•    
  Planetpositioner
  21-Apr-2018, 22:20 UT/GMT
  Sol145'15"12n05
  Måne1854'55"20n12
  Merkur632' 0"0n51
  Venus2638' 3"19n50
  Mars193'49"23s02
  Jupiter2027'30"r16s38
  Saturn98'12"r22s14
  Uranus2840'37"10n31
  Neptun1536'51"6s31
  Pluto2117'14"21s28
  Sand Månek.1114'33"r17n24
  Chiron014'44"3n14
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Hans-Jorg Walter [Adb], født 2 Juni 1925
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tvillingerne, Månen i Vægten *Ascendanten i Vædderen, Mars i 4. hus *Solen i 2. hus *Venus i 3. hus *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Saturn i 7. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 2 Juni 1925 kl. 2:15 i Zurich,.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vædder, og din Måne står i Vægt.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tvillingerne, Månen i Vægten

Du blev født med Solen i Tvillingerne og Månen i Vægten. Dine indre tanker og følelser kan være i fuld harmoni med dine handlinger og omgivelser. Solen i Tvillingerne giver dig et stærkt intellekt og en naturlig evne til at arbejde effektivt med begrebernes verden. Dit sind er alsidigt og glad for forandring. Din nemhed ved mundtligt udtryk styrker din personlighed betydeligt. Du er fuldkommen klar over, at du har en vældig god forstand. Du nærmer dig tilværelsen med energi og et højt aktivitetsniveau.

Du har brug for fysisk og intellektuel frihed. Derfor vil du have meget svært ved at binde dig i et varigt forhold. Ord som 'for evigt' og 'altid' skræmmer dig.

Du ejer en kenders påskønnelse af kunst, god mad og elegant mode. Du vil få succes i dine relationer til andre, forudsat at du udtrykker din vilje. Da du i så høj grad er udsat for andre mennesker, vil du bliver kraftigt påvirket af dine forbindelser.

Fordi du er så modtagelig for skiftende påvirkninger, vil en rolig livspartner kunne kanalisere din diffuse energi og få dig til at gå i én bestemt retning.

til top

Ascendanten i Vædderen, Mars i 4. hus

På det tidspunkt, hvor du blev født, steg tegnet Vædderen op over horisonten. Herskeren, som er Mars, stod placeret i 4. hus.

Vædderen er det første tegn i Dyrekredsen, og dets børn synes også at nære et ønske om at være "først" i alle aktiviteter, som de mere eller mindre tilfældigt bliver involveret i. Dette kardinaltegn gør dig ekstremt aktiv og i stand til at udvise ambition, impulsivitet, mod og kækhed for at tilfredsstille behovet for at komme frem i verden.

Din generelle kurs i livet vil være præget af mange op- og nedture og forandringer, hvilket i høj grad stemmer med dit temperaments psykiske natur. Hvorvidt du kommer til at triumfere i livet eller ej afhænger af din evne til at udvikle dine mest positive medfødte egenskaber og samtidig udfolde en vis kontrol over dine mindre gunstige egenskaber, såsom mangel på flid og en vis ligegyldighed over for andres følelser og meninger.

Vædderen giver sine børn en tilbøjelighed for politisk og offentligt arbejde. Du burde få succes (eller i det mindste forsøge at få det) inden for et arbejde og en aktivitet, som kræver opfindsomme, nyskabende ideer og/eller en militant indstilling. Du synes også at have en lidenskabelig indstilling til alle projekter, som på en eller anden måde indebærer nye forestillinger eller en særpræget arbejdsindsats, og hvor du kan få en ledende stilling. Et af dine problemer er, at du i din forkærlighed for resultater i forbindelse med nye projekter vil være tilbøjelig til at nedbryde gamle forestillinger og tidligere bidrag, som måske kunne have været nyttige for dit forehavende. Du er impulsiv, kritisk, afskyr nedrige eller tvivlsomme handlinger og vil knytte mange glimrende venskaber, men også skabe dig betydningsfulde fjender. Dit liv er rigt på lidenskab og fyrig kærlighed. I seksuelle situationer er du hurtig, aggressiv og direkte. Du elsker også fornøjelser, som du oplever med en lys, åben og gnistrende indstilling.

Annoncering
Dette antyder et aktivt og dynamisk liv med mange op- og nedture og kampe, hvor du udfolder en modig, initiativrig og foretagsom indstilling. Mars i 4. hus kan medføre nogle problemer i hjemmet og nogle omgivelser, som ikke fungerer harmonisk for dig. Skæbnen kræver, at du udvikler nogle meget stærke og modstandsdygtige holdninger for at kunne bevare dit familielivs sikkerhed og sammenhold. Du er orienteret mod realiseringen af materiel tilfredsstillelse og besidder den kampgejst og pågåenhed, som karakteriseret det dyr, der symboliserer dette stjernetegn - vædderen. Du er en ligefrem, åben og frimodig natur. Mange af hændelserne i dit liv vil blive ansporet af din egen impulsivitet, stædighed og frygtløse indstilling, når det gælder sejr og angreb. Du stræber efter at indfri dine ambitioner, som handler om at reformere og forbedre verden. I kommunikationen med andre er du sædvanligvis meget vedholdende; nogle gange lidt for oprigtig.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Månen i 6. hus

Månen stod i dit 6. hus ved fødslen. Dette indikerer blandt andet, at dine arbejdsopgaver livet igennem vil være varierede, mangfoldige og kræve kontakt med mange mennesker. Helbredsmæssigt antyder det en mulighed for at komme til at lide under for mange omskiftelser og for mange ting, som du ønsker at gøre.

Psykologisk set giver denne placering dig tilbøjelighed til at fungere i en underordnet stilling frem for en ledende.

Endelig indeholder du et psykologisk træk, som afføder et hemmeligt ønske om at blive berømt inden for dit professionelle virkefelt.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Månens opposition til Ascendanten viser, at du forsøger at blive personligt involveret i de menneskers affærer, som du kender. Ubevidst har du behov for, at nogen har brug for dig altid. Du har en bred vennekreds, som agter dig højt på grund af din gavmilde og venlige indstilling. Ikke desto mindre har du svært ved at skabe individuelle, varige forhold, fordi du aldrig rigtig føler dig sikker på, at du kan leve op til det ansvar, som følger med.

Du ønsker at blive elsket, og du dvæler konstant ved denne kendsgerning. Du hader at være alene, så en hvilken som helst professionel interesse bør indebære en personlig kontakt med offentligheden eller et publikum.

Det er vigtigt, at du lærer at stå alene og være tryg i din selvstændighed. Du bliver ved med at håbe på, at alt det, du ønsker, en skønne dag vil blive til virkelighed.

Annoncering
til top

Saturn i 7. hus

Saturn stod i dit 7. hus ved fødslen. I omgangen med andre mennesker vil du fremtræde som en meget forsigtig person, og du vil langsomt arbejde dig frem mod en opnåelse af tryghed og sikkerhed. Omgivelserne vil udgøre en begrænsende faktor i dit liv; de samme begrænsninger, som hæmmer dit forhold til andre, vil ytre sig i form af en begrænset modtagelse af dine tanker og følelser. Dette tyder på, at nøglen til større spirituel og materiel udvikling ligger i din reaktion på de mange prøvelser, som skæbnen udsætter dig for, og vil handle om tålmodigt at udholde de vanskeligheder, som du kommer til at opleve i menneskelige relationer.

Du bør huske, at Saturn ikke giver tendens til at være demonstrativ i følelsesmæssig henseende. Den vil fremkalde en følelse af forpligtelse og følelsesmæssig stabilitet hos de mennesker, med hvem du indgår i et livslangt forhold. Men du vil også gennem hele livet komme til at opleve sorg i forbindelse med et forhold. Denne sorg vil hovedsagelig gælde de mange begrænsninger, som denne tilstand sætter for din personlige frihed.

Nøglen til større integration ligger i evnen til at betragte disse forhindringer og bånd med filosofisk resignation.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Hans-Jorg Walter [Adb] (mand)
født den 2. juni 1925 lokaltid: 2:15
i Zurich, Switzerlan U.T.: 01:15
8e32, 47n23 sid. tid: 18:29:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 10°59'07 i hus 2 direkte
Måne Vægt 6°53'30 i hus 6 direkte
Merkur Tyr 21°46'15 i hus 1 direkte
Venus Tvilling 21°21'50 i hus 3 direkte
Mars Krebs 14°38'34 i hus 4 direkte
Jupiter Stenbuk 21°44'19 i hus 10 retrograd
Saturn Skorpion 8°50'44 i hus 7 retrograd
Uranus Fisk 25°08'34 i hus 12 direkte
Neptun Løve 20°04'06 i hus 5 direkte
Pluto Krebs 12°14'51 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Løve 6°17'00 i hus 5 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 14°51'32
2.Hus Tyr 24°08'29
3.Hus Tvilling 17°27'22
Imum Coeli Krebs 6°41'01
5.Hus Krebs 27°07'28
6.Hus Løve 25°13'15
Descendant Vægt 14°51'32
8.Hus Skorpion 24°08'29
9.Hus Skytte 17°27'22
Medium Coeli Stenbuk 6°41'01
11.Hus Stenbuk 27°07'28
12.Hus Vandbærer 25°13'15

Større aspekter
Sol Trigon Måne 4°06
Sol Kvinkuns Saturn 2°08
Sol Sekstil Ascendant 3°52
Måne Kvadrat Mars 7°45
Måne Kvadrat Pluto 5°21
Måne Opposition Ascendant 7°58
Merkur Trigon Jupiter 0°02
Merkur Sekstil Uranus 3°22
Merkur Kvadrat Neptun 1°42
Venus Kvinkuns Jupiter 0°22
Venus Kvadrat Uranus 3°47
Venus Sekstil Neptun 1°18
Mars Trigon Saturn 5°48
Mars Konjunktion Pluto 2°24
Mars Kvadrat Ascendant 0°13
Jupiter Sekstil Uranus 3°24
Jupiter Kvinkuns Neptun 1°40
Saturn Trigon Pluto 3°24
Neptun Trigon Ascendant 5°13
Pluto Kvadrat Ascendant 2°37
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt