•    
  Planetpositioner
  18-Jan-2018, 21:05 UT/GMT
  Sol2843'28"20s25
  Måne1813' 4"15s39
  Merkur1041'46"23s29
  Venus10'51"20s58
  Mars2516'35"18s20
  Jupiter1940' 9"16s36
  Saturn326' 8"22s30
  Uranus2441' 6"9n02
  Neptun1221'51"7s46
  Pluto1923'12"21s37
  Sand Månek.1454' 9"16n22
  Chiron2512'10"1n22
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jerome Oziel [Adb], født 17 Juli 1946
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Krebsen *Solen i Krebsen *Solen i 1. hus *Solen i konjunktion med Ascendanten *Månen i Fiskene *Månen i 9. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 3. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 17 Juli 1946 kl. 4:25 i Seattle (King) WA, Alaska.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står også i Krebs, og din Måne står i Fisk.

til top

Ascendanten i Krebsen

Du er et meget følsomt menneske og meget knyttet til velkendte omgivelser. Når du møder nye mennesker, er du venlig nok, men du giver dig ikke til at tale om dine indre følelser, før du har fået et godt kendskab til personen. Men når først du har besluttet dig for at stole på et menneske, så nærer du fuldkommen tillid til vedkommende.

Det sted, hvor du bor som barn og ung, vil altid være vigtigt for dig.

Hvis du føler en indre tryghed og selvtillid, kan du være et gavmildt menneske, som altid er villigt til at give af sig selv.

På de områder, hvor du mangler selvtillid, er det et alvorligt problem. Din sensitivitet gør det svært for dig at modtage kritik eller hårde ord fra nogen, især fra dem du holder af. Når du bliver såret, trækker du dig ind i dig selv og undgår andre.

til top

Solen i Krebsen

Du er et følelsesmenneske, som er sensitivt over for menneskers forfinede og skjulte måder at kommunikere med hinanden på.

Du har et stort behov for følelsesmæssig støtte og for at vide, at dine kære holder af dig, især din mor. Når dette behov er opfyldt, er du et meget gavmildt og givende menneske.

Men hvis dine basale behov ikke bliver imødekommet, vil du trække dig ind i dig selv og optræde meget usikkert. En utryg Krebs kan være meget selvisk, ligesom en tryg Krebs kan være meget gavmild.

Du har formentlig et hemmeligt, stille sted, som er helt dit eget, og hvor du kan gå hen og være alene med dine tanker. Uanset hvor du kommer hen i verden, vil et af dine første mål i nye omgivelser være at finde sådan et sted til dig selv.

Dit hjem og din familie vil altid være vigtige elementer for dig.

til top

Solen i 1. hus

Du ejer en stærk personlighed, som straks gør indtryk på andre mennesker. Du er viljestærk og energisk. Problemet er, at du måske ikke lader mennesker omkring dig være sig selv. Ikke desto mindre så har de ret til at hævde sig, og du bør give dem muligheden.

Din store selvtillid kan være meget nyttig, blot du kender dine begrænsninger.

Du er fysisk stærk og burde have et godt helbred. Hvis du kan lære at acceptere dine begrænsninger og styre din energi ordentligt, vil du kunne udrette en hel del.

til top

Solen i konjunktion med Ascendanten

Du har en meget stærk personlighed, og når du træder ind i et lokale, vil alle være klar over det. Du ønsker at være leder af gruppen, den som alle aktiviteter kredser om. Selvom du kan være meget charmerende og indtagende, kan din holdning også gøre mennesker meget vrede. Du bør koncentrere dig om at lære dig selv og dine begrænsninger at kende så nøje som muligt.

Du har muligvis problemer med at omgås autoriteter, for selv som barn ønsker du at være din egen boss.

Dit mest positive træk er din grundlæggende ærlighed; du respekterer ægte fortrin hos andre og er villig til at udvikle dine egne.

Mennesker oplever, at du inderst inde er meget godhjertet, og som regel vil de synes om dig. Og din stræben efter ægte succes vil til sidst betyde, at du også vinder deres respekt.

til top

Månen i Fiskene

Du er et meget sensitivt menneske med nogle stærke følelser. Hvis nogen fremsætter en barsk bemærkning, tager du det meget tungt. En af dine opgaver i livet vil faktisk være at blive lidt mere tykhudet. Men din følsomhed er også en god ting, for den gør dig venlig og mere hensynsfuld mod andre. Du bør dog holde dig fra folk, som altid er negative, for du opfanger deres følelser meget hurtigt og reagerer på dem.

Du har en rig og livlig fantasi, som kan gøre dig meget kreativ.

Når du bliver ældre, vil du muligvis udvikle en interesse for det okkulte og overnaturlige.

Du undgår helst konflikter, også når du burde forsvare dine egne ideer. Hvis du ikke lærer at forsvare dig, kan du komme til at tiltrække mennesker, som vil misbruge og udnytte dig.

til top

Månen i 9. hus

Du er altid rastløs og på udkig efter nye oplevelser. Senere i livet vil du muligvis rejse meget for at opleve mest muligt af verden.

Men dit syn på omverdenen er stærkt farvet af dine følelser, og din tankegang er måske ikke ganske objektiv og klar.

Månen indikerer, at du virkelig holder fast ved alt, hvad du lærer, så du bør være forsigtig med, hvad du lærer. Hvis du har et ønske om virkelig at se verden, så prøv at lade være med at lade dig begrænse af de forestillinger, som du bringer med dig fra din tidligste barndom.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 8 og tolkes derfor i hus 9.

til top

Venus i Jomfruen

Du kan godt lide at gøre mennesker, som du kan lide, en tjeneste, for det at tjene andre er en af de måder, hvorpå du udtrykker kærlighed og venskab. Det eneste problem vedrørende dit forhold til andre kan være, at du måske tror, at andre kan lide dig for de ting, du gør, og ikke på grund af den person du er. Måske undervurderer du dit eget værd og forstår ikke, hvorfor andre mennesker kan lide dig. Lær at holde af dig selv såvel som af andre.

Du stiller høje krav om perfektion, men du lader dem ikke overskygge din sans for ynde og form.

Du bør dog lære ikke at afvise alt og alle, som ikke lever op til dine høje normer for skønhed eller forpligtelser i forbindelse med forhold til andre.

Du har en god sans for disciplin.

til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 3. hus

Du har et meget aggressivt intellekt, så du kan lide at debattere og diskutere med folk, sædvanligvis dog ikke i form af alvorlige stridigheder, men som en venlig diskussion.

Heldigvis arbejder dit intellekt ret hurtigt, og du har masser af mental energi. Men mist nu ikke din nysgerrighed efter svarene, fordi du koncentrerer al din energi om at vinde diskussionen.

Når du taler med andre, bør du være omhyggelig med, hvordan du siger tingene, for du har tendens til at være påståelig, også selvom der slet ikke er noget at slås om.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jerome Oziel [Adb] (mand)
født den 17. juli 1946 lokaltid: 4:25
i Seattle (King) WA, USA U.T.: 12:25
122w19, 47n36 sid. tid: 23:54:38

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 24°18'19 i hus 1 direkte
Måne Fisk 0°37'30 slutningen af hus 8 direkte
Merkur Løve 16°08'51 i hus 2 direkte
Venus Jomfru 4°16'23 i hus 3 direkte
Mars Jomfru 15°52'00 i hus 3 direkte
Jupiter Vægt 18°59'51 i hus 4 direkte
Saturn Krebs 27°55'21 i hus 1 direkte
Uranus Tvilling 19°44'16 i hus 12 direkte
Neptun Vægt 6°04'55 i hus 4 direkte
Pluto Løve 10°53'00 i hus 2 direkte
Sand Måneknude Tvilling 20°21'39 i hus 12 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Krebs 22°30'25
2.Hus Løve 9°54'35
3.Hus Jomfru 0°46'36
Imum Coeli Jomfru 28°32'09
5.Hus Skorpion 6°04'28
6.Hus Skytte 18°04'35
Descendant Stenbuk 22°30'25
8.Hus Vandbærer 9°54'35
9.Hus Fisk 0°46'36
Medium Coeli Fisk 28°32'09
11.Hus Tyr 6°04'28
12.Hus Tvilling 18°04'35

Større aspekter
Sol Kvadrat Jupiter 5°18
Sol Konjunktion Saturn 3°37
Sol Konjunktion Ascendant 1°48
Sol Trigon Medium Coeli 4°14
Måne Opposition Venus 3°39
Måne Kvinkuns Saturn 2°42
Merkur Sekstil Jupiter 2°51
Merkur Sekstil Uranus 3°35
Merkur Konjunktion Pluto 5°16
Mars Kvadrat Uranus 3°52
Jupiter Trigon Uranus 0°44
Jupiter Kvadrat Ascendant 3°31
Saturn Konjunktion Ascendant 5°25
Saturn Trigon Medium Coeli 0°37
Neptun Sekstil Pluto 4°48
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt