•    
  Planetpositioner
  24-Jan-2018, 12:53 UT/GMT
  Sol428'58"19s08
  Måne2934' 1"6n32
  Merkur195' 7"23s10
  Venus87'32"19s24
  Mars2846' 4"19s11
  Jupiter2024' 0"16s47
  Saturn43' 7"22s30
  Uranus2446'41"9n05
  Neptun1232'11"7s42
  Pluto1934'34"21s36
  Sand Månek.1459'22"16n20
  Chiron2525'46"1n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Dionne Warwick [Adb], født 12 December 1940
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Dionnes fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Dionne med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Hun kan ikke fordrage at føle sig udenfor, heller ikke når forældrene har deres private tid sammen. Dette betyder ikke, at hun har en svag personlighed ­ det er langtfra tilfældet ­ men det skyldes, at det at blive ladt alene hos hende frembringer en følelse af, at hele

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Dionnes indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

Dionne er jordnær, fornuftig og pålidelig og har let ved at tilpasse sig til den verden, hun lever i. Alligevel er der en drivkraft i hende, der efterhånden som hun vokser op, rastløst vil stræbe efter noget hinsides det almindelige hverdagsliv. I løbet af barndommen kan [...]

I Dionnes indre foregår der en slags styrkeprøve mellem hendes sansemæssige opfattelse og hendes fantasi. Sandsynligvis vil hun foretrække det første det meste af tiden, for hun er meget sensuel og værdsætter ikke alene god mad og smukke ting, men også orden, struktur [...]

Skjulte træk

[..] Denne stærkt selvoptagede fantasi er imidlertid ikke udtryk for ren og skær "egoisme", men afspejler en følelse af at være noget helt specielt, hvilket tjener til at danne en meget vigtig modpol til hendes tendens til selvopofrelse og omsorg for andres behov. Hendes hemmelige [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Idet kommunikation og mentale udfordringer også er en vigtig side af hendes behov for andre, er det vigtigt, at forældrene taler med hende og holder hende så velunderrettet som muligt om begivenheder i familien. Dette kan hjælpe hende til at føle sig tryg, også når der sker [...]

[..] En fanatisk overholdelse af en traditionel moder-rolle vil passe lige så dårligt for Dionne som for hendes mor. Det er bedst, hvis moderen har mod nok til virkelig at være sig selv, for det er den uafhængige side af hendes natur, som Dionne først og fremmest elsker og beundrer, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt