•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 07:56 UT/GMT
  Sol2936'22"11s37
  Måne2747'37"4s10
  Merkur015'48"13s11
  Venus912'46"9s28
  Mars1352'51"22s02
  Jupiter2240'21"17s19
  Saturn627'59"22s24
  Uranus2529' 4"9n21
  Neptun1323'45"7s22
  Pluto2020'30"21s31
  Sand Månek.1456' 2"r16n21
  Chiron2638'27"1n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Hans-Jorg Walter [Adb], født 2 Juni 1925
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vædderen *Solen i Tvillingerne *Solen i 2. hus *Månen i Vægten *Månen i 6. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Tvillingerne *Venus i 3. hus *Mars i Krebsen *Mars i 4. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 2 Juni 1925 kl. 2:15 i Zurich,.

Dit soltegn er Tvilling. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Vædder, og din Måne står i Vægt.

til top

Ascendanten i Vædderen

Du er en fri ånd, som kan lide at gøre tingene på din egen måde og være først, når dette er muligt. Du forsøger altid at handle energisk, aktivt og selvhævdende.

Du kan lide at konkurrere med andre. Samarbejde kan til tider være et problem, fordi du er så selvstændig.

Andre vil kunne lide dig for den positive energi, du udstråler. Samtidig kan din tankeløse holdning til dine egne følelser gøre det svært for dig at finde sympati, når du virkelig har brug for det.

Du har tendens til at være forhastet og impulsiv, idet du handler først og tænker bagefter. Lær at give dine handlinger lidt større omtanke.

Du vil kæmpe for de ting, du tror på, så det er vigtigt, at du grundigt overvejer, hvad du tror på, så din energi går til en god sag.

til top

Solen i Tvillingerne

Du tænker meget kvikt og vævert, og du er nysgerrig efter at kende svarene på alle spørgsmål så hurtigt som muligt.

Du elsker at rejse og se nye steder. Du bliver hurtigt træt af de ting, som du er vant til, og ønsker at bytte dem ud med noget andet.

Du holder af leg og spil, især af den type hvor man konkurrerer på vid og mental adræthed.

Dit humør ændrer sig hurtigt, og du bruger ikke meget tid på at være ulykkelig eller bedrøvet. Det eneste, der skal til for at sætte dig i bedre humør, er, at du får noget nyt og interessant at beskæftige dig med.

Måske bliver du meget glad for bøger og for at læse, eller måske foretrækker du at lære noget ved at tale med andre.

Annoncering
til top

Solen i 2. hus

Du elsker tryghed, hvilket for dig vil sige at være omgivet af behagelige og velkendte genstande. Det eneste problem er, at du måske forsøger at komme til at eje mere, end du har brug for, så dit liv bliver fyldt op med materielle ejendele.

Du har muligvis vanskeligt ved at dele med andre, men hvis du ønsker dig nogle gode venskaber, så må du lære, hvordan man gør. Du kan endda optræde besiddende over for dine venner og bryder dig ikke om at dele dem med andre. Hvis en af dine venner viser en anden for stor opmærksomhed, når I er sammen, bliver du sandsynligvis meget jaloux. Men du må lære at dele dette menneske med andre.

til top

Månen i Vægten

Du holder af, at livet er smukt, og foretrækker at lade være med at tænke på ting, som ikke er behagelige. Du er kærlig, varm og venlig, men du kan overse fejl hos andre, som du burde være opmærksom på. Du er en fredselskende person og bryder dig ikke om at indlede stridigheder med nogen.

Du kan vældig godt lide at være sammen med en gruppe af venner, hvor du kan tale med alle og være venlig over for alle. Men når der er et stykke arbejde, der skal gøres, vil du muligvis forsøge at snakke dig fra det eller få en anden til at gøre det. Alligevel vil folk kunne lide dig, ikke for den charme du bruger til at komme ud af vanskelighederne, men for din faktiske tiltrækningskraft. For du er virkelig et venligt og kærligt menneske, og du bør forsøge at udvikle denne side af dig selv.

til top

Månen i 6. hus

Der eksisterer en stærk forbindelse mellem dit humør og dit fysiske helbred. Hvis du føler dig ulykkelig eller nedtrykt i en længere periode, vil du sandsynligvis blive syg af det. Du tager ikke særlig godt vare på dig selv, når du er nedtrykt, og det gør dig modtagelig for sygdom.

Det kan muligvis være vanskeligt for dig at arbejde på en planlagt og disciplineret måde. Men du nyder et arbejde, som holder din egen verden pæn og ordentlig.

Sædvanligvis foretrækker du at arbejde for andre, fordi du hellere vil lade dig styre af en vilje, der er stærkere end din egen.

Som voksen vil du sandsynligvis blive interesseret i en karriere inden for et område, som omhandler hjemmeservice eller huslige produkter, kropspleje, fødevareservice eller landbrug.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

til top

Venus i Tvillingerne

Du holder af at møde mange mennesker og have så mange venner som muligt, for du elsker variation. Jo flere mennesker du kender, desto mindre keder du dig, så du handler ganske venligt og åbent.

Du udtrykker dig selv på en levende måde, og andre vil formentlig nyde din humor og dit interessante vid.

Denne Venus-placering betyder, at du vil være interesseret i kunst og poesi, når du bliver ældre.

Selvom du godt kan lide at vide en masse om mange forskellige mennesker, så er du ikke interesseret i at komme på nært hold af dem eller blive indblandet i deres liv. Du har muligvis vanskeligt ved at knytte dig tæt til nogen.

Annoncering
til top

Venus i 3. hus

Du holder af at have skønhed i dine nære omgivelser, og selv som ung kan du udvise en stærk interesse for kunst, teater eller litteratur.

Du lærer muligvis at charmere og smigre andre, men undlad at gøre din fremgang for afhængig af denne evne. Mennesker lærer til sidst at nære mistillid til folk, der smigrer, og du bør forsøge at være ærlig, selv når du siger noget pænt.

Du har en god sans for farve og form.

Hvis du har søskende, vil du formentlig stå dem og også dine øvrige slægtninge meget nær, for deres kærlighed er meget vigtig for dig.

til top

Mars i Krebsen

De ting, du foretager dig, afhænger i usædvanlig grad af dit humør. Når du føler dig positiv og munter, handler du fuld af selvtillid og selvhævdelse. Men når du er nedtrykt, er du mere tilbagetrukken og langt mere irritabel.

Prøv at lade være med at holde så meget igen på vreden. Det er meget bedre at udtrykke den end at holde den tilbage, så den gradvist kommer til at forgifte dit humør.

Sommetider kan denne Mars-placering være et tegn på problemer og uoverensstemmelser med familien. Men det er nok mere sandsynligt, at alt vedrørende din familie og din familiebaggrund og arv fremkalder en dyb loyalitetsfølelse hos dig.

til top

Mars i 4. hus

Du har muligvis problemer med hensyn til at omgås den ene af dine forældre. Det er meget vigtigt, at I åbent drøfter alle de problemer, I måtte have med hinanden, så I kan nå frem til et ægte kompromis. Selvom du måske har svært ved at omgås dem, betyder de meget for dig, og du har i høj grad brug for deres billigelse.

Denne Mars-placering betyder, at du nærer et stærkt ønske om at være den styrende person i hjemmet, hvilket er vanskeligt på grund af din alder. Men du bør lære at omgås de mennesker, som du bor sammen med, for ellers kan det også blive et problem i dit hjem, når du bliver voksen. En måde at afhjælpe situationen på kunne bestå i at være mest muligt dig selv.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Hans-Jorg Walter [Adb] (mand)
født den 2. juni 1925 lokaltid: 2:15
i Zurich, Switzerlan U.T.: 01:15
8e32, 47n23 sid. tid: 18:29:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tvilling 10°59'07 i hus 2 direkte
Måne Vægt 6°53'30 i hus 6 direkte
Merkur Tyr 21°46'15 i hus 1 direkte
Venus Tvilling 21°21'50 i hus 3 direkte
Mars Krebs 14°38'34 i hus 4 direkte
Jupiter Stenbuk 21°44'19 i hus 10 retrograd
Saturn Skorpion 8°50'44 i hus 7 retrograd
Uranus Fisk 25°08'34 i hus 12 direkte
Neptun Løve 20°04'06 i hus 5 direkte
Pluto Krebs 12°14'51 i hus 4 direkte
Sand Måneknude Løve 6°17'00 i hus 5 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vædder 14°51'32
2.Hus Tyr 24°08'29
3.Hus Tvilling 17°27'22
Imum Coeli Krebs 6°41'01
5.Hus Krebs 27°07'28
6.Hus Løve 25°13'15
Descendant Vægt 14°51'32
8.Hus Skorpion 24°08'29
9.Hus Skytte 17°27'22
Medium Coeli Stenbuk 6°41'01
11.Hus Stenbuk 27°07'28
12.Hus Vandbærer 25°13'15

Større aspekter
Sol Trigon Måne 4°06
Sol Kvinkuns Saturn 2°08
Sol Sekstil Ascendant 3°52
Måne Kvadrat Mars 7°45
Måne Kvadrat Pluto 5°21
Måne Opposition Ascendant 7°58
Måne Kvadrat Medium Coeli 0°12
Merkur Trigon Jupiter 0°02
Merkur Sekstil Uranus 3°22
Merkur Kvadrat Neptun 1°42
Venus Kvinkuns Jupiter 0°22
Venus Kvadrat Uranus 3°47
Venus Sekstil Neptun 1°18
Mars Trigon Saturn 5°48
Mars Konjunktion Pluto 2°24
Mars Kvadrat Ascendant 0°13
Jupiter Sekstil Uranus 3°24
Jupiter Kvinkuns Neptun 1°40
Saturn Trigon Pluto 3°24
Saturn Sekstil Medium Coeli 2°10
Neptun Trigon Ascendant 5°13
Pluto Kvadrat Ascendant 2°37
Pluto Opposition Medium Coeli 5°34
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt