•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 04:59 UT/GMT
  Sol454'56"21n07
  Måne2519'21"5s12
  Merkur2217'29"17n14
  Venus756'45"24n58
  Mars336' 2"21s48
  Jupiter1614' 9"r15s31
  Saturn81'59"r22s19
  Uranus032'41"11n10
  Neptun1620'18"6s16
  Pluto211'26"r21s33
  Sand Månek.88' 8"r18n14
  Chiron144'33"3n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Hans-Jorg Walter [Adb], født 2 Juni 1925
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Hans-Jorgs fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Hans-Jorg med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han er allerede ved at opbygge en indre moralkodeks, der kan blive meget omfattende, efterhånden som han bliver ældre, og som vil danne den fundamentale baggrund for hans livsopfattelse. Det vil derfor ikke være nogen god idé at benytte en masse "du burde" og "du skulle" [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Hans-Jorgs indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] En rolig og fredelig omverden er næsten lige så nødvendig for ham som føde og kærlighed. Som helt lille vil han være domineret af sine basale behov ligesom alle andre børn, men efterhånden som han bliver større, vil hans medfødte sarthed begynde at vise sig. Han vender sig [...]

[..] Hans medfødte ømfindtlighed og temmelig indadvendte behov for ro kan få ham til at undgå legepladsens uro og tummel, og han er tilbøjelig til at være ret genert, når det drejer sig om at skaffe sig nye venner. Han er både følsom og kritisk og viger tilbage for mere aggressive [...]

Skjulte træk

[..] Det kan være svært nok, selv for mange voksne, at integrere de mere primitive instinkter, og Hans-Jorg har brug for megen forståelse og støtte fra forældrene, efterhånden som han forsøger at komme overens med denne skjulte side af sin natur. I den tidlige barndom viser hans [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] takke-breve eller brug af vendinger som "vil du være så venlig...", og hans eget behov for påskønnelse sætter ham i stand til at forstå andres ønske om at blive bemærket og værdsat. Hvad han derimod ikke kan forstå, er grov, brutal og hensynsløs opførsel ­ såvel følelsesmæssigt [...]

[..] Men ærlighed, ligefremhed og en villighed til at tage beslutninger og påtage sig ansvaret for disse er egenskaber, som Hans-Jorg vil søge i sin far, og det er vigtigt, at faderen gør en indsats for at udtrykke disse egenskaber. Hvis Hans-Jorgs far imidlertid sidder fast [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt