådanne handlinger, enten som offer for svindelnumre eller som udfører af dem. For at undgå at blive offer for disse ting bør du grundigt undersøge alle tilsyneladende "chancer", som måtte vise sig i øjeblikket, og helt afholde dig fra enhver form for risikofyldte eller spekulationsprægede eventyr. Med hensyn til den anden fare bør du undgå at involvere dig i nogen form for svindelaffærer, ikke blot fordi det er umoralsk, men også fordi du sandsynligvis ikke vil have heldet med dig. Planlagte projekter vil som regel ikke forløbe som forventet under denne påvirkning.

Du bør ikke planlægge at påbegynde nye aktiviteter i denne tid. Da dit energiniveau er lavt, vil du ikke være i stand til at lægge den nødvendige energi i et nyt projekt for at få det til at køre, som du ønsker. Energien kan også fremkalde en krise i din selvtillid, enten på grund af personlige nederlag over for andre, eller på grund af et totalt uforudsigeligt anfald af depression. Følgelig vil du have svært ved at fortsætte projekter, der kræver en større indsats. Det vil derfor være bedst, at du helt afholder dig fra at starte nye aktiviteter, og du bør forsøge at anbringe dig i en position, hvor du ikke behøver at foretage dig noget kritisk. Men frem for alt, tag ikke din følelse af nederlag alt for højtideligt; du gennemgår blot en periode, hvor energien brænder på lavt blus. Der er ingen grund til at overveje helt at give op, for du vil meget snart befinde dig tilbage på dit vante kompetanceniveau. Den eneste varige effekt af denne påvirkning vil være den, at du måske lærer at få en mere realistisk forståelse af dine egne begrænsninger og blive mere påpasselig med din energiudfoldelse.


Kort Horoskop - Prognose Januar 2018 til Juni 2018
for Jerome Oziel [Adb] (mand)
født den 17. juli 1946 lokaltid: 4:25
i Seattle (King) WA, USA U.T.: 12:25
122w19, 47n36 sid. tid: 23:54:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 24°18'19 i hus 1 direkte
Måne Fisk 0°37'30 i hus 8 direkte
Merkur Løve 16°08'51 i hus 2 direkte
Venus Jomfru 4°16'23 i hus 3 direkte
Mars Jomfru 15°52'00 i hus 3 direkte
Jupiter Vægt 18°59'51 i hus 4 direkte
Saturn Krebs 27°55'21 i hus 1 direkte
Uranus Tvilling 19°44'16 i hus 12 direkte
Neptun Vægt 6°04'55 i hus 4 direkte
Pluto Løve 10°53'00 i hus 2 direkte
Sand Måneknude Tvilling 20°21'39 i hus 12 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 22°30'25
2.Hus Løve 9°54'35
3.Hus Jomfru 0°46'36
Imum Coeli Jomfru 28°32'09
5.Hus Skorpion 6°04'28
6.Hus Skytte 18°04'35
Descendant Stenbuk 22°30'25
8.Hus Vandbærer 9°54'35
9.Hus Fisk 0°46'36
Medium Coeli Fisk 28°32'09
11.Hus Tyr 6°04'28
12.Hus Tvilling 18°04'35

Transitter
Pluto kvadrat Jupiter Begyndelsen af februar 2017 indtil midten af december 2018
Uranus kvadrat Saturn Slutningen af maj 2017 indtil begyndelsen af februar 2019
Jupiter kvadrat Merkur Slutningen af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018
Saturn trigon Venus Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af november 2018
Jupiter trigon Ascendant Begyndelsen af februar 2018 indtil begyndelsen af oktober 2018
Neptun opposition Mars Slutningen af marts 2018 indtil slutningen af januar 2020

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt